User
Pass
2FA

Battlegrounds si Arene

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1200
derzsiandrei

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-02-2012 15:14)

Votes: 2

Post Posted: 15-01-2012, 19:56:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In acest ghid vreau sa va explic cum merge treaba in battlegrounds si arene si cam ce trebuie sa stiti in mare despre acestea.

Battlegroundurile se fac ca jucatori care au facut proaspat lv 85 si ca sa se imbrace PvP.Exista 4 tipuri de battlegrounduri si cand le accesati va baga in un anumit
battleground la nimereala.Cand intrati daca nu stiti trebuie sa faceti anumite lucruri depinde de acel battleground(in unul trebuie sa marcati steaguri,in altul trebuie sa furati steag de la baza aliata si sal duceti la baza celor de hoarda,etc).Battlegroundurile sunt destul de utile ca un mijloc de a imbraca caracterul dupa ce faceti lv maxim si parerea mea daca vreti sa va imbracati PvP ar trebui sa va luati toate itemele de battleground.Itemele de battleground sunt in functie de caracterul specific si au aspecte diferite spre deosebire de Lick king(ex.itemele de mage nu au aspect la fel ca si cele de priest)

Arenele se fac dupa ce ati facut toate itemele de battleground si numai aveti nevoie sa faceti si ca sa va luati iteme mai bune si sa va mariti gearul.Exista 3 tipuri de arene fiecare avand mape diferite.In arene puteti sa va duelati 2vs2,3vs3,5vs5 si care echipa castiga acea echipa primeste conquest points iar echipa pierzatoare nu primeste nimic iar in arene se pot face puncte pana la 5 victori dupa acea trebuie sa asteptati ziua de luni ca atunci se reseteaza si puteti face iar si tot asa.Itemele de arene sunt identice ca aspect cu cele de battlegrounds doar ca sunt mult mai bune.Cu conquest points puteti achizitiona si arme foarte bune pentru respectiva clasa care o aveti doar ca singurul dezavantaj este ca se pot face doar odata pe saptamana.Ca sa faceti arene trebuie sa creati o echipa,sai dati un nume si cu cat faceti mai multe arene fara sa spargeti echipa cu atat va creste si team rating care impreuna cu alte lucruri puteti achizitiona cele mai bune iteme din game.

Daca am omis ceva sau daca nu am mentionat ceva(imi cer scuze ca sunt incepator si nu am experienta in forumuri si posturi)va rog sa ma contactati
- - -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Airwaves

[Creep]

(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 15-01-2012, 21:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un pic mai aranjat ar fi ok si putin mai detaliat.Eu insumi am facut un guide despre battle grounds si am facut mult mai mult decat aici dar in privinta unora tot nu a fost de ajuns.Daca vrei poti face mai mult si chiar te rog uitete peste modelul meu http://forum.wow-freakz.com/Battlegrounds-How-to-t119498.html
0 0

Back to top
derzsiandrei

[Mentally Stable]

(since 29-02-2012 15:14)

Votes: 2

Post Posted: 16-01-2012, 13:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai man am scris mai jos ca e primu topic scris de mn in freakz vreodata nai vrea sa fie ca al tau sau altele...nu stiu sa pun iamgini nu stiu multe am incercat sa fak si eu...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 24 January 2016 15:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-05-2025, 13:42:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password