User
Pass
2FA

[rezolvat]Banurile de pe 1hp

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message244
ZaBici

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-07-2014 08:38)

Votes: 3

Post Posted: 17-01-2012, 01:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce s-a intamplat in seara asta e putin spus exagerat. Vina in primu rand e a voastra(Staffului) cum am zis si pe sv; de ce se tine o harta ca "1hp" in roll cand se stiu foarte bine bugurile?
Sa zic ca eu sunt ala corect care la inceput a zis fara "he"? n-are rost, dar ce vreau sa evidentiez e ca multi stiau regula, dar ca sa poti sa te misti aveai nevoie de he(fastswitch), insa multi o si foloseau, e evident ca e imposibl sa joci fara sa dai tu insuti he, puteam sa ies intradevar, dar aveam chef sa joc si mi-am asumat jocul asa cum a fost dat. Din moment ce nu era nici un admin pe sv sa remedieze situatia sau sa o schimbe (ptr ca NICIODATA nu se joaca aceasta harta cand sunt admini on), de ce vine un admin la sfarsitul hartii sa baneze? Adica altfel spus de ce dai cu parul cand nu ai avut grija tu sa nu fie nevoie. Suntem cumva la vreun test pe care trebuie sa il trecem supravegheati din umbra? Nu vreau sa dezvolt prea mult, ca oricum sunt convins ca nu are rost.
Imi asum banul ca de fiecare data, dar vreau macar sa luati in calcul ideea de a scoate 1hp din roll pana se remediaza bugurile. Ma repet vina este in primul rand a voastra.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 17-01-2012, 01:49:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok este vina noastra. Daca voi jucatorii nu sunteti in stare sa respecati un regulament este foarte ok . Tot vina noastra este si cand folositi napalm , teleport sau va urcati pe harta ( ma refer la snow, pool si alte harti gen fy_ ) Sau cand stati prea mult in grote (awp_bycastor) Si lista poate contiuna la infinit .

Am sa scot si 1hp pentru ca , da chiar nu isi are rost. Si dupa am sa vad si eu cu ce mai suntem noi vinovati .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 17-01-2012, 10:04:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti va anunt oficial,daca mai incalcati regulile si sunteti si destui de vechi pe server va scad din xp cate 10000 pentru fiecare regula pe care o incalcati.
Este destul de clar? pentru ca e ultima data cand mai accept asa ceva de la niste jucatori vechi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 16 January 2012 23:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 16-08-2025, 01:40:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password