User
Pass
2FA

care este scopul lui wow?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4042
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 17-01-2012, 15:02:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Care este scopul lui wow?"
Sã obtii end-gear la PvE ºi sã ai rank 1 la 2v2 pentru suferinþã ºi rank 1 la 3v3 pentru skill.
Restul e de umpluturã sã-þi ocupe timpul.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 17-01-2012, 16:54:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu joc wow sa enervez hordacii de low lvl.. omorandu-le mobii de quest..NPC-i de quest..iar apoi sa le dau /salute

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 17-01-2012, 19:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doneaza si vei afla.
0 0

Back to top
failedd

[nicu gheara]

(since 04-12-2012 13:04)

Votes: 14

Post Posted: 17-01-2012, 20:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
"Care este scopul lui wow?"
Sã obtii end-gear la PvE ºi sã ai rank 1 la 2v2 pentru suferinþã ºi rank 1 la 3v3 pentru skill.
Restul e de umpluturã sã-þi ocupe timpul.

cand te referi la 3v3 sper ca nu vorbesti despre freakz

0 0

Back to top
shoke73

[Mentally Stable]

(since 25-09-2013 10:53)

Votes: 4

Post Posted: 17-01-2012, 22:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu de unde pana unde sa ajuns la metin,silkroad,talisman - oricum eu am jucat foarte multe mmorpg-uri,credetima ca nu estista mmorpg sa nu il fi probat.eu cu niste prieteni avem chiar si un site international unde facem video la mmorpg-uri(1th gameplay) dam note dupa parerea noastra,facem un top sa zicem asa.cea ce mi sa parut ciudat,dar in acelasi timp ma atras,este ca nu am reusit sa inteleg wow in 1 zi cum fac cu alte jocuri.de obicei cu un gameplay de 20min citesti jocul,dar la wow,pe acest server am dat chiar si lv 80,dar tot nu am inteles "scopul".dupa cum am spus 90% din jocuri sunt bazate pe marchet:adica,sa zicem ca ai lv max pe un char,esti bogat etc. daca faci alt char de lv 0,daca ai bani,il faci cu ultimele iteme si cu tot ce vrei tu.chestia asta pe wow nu se poate intampla pentru ca cele mai tari iteme ori le cumperi de la shop,ori le cauti chiar tu.deci nu le cumperi de la copii pentru ca sunt bind,intelegeti ce am vrut sa zic?si acuma din ce in ce vreau mai mult sa aflu raspunsul la intrebarea mea:de ce? de ce nu reusesc sa inteleg wow,adica de ce au facut aceasta alegere creatori de la blizzard?este un dubiu imens pentru mine
0 0

Back to top
SmackLance

[Mentally Stable]

(since 03-08-2017 08:56)

Votes: 8

Post Posted: 17-01-2012, 22:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cat de simplu vreti sa fie explicat?

PVE - Te duci in "instante" si bati Bossi ... care au povestea lor. Ii bati si primesti iteme bune , care te ajuta sa bati alti bosii.
PVP - Te bati cu alti jucatori in diverse sisteme ! Faci diverse tipuri de puncte cu care iti cumperi iteme care te ajuta in lupta contra alt jucator.

Simple as f@ck .

Horde > Alliance LOL
0 0

Back to top
x FreeMan x

[Mentally Stable]

(since 18-01-2012 15:02)

Votes: 3

Post Posted: 17-01-2012, 22:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

acesta nu e metin2 . sa vinzi iteme si dalea
0 0

Back to top
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 17:33)

Votes: 17

Post Posted: 17-01-2012, 23:00:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

shoke73 wrote:
eM wrote:
Dacã tu joci ca sã vinzi sau sã cumperi, cred și eu cã nu stii care e ”scopul lui wow”.
E destul de simplu: have fun, fie cã faci PvP sau PvE.

tot nu ai inteles ce vreau sa zic:
pe toate jocurile mercatul sau ah este baza.pe wow de la un anumit lv nu se mai poate cumpara nimic,si mi se pare ciudat

poate la metin e asa..ca SA FACE BAJETZI COMBINATZI DE MARE EFECT si sa scoata ji ei banishori....ceva malai.... $$$ cash cash.

in primul rand joc WoW pentru ca am crescut cu Warcraft 3.Warcraft si starcraft au fost jocurile copilariei...si povestile sunt geniale amandoua.Din moment ce nu a aparut Warcraft 4...si a aparut WoW...m-am jucat WoW! pentru ca doream o continuare a povestii...
PvE-ul e fun daca ai cu cine.....PVPul e misto si el dar meh...doar daca nu ai probleme cu nervii.

la WoW imi plac seturile..cel putin imi placeau -.-... si arata bine un character imbracat full t10 /t6 t11 sau ce mai e acum...plus ceva arme...-
chestia cu AH si comertul...e aiurea o_O....cel putin la WoW nu o sa prinda asa bine..

edit: [u]wowul este un joc mult prea complex ca sa il intelegi intr-o zi...intr-o zi faci level poate....

Last edited by Lapusneanu on 17-01-2012, 23:02:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
anotimp

[Mentally Stable]

(since 27-11-2014 09:34)

Votes: 6

Post Posted: 17-01-2012, 23:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm, scopul lui wow este evident de produce nshpe miliarde de catralioane de bani din adonamente si vanzari de expansion-uri. Daca e sa ne referim strict la playeri si ce ar putea sa faca ei in joc... - adica..... - . NU MAI PUNE INTREBARI ATAT DE GRELE !!!
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 18-01-2012, 00:17:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta ori e troll ori dupa locatie e om dala cu tricou : Gigolo italiano 100% $$$... i-am explicat toti in n moduri care e scopul wowului si el tot intreaba de ce rostul lui nu e sa faci bani...

wowul e ca o lume,o lume in care nu banii te fac ceea ce esti ci munca depusa(asta nu pe private unde poti dona)
in lumea asta scopul tau e sa ai cat mai multe lucruri care se obtin greu : iteme(legendare,epice etc) achivmente(cu cat mai multe cu atat mai nolifer) rating mare(sa stii sa te bati cu alti playeri)
fiecare expansion are o poveste si daca vrei iti faci un scop din fiecare poveste a expannsionului...exemplu patchul trecut lich king...scopul expansionului era sa il bati pe lich king iar sa il bati trebuia sa bati alti bosi sa iei iteme si sa inveti scripturi si etc si apoi sa il infrunti si sa salvezi lumea wowului.
ce am scris mai sus e daca alegi calea pveului
daca alegi calea pvpului scopul tau e sa faci cat mai multe bguri sau world pvp sa iei cele mai bune iteme pt pvp si sa bati cat mai multi la 1v1 2v2 3v3 5v5 sau 1v5(daca esti dk blood)
daca nu ai inteles...ai o problema...toti ti-am explicat cat de simplu...
totusi cauta wow pe google intra pe siteul lor ca tot zici ca tu si prietenii tai ati avut un site de jocuri sa gasiti informatii pe siteul de la blizz nu cred ca e greu si poate gasesti acolo scopul lui wow

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
shoke73

[Mentally Stable]

(since 25-09-2013 10:53)

Votes: 4

Post Posted: 18-01-2012, 00:29:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gandacel wrote:
asta ori e troll ori dupa locatie e om dala cu tricou : Gigolo italiano 100% $$$... i-am explicat toti in n moduri care e scopul wowului si el tot intreaba de ce rostul lui nu e sa faci bani...

wowul e ca o lume,o lume in care nu banii te fac ceea ce esti ci munca depusa(asta nu pe private unde poti dona)
in lumea asta scopul tau e sa ai cat mai multe lucruri care se obtin greu : iteme(legendare,epice etc) achivmente(cu cat mai multe cu atat mai nolifer) rating mare(sa stii sa te bati cu alti playeri)
fiecare expansion are o poveste si daca vrei iti faci un scop din fiecare poveste a expannsionului...exemplu patchul trecut lich king...scopul expansionului era sa il bati pe lich king iar sa il bati trebuia sa bati alti bosi sa iei iteme si sa inveti scripturi si etc si apoi sa il infrunti si sa salvezi lumea wowului.
ce am scris mai sus e daca alegi calea pveului
daca alegi calea pvpului scopul tau e sa faci cat mai multe bguri sau world pvp sa iei cele mai bune iteme pt pvp si sa bati cat mai multi la 1v1 2v2 3v3 5v5 sau 1v5(daca esti dk blood)
daca nu ai inteles...ai o problema...toti ti-am explicat cat de simplu...
totusi cauta wow pe google intra pe siteul lor ca tot zici ca tu si prietenii tai ati avut un site de jocuri sa gasiti informatii pe siteul de la blizz nu cred ca e greu si poate gasesti acolo scopul lui wow

nu e nici un troll,locuiesc doar in italia si nu da rapid cu presupusul ca gresesti.topicul poate fi inchis ,multumesc pentru raspunsuri

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 17 January 2012 22:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-11-2024, 01:40:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password