User
Pass
2FA

[RECLAMATIE malasorte]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1124
terowf

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2015 00:19)

Votes: 15

Post Posted: 18-01-2012, 02:01:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau Tero
- Numele adminului reclamat Malasorte
- Harta, ora si data faptei reclamate fy_snow 18/01 ora 1:40
- Motivul / Regula incalcata nici una
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola atasez demo ca dovada
- IP-ul tau / SteamID-ul tau -

http://www.fileshare.ro/41613355446.1

Adminul malasorte a inceput prin a dat kick unui jucator pentru ca isi lua awp, apoi cand i-am spus acestuia ca am demo si daca doreste i-l pot da pentru reclamatie mi-a dat si mie kick. Acesta se numeste abuz, iar adminul in cauza merita remove.
ps: nu stiu cat de lung este demoul, dar kick-urile fara motiv sunt in ultima parte, inclusiv cel care imi si termina demo-ul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
malasortee
[Banned user]

Banned

(since 19-04-2012 10:09)

Votes: 5

Post Posted: 18-01-2012, 02:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

terowf wrote:
- Numele tau Tero
- Numele adminului reclamat Malasorte
- Harta, ora si data faptei reclamate fy_snow 18/01 ora 1:40
- Motivul / Regula incalcata nici una
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola atasez demo ca dovada
- IP-ul tau / SteamID-ul tau -

http://www.fileshare.ro/41613355446.1

Adminul malasorte a inceput prin a dat kick unui jucator pentru ca isi lua awp, apoi cand i-am spus acestuia ca am demo si daca doreste i-l pot da pentru reclamatie mi-a dat si mie kick. Acesta se numeste abuz, iar adminul in cauza merita remove.
ps: nu stiu cat de lung este demoul, dar kick-urile fara motiv sunt in ultima parte, inclusiv cel care imi si termina demo-ul

Salut
Apreciez gestu ca ai ascultat ce am zis eu adica sa-mi faci o reclamatie.
Ai primit kick pentru ca din nou acelasi vocabular.
Ce ma deranjeaza la tine e ca nu mai ai admin si de asta faci tu asa.Nu inteleg ce atata zarva pentru un admin.
1 Ai primit kick ca esti o persoana care irita lumea pe server.
2 De la un timp voi astia care sunteti mai deai casei vad ca va permiteti cam multe si defiecare data aveti ceva de obiectat.
3Daca un admin te roaga sau iti impune sa joci intr-un fel pe srv cand suntem 3 insi,mai exact fara awp atunci respectal,pune 5 intrebari de ce de ce de ce iti voi mai explica odata si te conformezi,dar tu nu esti doar o figura care pandeste pe srv pe xmen si pe restul stafului care sunt sub owner.Daca zicea un owner sa joci asa tot asa comentai?Harta e mica si nu am chef sa fiu pandit si mai ales pe respawn.
4Daca am zis sa fie frumos ca na e o ora tarzie si am intrat pe srv cum fac in fiecare seara ca sa se stranga lume adica tot pentru voi ti-am ordonat sa joci cum vreau eu ca sa vina mai multi si apoi joci cu ce arma doresti in concordanta cu regulamentul.
5 In fiecare seara stau pana la 4 5 ca sa jucati sa va strangeti si tu imi impui mie ce sa fac.
6 Si sa stii si tu daca eu il altoiesc pe unu mai bine asa si depui tu reclamatie nu ma afectezi cu nimic doar atunci cand cel in cauza face reclamatie asa ca ma priveste si sunt sanctionat doar pentru kick-ul tau.Cealalta parte vatamata sa faca reclamatie si atunci se aplica regulamentul si pentru el contra mie.
Citez
I-am rugat sa faca plangere si pe el si pe celalalt
Primesc orice sanctiune care concorda cu regulamentul pentru fapta facuta.
Am avut discernamant.

O zi buna si la revedere. Mala

0 0

Back to top
terowf

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-01-2012, 02:41:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

malasortee wrote:

Apreciez gestu ca ai ascultat ce am zis eu adica sa-mi faci o reclamatie.
Ai primit kick pentru ca din nou acelasi vocabular.
Ce ma deranjeaza la tine e ca nu mai ai admin si de asta faci tu asa.Nu inteleg ce atata zarva pentru un admin.
1 Ai primit kick ca esti o persoana care irita lumea pe server.
2 De la un timp voi astia care sunteti mai deai casei vad ca va permiteti cam multe si defiecare data aveti ceva de obiectat.
3Daca un admin te roaga sau iti impune sa joci intr-un fel pe srv cand suntem 3 insi,mai exact fara awp atunci respectal,pune 5 intrebari de ce de ce de ce iti voi mai explica odata si te conformezi,dar tu nu esti doar o figura care pandeste pe srv pe xmen si pe restul stafului care sunt sub owner.Daca zicea un owner sa joci asa tot asa comentai?Harta e mica si nu am chef sa fiu pandit si mai ales pe respawn.
4Daca am zis sa fie frumos ca na e o ora tarzie si am intrat pe srv cum fac in fiecare seara ca sa se stranga lume adica tot pentru voi ti-am ordonat sa joci cum vreau eu ca sa vina mai multi si apoi joci cu ce arma doresti in concordanta cu regulamentul.
5 In fiecare seara stau pana la 4 5 ca sa jucati sa va strangeti si tu imi impui mie ce sa fac.
6 Si sa stii si tu daca eu il altoiesc pe unu mai bine asa si depui tu reclamatie nu ma afectezi cu nimic doar atunci cand cel in cauza face reclamatie asa ca ma priveste si sunt sanctionat doar pentru kick-ul tau.Cealalta parte vatamata sa faca reclamatie si atunci se aplica regulamentul si pentru el contra mie.
Citez
I-am rugat sa faca plangere si pe el si pe celalalt
Primesc orice sanctiune care concorda cu regulamentul pentru fapta facuta.
Am avut discernamant.

1 regulamentul nu interzice jocul cu awp
2 reiese din demo ca nu am iritat pe nimeni, ba chiar m-am facut util
3 nu mai am admin pentru ca asa am decis, probabil sanctiunea pentru ce am facut ar fi fost helper sau administrator, ca totusi, am fost cam al 2-lea admin de pe server cand s-a deschis.
4 reclamatia adminului nu trebuie facuta neaaparat in nume propriu, iar ceea ce ai facut tu aduce atingere imaginii serverului, adica din 4 useri dai kick la 2.. frumos rationament.

Sper ca si de data asta sa fie ignorata reclamatia mea.

0 0

Back to top
malasortee
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-01-2012, 02:52:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am uitat sa precizez ca ma pot si apara asta doar daca owneru respecta si el regulamentul facut de el.
consoala sa fie citita
am counteru deschis fac un print daca doresc.dar aici e problema ca nu doresc.
Pe langa faptul ca daca regulamentul e respectat ca la carte si am sansa sa primesc ajutor adica un mic pro pot primi foarte usor si pe dreptate.
Decat sa ma stii de prost sau baiat bun cum e xmen mai bine de al dreaq.
Am fost injurat azi de multi si injuraturi grele si poate spune si xmen daca am executat alta comanda inafara de gag cand trebuia ban si destroi.
Totusi sunt o persoana iertatoare si care tine la glume nesarate si terfelituri cum faci tu si cred ca asta va creaza o iluzie ca sunt mai prost sau imbecil sau cum alintati voi.Nu ai primit kick pentru ca vai ce dovezi ai tu impotriva mea ci doar ca mi am amintit de bunu meu prieten xmen cu figurile tale la adresa lui din aceasta cauza ai primit kick.Puteam frumusel sa primesti alta comanda si nu aveai tu nici un demo ma intelgi?dar daca nu e necesar si nu e, doarece tin la xmen si a fost ca o insulta la adresa mea a fost ca o oglinda din aceasta cauza ai primit doar un simplu kick
Si sa fac publice anumite chestii care ma face sa castig:
Ai primit kick din greseala eu am vrut sa dau lui wlf care a stat mult timp spectator si a zis ca intra pe alt srv cum a si zis si team kickuit pe tine a fost o greseala.Scap mai ieftin dar daca nu vreau...Se stie de ce am depus cerere pentru admin nu ca mi-am si dorit doar era o necesitate si un ajutor pentru prietenul meu xmen care era singur si prin faptul ca am ajuns printre el il mai scutesc si pe el de timp si de nervi provocati de destia ca tero.
Si sunt multe prin care ma pot apara si pot sa si castig asta doar daca se respecta regulamentul excluzand gradul.

La revedere si va multumesc
Mala

0 0

Back to top
terowf

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-01-2012, 12:41:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ai ce sa castigi omule, wif si cu mine vorbeam despre respawn 1 fratele mai mare al lui respawn 2, daca asta e motivul pentru care ar fi primit wif kick imi dau seama ce judecata corecta ai.

ps: imi permit sa citez un prieten si in acelasi timp coleg, anume pe Krazy: "limba romana nu este punctul tau forte!"

ps2: Restul reiese din demo-ul atasat sau din logurile care in mod cert exista, dar cum am mai precizat, nu ma astept ca reclamatia mea sa fie luata in serios.

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 18-01-2012, 13:57:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Regulile acelea le impun si eu pentru ca multi ies cand vad ca se joaca cu awp pe snow sau ca suntem 3 insi si vine unul si le strica cheful...Pentru cultura ta generala asa am reusit sa umplu serverul la ore tarzii!!!
2.Nu faci tu reclamatie pentru ce i se itnampla altuia!!!
3. Sa zici mersi ca ai primit doar kick,din cate stiu ai ban pe server si ai fi putut primii exterminate!!!
4. Motivul pentru care te-am lasat sa joci a fost ca sa iti dovedesc ca nu am nimi9c cu tine si chiar imi esti simpatic pe alocuri!!!
5. Chiar cand ai intrat pe server am testat bunul tau simt...Daca iti aduci aminte Malasorte te-a intrebat daca ai primit unban si ce cauti pe server...Ai raspuns aproape ok dar privind adminul putin de sus!!!
6. Cat timp am fost eu pe server nu s-a auzit nici musca,vad ca dupa ce am iesit a inceput razboiul!!!
7. Nu suntem aici sa dam lectii de limba romana,fiecare gresim cand scriem repede,interesul nostru e sa rezolvam problema cat mai repede!!!
8. Sunt de accord ca de cate ori intrii iriti lumea...Multi ma intreaba pe mess ce mai cauti pe server daca ai primit ban!!!
9. Ai tupeul sa incalci niste reguli pe care nu ti le zis pentru ca reies din ce ai spus tu pe aici si din faptul ca intrii pe server!!!
10. NU AM NIMIC CU TINE ATATA TIMP CAT RESPECTI DECIZIILE UNUI ADMIN (incercam sa tinem lumea pe server de aia mai impunem niste reguli,oprim niste chestii care sunt enervante macar pana se umple serverul,apoi e FREE GAME!!!,stie toata lumea asta)!!! DACA AVEAM CEVA CU TINE PRIMEAI EXTERMINATE!!!

P.S.: Am jucat alaturi de tine cu cea mai mare placere,nu ai zis nimic,nu ai facut nimic,ai jucat curat (ai jucat foarte prost aseara,pe mine ma dureau ochii si nu am putut sa joc cum trebuie)!!!

RESPECT si BAFTA!!!Malasorte v-a primi doar un avertisment verbal si am sa stau eu de vorba cu el,e la prima greseala si remove nu v-a primii!!!Omule,am luat langa mine 2 oameni de nota 10,Malasorte si Mouse,ii mai am pe Bau si pe Average (caruia i-am zis in gluma sa nu ma tradeze si sa ramana pe R2 si se pare ca s-a gandit la asta,cu ocazia asta ii multumesc si il astept mereu alaturi de mine),nu il uit nici pe Maximuss,nici pe Faby si chiar sady si drg cand mai intra (cu precizarea ca nu stiu cat ma suporta ultimii 2 sau daca ma suporta vreun pic)...Si cu ocazia asta ii salut pe fratiorii mei!!!Si te asigur ca asta e cel mai bun staff care putea fi si cat sunt eu aici nu v-a primii nici unul remove decat pentru ABUZ ina devaratul sens al cuvantului sau pentru ca vor fi prinsi cu coduri!!!

PUNCT!!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
malasortee
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-01-2012, 17:15:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi cer scuze ca din nou intervin dar acum doar cu cateva cuvinte
1 Cand critici un om ca e paralel cu limba romana in cazu nostru si problmea noastra si scopul reclamatiei tale e total diferita tin sa cred si chiar asa e ai o problema psihica,defapt asta e caracterul tau si al parintilor tai din gena probabil si sa oprit la tine cromozonii.
Din cate ai observat am mai si scris "s-a" "te-ai" si asa mai departe.deci reiese ca stiu totusi ceva din limba romana dar nu am chef sa scriu asa, important e ce simti cand citesti.
2 Ai grija ca ce iti doresti sar putea sa se intample[reclamatia sper sa nu fie luata in seama]pai atunci ce pnm mai cauti aici?ca ma enervezi si te bag si te scot de unde ai iesit.Dar cand intodeauna dar intoarce soarta razboiului stim cu totii de ce faci tu asa...si anume "Daca prima reclamatie la adresa lu X-M3N nu sa [s-a] intervenit in asta daca arunc niste cuvinte gen[sper ca nici asta nu va fi luata in seama] atunci owneru ce zice...ba asta trebuie sa o iau ca na asta a facut 2 pana acuma macar una trebuie luata:)) prosta gandire tero.
Si pentru un kick faci reclamatie?ar trebui sati [sa-ti] fie rusine.
Deci sa o luam pe alta parte poate voi nu intelegeti mai exact specimene ca tine:
Zeis detine o fabrica de acadele[r1,r2 in cazu nostru]
El e boieru vine vede daca merge treaba si pleca in Bahamas,dar ca sa poata pleca a pus niste sefi[xmen eu si restu] mai mici decat el desigur si mai mari decat muncitorii[tu si restu]
Daca treaba merge bine pe boier[ze1s] nu-l intereseaza cum am facut noi sefii sa mearga bine.Tot ce trebuie sa stim e ca trebuie sa mearga bine,daca muncitorii [tu,restu]o faceti peai dreaq si nu aveti chef de munca[sa jucati cum trebuie]atunci eu trebuie sa iau masuri ba chiar sa va dau afara[kick,ban]ca sa bag pe altii[sa intre altii sa fac treaba sa ruleze[sa se joace intr-un ritm si de fun]
Legea e oarba chiar daca noi o facem.
Deci tero stii ce inseamna?
Dai o sabie in mana legii si sar putea sa taie capul nevinovatului.
Bafta si nu are rost.Tot ce trebuie sa stiti e ca atunci cand nu e owner eu sunt responsabil si pe umerii mei pica treaba.
Asa ca eu daca impun ceva respecti sau parasesti incinta.Ce am cerut a fost in limita bunui simt si nu afeacteaza nici o imagine.Va afecteaza pe voi astia ca tero la creier.

La revedere Si va multumesc ultima replica a mea SA [s-a] dat.

0 0

Back to top
terowf

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-01-2012, 20:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi mentin afirmatia, romana nu este punctul tau forte, "SEFULE"

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 19-01-2012, 09:09:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imi pare rau dar textele voastre sunt prea lungi sa le citesc pe toate.. si totusi din cateva randuri sunt putin pro putin contra.. chestiile alea ca pe snow fara awp, nu este o regula... nu poti interzice unui jucator fara awp cand totusi arma aceea se poate si este permisa pe srv, fie 3 playeri fie 20... si ca lumea pleaca de pe snow ca vede playeri cu awp,nu am vazut vreodata subietul asta atins.. si da s-a facut abuz putin.. Malasortee nu ai intrecut limita ,a fost la limita bunui simt,dar nu neaparat o regula de respectat.. nu ii poti cere unui jucator cu ce a rma sa joace pe o anumita harta,atat cat regula este altfel..si x-men au mai fost faze cand ziceai fara RUSH.. pe respawn nu exista asemenea reguli si nu va exisita niciodata.. IAR DACA NU VA IESE JOCUL, ASTA NU INS CA TREB SA VENITI VOI CU REGULI DE MOMENT... PAREREA MEA ESTE CA DA AI/ATI FACUT ABUZ ACU/CANDVA.. STIMA .. SI PUTIN MAI SCURT CU TEXTELE VOASTRE CA LUMEA NU ARE RABDARE SA CITEASCA ROMANE.. GOOD DAY
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 19-01-2012, 10:45:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca am venit asa tarziu pe acet topic. Dar, sincer am vrut sa vad daca mai posteaza si altcineva decat 2-3 utilizatori ai acestui forum. Imi pare bine ca ai venit tu bau si cu o explicatie foarte logica si inteligenta. Iti multumesc pentru asta.

Asa cum a zis si x-m3n, malasorte primeste un avertizment verbal pentru ca este la prima abatere dar momentan are helper si comanda kick nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca avea alta comanda si alt grad.

Tero iti spun aici asa cum ti-am spus si pe mess. Ai primit ban pe ip, steamid, nume. Mai multe numai spun.

Iti urez o zi buna !

PS: rog toti adminii care mai citesc acest ultim post.

JOCUL ESTE FREE, NU INCERCATI SA INVENTATI ALTE REGULI DECAT CELE DEJA MENTIONATE SI SCRISE DE OWNERI !
CLOSED

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ze1ss, 19 January 2012 08:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 01:23:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password