User
Pass
2FA
 
 

'Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat'

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message798
Florinnn

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 03-10-2015 01:15)
Joined: 11 Mar 2007
Posts: 3372, Topics: 76
Location: pe Pamant

Reputation: 649.7
Votes: 18

Post Posted: 23-09-2007, 01:10:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Membrii formatiei Bere Gratis au fost implicati, ieri dimineata, intr-un accident rutier pe Dealul Neagru, in dreptul localitatii argesene Draganu. Tobosarul trupei a ajuns la spital cu o buza sparta.

Din primele cercetari, politistii spun ca soferul masinii in care se aflau trei bulgari a adormit la volan si a intrat in microbuzul marca Ford, in care erau membrii formatiei Bere Gratis, mai putin claparul, Robert Anghelescu. In urma coliziunii, tobosarul trupei, Marian Saracu, a ajuns la spital cu buza de jos sparta, iar bulgarii au fost raniti.

Artistul s-a ales cu o lovitura pentru ca a fost singurul care nu a apucat sa reactioneze, deoarece atipise.

Soferul a adormit

Trupa Bere Gratis si-a continuat drumul cu o alta masina spre Cluj, unde urma sa sustina un concert.
'Soferul bulgar a adormit la volan si a intrat frontal in masina noastra. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata', a declarat Mihai Georgesu, solistul formatiei Bere Gratis.

Coliziune la Buzau soldata cu trei morti

Trei persoane cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani au murit, iar doua au fost grav ranite, ieri dimineata, pe soseaua de centura a Buzaului, in apropierea podului Maracineni. Masina lor a fost izbita de un camion care iesise de pe un drum secundar. Soferul vinovat este cercetat pentru ucidere din culpa. Victimele erau din localitatea prahoveana Baicoi.

Sursa : Libertatea



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 11-05-2024, 06:32:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x