User
Pass
2FA

problema evolution [gold]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message510
andrew24

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-12-2018 16:20)

Votes: 2

Post Posted: 20-01-2012, 13:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua .
Am si eu urmatoarea problema.. am farmat cat am putut si am obtinut cateva iteme i359 pe care am vrut sa le vand .. le-am vandut .. am primit mail cu banii dar eu deja aveam 100 si ceva k gold .. am vandut : Corefire Legplates , Icebone Hauberk , Dory's Finery, Gilnean Ring of Ruination si inca un item ..si mai aveam 3 iteme care inca nu au fost cumparate.. nu am stiut ca este limita la 214k gold pe cont .. insa prin vinderea celor 4 de mai sus am obtinut cam 350-400k gold .. va dati seama ca eram bucuros si am dat repede sa ii iau.. am apasat am deschis fiecare mail si am apasat pe gold.. nu pe stergere mail.. am luat sumele usiare de gold si cand ma uit in inventory vad 214xxx gold, ma mai duc inca o data la mail si nu am vazut nimic .. ma duc la ah produsele nu mai erau .. am incercat sa gasesc un admin dar am vb cu un nene si mia zis ca e maxim 214k.. este vorba de contul andrew24 caracter mobybigdickk.. am transferat apoi 100k pe quish si 101k pe elefant .. aceste din urma fiind un caracter nou .. dar tot nu imi apare gold-ul pierdut.. am inteles ca exista un avertisment care se aplica automat cand ai limita de bani permisa .. la mine nu s-a aplicat..m-am chinuit o gramada sa fac rost de iteme si speram ca asta o sa fie calea mea ca sa pot sa imi cumpar niste enchanturi si altceva mai bun pt caracterele mele dar in schimb ma uit uimit unde au disparut banii pe care am jucat ca sa-i obtin.. am jucat si inainte la voi si nu am avut niciodata probleme.. jur ca este o situatie neplacuta Icebone Hauberk era singurul pe care il mai aveam si am preferat sa-l vand decat sa-l pun pe mine .. am considerat ca daca o sa iau ceeva gold pot sa-mi imbunatatesc priestu si sa las paladinu pentru alta data.. nu vreau sa dau vina pe nimeni .. dar atunci cand inventory-ul e plin imi da eroare ca nu mai e loc .. la bani dc nu exista.. daca se poate rog pe cei care au grija de server sa se uite la caracterul meu si sa isi dea cu parerea, as aprecia foarte mult daca nu as primi un raspuns ca m-am chinuit degeaba si ca se poate face ceva..

o zi buna,
multumesc,
Alex

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 20-01-2012, 13:27:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si la gold iti apare in centru cu un scris mai mititel ceva cu gold limit dar nu ai fost tu atent
mereu a fost gold limit 214k de recuperat nu ii poti recupera
data viitoare fii si tu mai atent oricum faci reped goldul ala in 2-3 ore de farmat mai ales ca esti pe evolution si cateva ore de asteptat la ah si gata faci capu de 2 ori

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 20-01-2012, 13:48:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se pot recupera, data viitoare fi mai atent.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 20 January 2012 11:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 21-07-2025, 17:13:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password