User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie Polonic

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message662
ZaBici

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-07-2014 08:38)

Votes: 3

Post Posted: 21-01-2012, 20:45:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. ZaBici
2. Polonicul extraterestru (sau ceva gen)
3. Mjolby, 21-1-2012, 19:40 ~ sau 19:50 ceva gen
4. Pe harta mjolby eu T el CT, se face ca T pierdeau putin deci CT ajungeau in baza relativ usor, si tineau blocate iesirile (bine e si formatu hartii). Polonic alaturi de inca unu i-am uitat numele au stat o runda/doua/3 ~, (intr-una din ele a fost si disputa), la balcon cu vedere unde se respawneaza T, stiu asta pentru ca ma omorase in spawn, nu am zis nimic ca nu e singuru si se intampla, de asta tin sa specific ca nu m-a deranjat asta in mod special, si nu e motivu reclamatiei; Stiind foarte bine situatia, da mesaj sau scrie pe all, "iesiti din baza ca va dau slay, aveti bmb" in situatia in care noi nici nu aveam cum sa iesim din baza dupa respawn (cei cu vengeance). Moare un tip cu vengeance, isi da respawn, si il omoara pe un CT care oricum era in spawn la T, moment in care polonic ii da slay ca de ce nu se duce la bmb, cand el una la mana DE ABIA SE RESPAWNASE (maxim 3 secunde de la respawn pana la slay) nu putea sa iasa decat daca se arunca in fata lor sau sa se batea cu ei incercand sa avanseze; alaturi de primu a mai luat un tip slay in aceleasi conditii. Deci el nici macar nu s-a uitat, n-a stat spec sa vada daca ala sta de la inceput in baza sau macar de 20 de secunde, a dat slay instant fara 1 runda de spec macar.
L-am facut nesimtit, l-am injurat pentru ca ma irita ingrozitor oamenii prosti care abuzeaza de functie; daca ar fi fost t bag mana in foc ca ar fi dat slay sau ban alora care stateau in spawn deci nu e macar catusi de putin consecvent. Asta a fost azi si a fost ultima picatura, dar ce m-a sictirit initial la el a fost ca insista cu awp_zigzag cand majoritatea ii spun sa nu o mai bage. Prima oara cand am prins zigzag a bagat-o fara vot, mai era un admin pe sv care ar putea sa confirme dar nu mai stiu cine din pacate; A 2-a oara a fost cu vot ce-i drept dar a fost zigzag alaturi de niste mape obscure care nu le-ar fi votat nimeni, toti au votat "awp"; a 3-a oara a bagat zigzag si a iesit dupa vreo 5 minute, fara macar sa o schimbe cand majoritatea vroiau alta harta.
Sunt curios daca tot vrea awp (chipurile are chef de awp) de ce nu da mai multe harti awp la vot gen: bycastor,india etc printre care sa fie si zigzag? Adica macar daca ar juca awp, lui ii place zigzag ca face rush cu pistolu.
Oricum ceea ce deranjeaza e ca nu tine cont de parerea celorlalti.

Dovada cu slay desi nu se poate verifica cat a durat de la spawn pana la slay : http://img804.imageshack.us/img804/558/hl2012012120203010.jpg

Staff message (*0ranGe ! extrem):

+1 warn, limbaj, abtine-te.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mariymaryus

[Mentally Stable]

(since 19-05-2017 19:48)

Votes: 7

Post Posted: 21-01-2012, 20:56:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci , in primul rand ,am dat slay pentru ca statea in baza,a putut iesi,dar tot acolo a ramas,iar apoi le-am dat slay ct's.... si in primul rand nu cred ca ai niciun drept sa ma faci tu pe mine retardat,ok? eu nu te-am jignit pe tine ,si sper sa nu o mai faci nici tu. si in plus ,cu ce am gresit? ca i-am dat slay pentru ca statea in baza? puteai sa faci reclamatie pentru ca nu ti-a convenit ceva,nu sa ma faci pe mine retardat si cum ti-a mai venit tie la gura.... astept parerea lui NEO

Posturi unite automat, 21-01-2012, 20:56:29

si mai am inca o intrebare? ce te deranjeaza pe tine ca bag zigzag la vot? de fiecare data cand am dat zigzag la vot am stat toata mapa ,si in + de asta nu este problema mea daca voi nu cereti harti,eu spun ''harti la vot,/last inainte'' cand nu este niciun admin on,in orice caz nu am ce discuta cu oameni ca tine Sigh

Vezi si tu cum s-a vazut minciuna,eu nici nu am avut comanda de ban..... + ca o repet nu te-am jignit si nu esti in masura ca sa ma faci pe mine prost,iar ownerii vor decide daca eu merit warn,desi nu prea cred... nu cred ca abuzez de admin.si nu o voi face

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 21-01-2012, 21:02:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban 1000 ai luat de la mn pt acel limbaj "colorat" din poza,amenintare+jigniri adresate unui admin,in caz ca te intrebi,bucura-te ca ai scapat doar cu atat,iar in rest nu ma bag,ca iese urat apoi.Si rog sa nu mi se zica sa fiu mai indulgent,am procedat corect(cu indulgenta in cazul asta),mai ales ca dak respectul nu poate fi bagat in playeri cu vorba buna(in ultima vreme playerii isi permit cam multe cu bloods,ca cu cei care au champs sau grad mai mare is ca niste pisicute),atunci folosim alta metoda.

0 0

Back to top
ZaBici

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-01-2012, 21:50:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu ai citit ce am scris? E cat se poate de clar, ai dat slay imediat dupa ce omu si-a dat respawn cu vengeance, cum adica statea in baza? nu statea in baza luase respawn si era un CT la T in baza si mai intai l-a omorat pe ala ca sa poata sa plece, deci unde ai procedat corect? Nu crezi ca ar trebui sa te asiguri inainte sa dai slay? sau am fost singuru indignat care te-a facut nesimtit? nesimtirea vine de la faptu ca ti-ai permis sa dai slay fara macar sa ai bunul simt sa vezi daca omu ala a stat sau nu in baza, ai dat slay dupa 3 secunde in care l-ai vazut pe ala in baza. 2. si ptr ct care stateau la respawn de ce nu ai dat slay/warn/ban etc?
Cat despre zig-zag serios, cum am mai zis prima oara ai bagat zigzag fara vot, nu mai stiu cine era on atunci sa ma sustina, si a 3-a oara cand am prins eu (acuma nush de cate ori ai mai bagat tu zigzag) ai stat 5 minute pe ea si ai iesit, pe harta ta care ne-ai bagat-o pe gat. Ma repet pune te rog daca vrei awp, pune si alte mape de awp gen bycastor india sunt cel mult 5 playeri per total care vor zigzag in sine, restu care au votat au votat ptr ca e awp. Si nu din pacat eu nu am vazut sa ceri sugestii la vot, dar poate nu vad eu.
Ai meritat sa fii injurat din moment ce abuzezi de admin, se numeste lipsa de consideratie, meritai cu varf si indesat am fost chiar gigel.
Paragon. Habar nu am cine esti pe sv, dar sa fie acolo, ai fost tu indulgent, banuiesc ca 2 playeri care spun in acelasi timp "ba esti nesimtit" sunt idioti si n-au motiv, inca o data mersi pentru indulgenta, ca ti-e greu sa te implici mai mult, ti-ai vazut regulamentu sub nas ai dat banu, nu pot sa cer mai mult si n-ai gresit cu nimic, dar nici nu te implica mai mult acum aici cand la locul faptei doar ai dat ban.

Edit: Unde am scris ca mi-ai dat tu ban? unde "s-a vazut minciuna" care e minciuna de care zici? incerc sa fiu cat se poate de obiectiv, nu ascund absolut nimic se vede si din screen si din ce am zis.

0 0

Back to top
glontus

[Mentally Stable]

(since 01-04-2012 09:20)

Votes: 2

Post Posted: 22-01-2012, 00:16:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Gl0nT
Faza cu slayu pe care mi lai dat si eu mam enervat, nu am stat nici 2 sec in baza at vroiam sa ies, sa atac dar u imi dai slay...aici il sustin si eu pe zabici mai departe nu ma bag.
Deci polo in concluzie ai fost de vina si parca miai scris pe chat ca aveam bmb si eu at mam respawnat deci nush ce ai vazut u -))

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 22-01-2012, 00:53:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"l-am injurat pentru ca ma irita ingrozitor oamenii prosti care abuzeaza de functie"

SA INTELEG CA TU ESTI AVOCATUL SERVERULUI NU ? TU NU AI LUAT SLAY , DAR FACI PLANGERE PT CE I_A DAT ALTUIA ? Poate am inteles eu gresit, vb de alti playeri care nu au fost deranjati de slay si te-ai gandit tu sa faci un post asa ca sa nu uite lumea de tine ca existi ?!
- Zabici : Nu ai dreptul sa injuri adminii , CLAR SA-ti fie treaba asta . Niciun admin nu te-a injurat pe tine
Chiar daca a gresit poti sa-i zici frumos ca nu e nebun sa nu inteleaga
Voi sariti cate 5 cu gura , automat ii sar nervii pt ca il trageti 5 la raspundere pt unu care a luat gag sau slay . kick etc
Exact cum a zis si Neo , si stiti asta fff bine ... Va permiteti mult prea multe cu blood'zii pt ca sunt unii la inceput de drum si hai sa-i sacaiti voi umpic,sa va amuzati ... cnd ei i-au masuri incepeti si postati ( AICI NU E FACEBOOK BAIII)
Esti primu care acuza UN ADMIN de o asamenea tampenie ... pt un slay LOL
- Gl0NT a luat ban din cauza mea si nu m-a injurat ... ( i-a fost scos banu in sec 1) dar nu a jignit ...
NUMAI COMENTA CA DA HARTI AIUREA LA VOTE < SI EU VA ZIC DE CATE 3 , 4 ori ZICETI HARTI LA VOTE .... ARE DREPTU SA DEA ORICE HARTA LA VOTE CARE NU S_A JUCAT ... CAPISCI ???
Va spun eu care e boala lor ca nu face adminu ce zic ei mereu ... am ajuns sa fim amenintati pt un joc ... Lol bai frate ... exista cativa playeri care mereu au ceva de comentat la adresa adminului mic ... CND intra un owner e liniste pe server , sunteti mielusei ... ca stiti ca o luati pe coaja ... cu banuri de sute de minute .. astia mici ii jucati pe degete ca n=au ce sa va faca ...

POLONIC , Cum ti-a zis si MARIAN , fii mai intepat .. lasa-i sa vb zi ca ei si fa ca tine ...

0 0

Back to top
ZaBici

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-01-2012, 03:10:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa inteleg ca pe tine te intereseaza daca am fost personal implicat nu faptul ca adminul in cauza a incalcat o regula? Cum merge treaba asta ca eu vad ca acceptati printuri cu injurii de la jucatori neimplicati e cam in aceeasi directie pana la urma nu crezi? Ai impresia ca postez ca sa imi creasca egoul sau pentru ca sunt realmente deranjat de comportament? Cand am postat eram intr-o pasa proasta din cauza celor intamplate si poate nu am fost indeajuns de clar; Sunt varii motive pe care chiar nu pot sa le explic acum si care intradevar nu ar avea indeajuns de multa "forta" sa il condamne pe polonic dar pot sa spun ferm ca nu are o atitudine ...corecta. Am impresia ca nu intelegi Shq nu e doar "un slay", problema e modul cum a dat slay, nush daca observi eu sunt de obicei impartial la comenzile adminilor cum ar si trebui ma irita doar abuzul, strict abuzul.
Cat despre injurii intradevar, am exagerat.
Te rog nu ma pune la loc cu gloata, am zis ca am fost doi care am gandit la fel in acel moment cand a fost vorba de comanda, sau poate am fost mai multi dar numa eu si cu glont am zis, pentru ca a fost un slay dat la misto si "rage" altfel nu pot sa imi explic. Faza e ca nu a fost doar slayul. inainte de slay zicea acelasi lucru "iesiti din baza" cand majoritatea nu puteam sa iesim din baza dupa vengeance, ca erau deja peste noi, adica dupa ce ca nu respecta regula de respawn mai are si tupeul sa zica ca nu plecam din baza, aici e nesimtirea si de asta fac reclamatie nu pentru un slay, te rog citeste mai bine.
Eu nu ma iau doar de adminiii mai mici, pentru ca sunt integru, nu o sa ma faca niciodata lvlu pe care l-as pierde sau un ban, dar ma implic tocmai pentur ca imi place comunitatea dar ma repet nu e un capat asa ca... de unde si pana unde zici chestia asta intr-o reclamatie pe care eu o fac? Adica eu inteleg ca a fost o generalizare dar e indreptata si spre mine, si chiar nu ar trebui.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 22-01-2012, 04:44:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi sunteti simpatici si ShQ si polonic , dar nu va dau dreptate in privinta situatiei slayului , despre injuratura zabici nu e bine ca iei ban... dar ajungi sa nu te mai poti abtine. La fel am patit si eu azi pentru un respawn dupa ce ma facusera varza in baza tero pe harta de_train , iar cand m-am dus si eu peste ei am luat ban si asta pentru ca omorasem adminul... dati slay , kick , ban dupa ureche fratilor. Voi dati doar la unii, la cine va sta in gat , cu altii sunteti fairplay si depinde si de postura in care va aflati, daca sunteti in echipa dominanta va doare la basca , faceti rush , respawn etc ... iar daca jucati in cei care "o ia pe coaje" scrieti repede no respawn ca va dau ban. Pai vere ori sunteti corecti si regulile sunt pentru toti ori pentru niciunul . Prea ambigue situatiile si le evaluati dupa cum va pica voua si omu nu s-a mai abtinut. Daca nu o pateam si eu azi cu banu poate nu il credeam , adevarul este ca trebuie sa ai nervi de fier in astfel de situatii. Dar jucatorii number one in respawn si rush ca : nitrogen , Jo3y , mars* , salut! de ce nu le dati slay , kick , ban ??? aaaa pai da .
asta este

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HellRaiserr

[Mentally Stable]

(since 18-03-2012 10:56)

Votes: 2

Post Posted: 22-01-2012, 06:13:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sustin ce a detaliat ZaBici in sensul ca asa s-a intamplat. Si eu am luat slay atunci si intradevar nu se putea iesi din baza.

clau88 wrote:
... prea ambigue situatiile si le evaluati dupa cum va pica voua ...
asta este

Pana la urma sunt si ei oameni, nu roboti. Evident ca vor lua masuri cum cred ei de cuviinta. E imposibil ca 2 oameni sa aiba aceeasi perceptie asupra unui eveniment. Pana la urma ei arbitreaza cum pot mai bine.

Nu stiu daca trebuia facut atat tam tam pentru situatia de fata. Intradevar pe harta respectiva, in momentul respectiv nu puteai sa joci ca tero dar mi se pare prea minor "incidentul". Slayurile respective pot fi argumentate de imposibilul situatiei si de nervi pana la urma. Cum am zis, si adminii sunt oameni.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 22-01-2012, 08:09:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu ma bag la faza cu slay-ul,dar atat va zic la toata lumea,continuati sa vb urat cu adminii/si intre voi si va garantez ca personal va dau ban permanent,si dak va mai ganditi sa mai faceti pe smecherashii si sa mai vb asa puteti sa va faceti bagajele de pe acum.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 22-01-2012, 10:41:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta ii valabil si pt playerii mai vechi?care ar trebui sa stie regulamentul ca pe "Tatal nostru".

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 22-01-2012, 10:44:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici nu ma chinuiesc sa citesc ce a-ti scris mai sus,atat timp cat fac reclamatie pentru un slay si scriu 3 pagini de parca is la facultatea de litere.
Admini ar trebuii sa procedeze dupa schema asta si nu vor avea probleme :

slap=>avertizare=>continuare=>slay>continuare=>kick=>continuare=>ban.

Sper ca e clar nu mai repet ca televizorul,intai ii avertizati si urmariti schema de mai sus.
Puteti lua oricare din masurile de mai sus in cazuri mai grave.
Asta e un reper pentru cei care sunt la inceput ,e evident acest lucru Paragon.
Daca respecta aceasta schema cand vor venii jucatorii sa faca reclamatie..eu personal le dau ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 January 2012 08:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 25-02-2025, 17:44:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x