User
Pass
2FA

HEAL PE FREAKZ
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message14167
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 24-01-2012, 10:01:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mirelxxl wrote:
+2 ^ |
Va faceti de ras ca va bat clasele. -
Fix bonus set la disci sa fie si mai OP -
Concluzia : use your brain in PVP -

merge Raised eyebrow

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shay

[Mentally Stable]

(since 19-12-2013 22:13)

Votes: 7

Post Posted: 24-01-2012, 12:07:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Amore + Mirelxx
Eu inteleg ca voi stati la <2k rating si vedeti numai playeri care fac backpedalling, keyboard turning si fara binds, dar nu aveti idee ce vorbiti.
La 2.2k+ rating se schimba mult lucrurile si cand esti singurul healer din jocul asta care ramane oom te cam iau dracii.
La 2v2 mai bei, mai rezista partenerul solo 20s cat o faci pe alcoolicu. Dar la 3v3 cand tu esti oom si te uiti la mana healerului oponent si e la 50% si te apuci sa le zici partenerilor pe skype :"Eh, asta e ultima voastra sansa la kill, altfel e lose"

Si nu, nu e blizz-like. Am jucat 4.0.6 si nu erau priests si druids zei cum sunt aici, asta e doar freakz-like.

P.S. i'm rsham

0 0

Back to top
elax

[Mentally Stable]

(since 19-07-2012 19:06)

Votes: 2

Post Posted: 24-01-2012, 14:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ironic, vexx de 1 luna de zile incearca sa traiasca din amintirile cand il cara swiftmend si din rasputeri vrea sa elimine priestul din arena. u srs bro ? tu faci backpedal in arena si vrei sa joci ceva ? erau frumoase vremurile cand ieseai dupa 30 de secunde dupa un pilar si dadeai swiftmend si apoi iar 30 de secunde intrai la loc nu ? get over yourself.

doua comentarii de la pro freakz ferals care dau 1shot aproape oricarei clase spunand ca ceva este in neregula.LOL daca si voua vi se pare ca ceva este in neregula, unde sunteti al 2 lea fury warrior de pe server .............................. ce-ati vrea sa omorati pe cineva in 2 secunde ? comparati damage-ul vostru cu al altor clase si apoi gandeste-te daca ar mai scadea din heal ce s-ar intampla.

shay, am jucat impotriva lui, stie sa joace nu contest nimic insa poate ca uita cand shamanu punea earthshield pe target si fugea prin arena, pro freakz comp nr 2 fury +rshaman nice huh ? insa omul cand s-a descoperit ce este in neregula a admis ca este asa si de aceea ii dau si lui dreptate.dupa cum vedeti au fost vremuri de glorie pentru fiecare healing class in parte, mai putin hpala.....dar am jucat vs crunked si ashleigh pe genesis si pot spune ca da, este mai greu de jucat un comp cu hpala insa daca stii sa joci poti sa bati, si asta este si placerea totusi nu ? ca joci o clasa mai proasta dar daca esti bun ajungi in top cu ea si esti de 3 ori mai mandru.tot timpul cand se vor face fix-uri la bugurile anumitei clase, alta ii va lua locul in clasamentul OP.

all in all nu ai cum sa faci fix-uri pe burta goala,ca iti pun tie probleme echipe healer dps pentru ca apoi daca dai de hunter fdruid nu o sa mai reziste nici 5 secunde.

v-ati plictisit de priest feral ? cred si eu, este plin serverul de asa ceva si este normal dar nu este din vina priest-ului ci din cauza feralului. este normal cand pici versus feral disc sa iti dai aprox toate cd-urile in primele secunde din arena ca healer ? eu nu cred.analizati si voi cate comp-uri fdruid+priest va bat si cate compuri priest+[insert other dps here] bateti sa vedeti ca nu este chiar asa cum credeati.

si aveau dreptate turbokill si cine a mai spus, numarul de oameni buni care joaca priest de la 2.2k in sus este mult mai mare ca cel al altor healing classes, poate si de aceea este iluzia asta.

P.S. nu joc priest si nici nu mai joc wow, este o poveste reala a ceea ce s-a intamplat/se intampla de fiecare data cand se schimba cate ceva la anumite clase.daca am gresit ceva get over my post, idc.

0 0

Back to top
Skorpyo

[Mentally Stable]

(since 14-08-2014 10:11)

Votes: 9

Post Posted: 24-01-2012, 15:18:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce tot bati campii cu feralul ? Feralul merge relativ bine acum, dupa fix. Mangle da dmg ok, nu mai pici din 3 mangles, dmg-ul la rake e reparat, nu mai dai 12k pe tick. Asa ca orice bug pozitiv al feralului a fost reparat,am ramas cu cateva negative , crit scale la FB, dmgul la ravage din stampede si bug armura in bear.
0 0

Back to top
Airwaves

[Creep]

(since 12-06-2013 10:03)

Votes: 18

Post Posted: 24-01-2012, 17:30:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vexwow1 wrote:
Phixelzilla wrote:
Airwaves wrote:
Degeaba zici ca druidu are mana multa.Intratevar ramai foarte foarte greu fara mana.Dar druidu da heal JALNIC.FOARTE JALNIC fata de restul claselor si fata de cum ar trebui sa dea.3k heal/hot dadeam in wotlk si cica in cataclysm ar trebui sa dau mai mult dar numai teoretic!Practic e same sh*t

Eu zic ca mai bine ai tacea. Sa zici ca druidul nu da heal in 4.0.6 mi se pare o tampenie. Si daca tot faci o paralela cu wotlk, de ce nu compari healurile de la toate clasele? Atunci, un holy pala se facea full HP din 1 shock si 1 flash heal, 1 disc isi lua 1/2 HP din un penance..pentru ca atunci aveai 50-75% healing reduced.
La cata mana au druizii resto si la cat costa lifebloomul ala (da, am auzit ca nu e gratis, costa undeva pe la 2-3 mana) eu as tacea in locul tau.

druidului nu i se termina mana din acelasi motiv ca si la priest,si da lifeblom e gratis ca iei dispel la el si nu iei deloc heal.

Degeaba te dai smecher daca nu stii despre ce e vorba.Eu nu am vorbit despre alte clase pentru ca nu le cunosc si nu ma intereseaza.Lifebloom nu merge calumea deoarece healu ala de la final se aplica doar cand dai lifebloom pe tine.Cand e dat pe alt target NU procuie!Degeaba are mana infinita daca da heal de tot rah**u

0 0

Back to top
mirelxxl
[Banned user]

Banned

(since 27-04-2014 20:39)

Votes: 5

Post Posted: 24-01-2012, 19:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
merge Raised eyebrow

n-am mai intrat demult pe priest - nu stiam

Shay wrote:
Eu inteleg ca voi stati la <2k rating si vedeti numai playeri care fac backpedalling, keyboard turning si fara binds, dar nu aveti idee ce vorbiti.
La 2.2k+ rating se schimba mult lucrurile si cand esti singurul healer din jocul asta care ramane oom te cam iau dracii.
La 2v2 mai bei, mai rezista partenerul solo 20s cat o faci pe alcoolicu. Dar la 3v3 cand tu esti oom si te uiti la mana healerului oponent si e la 50% si te apuci sa le zici partenerilor pe skype :"Eh, asta e ultima voastra sansa la kill, altfel e lose"

Si nu, nu e blizz-like. Am jucat 4.0.6 si nu erau priests si druids zei cum sunt aici, asta e doar freakz-like.

P.S. i'm rsham

shamanul in 4.0.6 => pvp in general ramanea cel mai repede oom,in 4.1 parca avea regenu mai bun si mai departe nu stiu ca am luat ban

clasele...merg mai bine decat pe orice server privat (parerea mea)

2v2 a fost si va fi unbalanced always (in cata) si nu e vina freakzului e vina blizzului pt ca s-a pus baza in 3v3-5v5... rated bg's...

si onestly...shamanii resto mai se par cei mai op healers aici, cum zici tu "freakzlike"...ia in brate orice stalp din orice arena si iti fac loss la cam orice cc (numa blindu/cs ce merge pe ei si nu e de ajuns) ce pot sa zic...daca ai luat un poly ca rshaman esti cam fail...
la 3v3 iti dau dreptate, acolo se cam joaca la mana, dar repet e 4.0.6, patchul cel mai unbalanced...

cat despre "voi stati la <2k rating "... nu toti sufera de rating si cate unii mai joaca si de fun, stai chill ca am jucat si noi 2.2k+ si sunt si acolo "playeri care fac backpedalling, keyboard turning si fara binds" gen dk blood/pala prot xD

STOP COMPLAINING ALREADY !!!

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/M%C3%A1rshlol/
http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Marshl%C3%B3l/
0 0

Back to top
-STORMLORD-

[Creep]

(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 24-01-2012, 20:09:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, ce am invatat cu totii din acest topic ? Avem nevoie de un patch nou cat mai curand.

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Votes: 6

Post Posted: 24-01-2012, 21:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intamplarea nefericita face in asa fel incat sa nu am acces la un pc momentan.

Bai rapandulelor si randomilor ca Mirelxxl care veniti cu citate de redusi fara nici o dovada concreta.... Shay, shamy de 2.4k+ rate pe blizz, 3s, pe patch 4.0.6, se chinuie sa faca 2k pe freakz cu toate cops posibile, iar voi , majoritatea niste clickeri infecti, de jucati wow in cizme de cauciuc va dati cu parerea despre cum ar trebuii si cum nu sa mearga treburile? Nimeni nu stie sa joace? Da priestii aia de ia silence pe cast de 10 ori la rand, nu casteaza si se tin doar din shield + renew , aia stiu sa joace? Ganditi draq cand scrieti prafilor.

Cati paladini holy sunt in primele 100 de teams la 2s,3s ? 0?

Cati shamy resto sunt in primele 100 teams la 2s,3s ? 3-4?

Cati priesti sunt in primele 100 de teams la 2s,3s? 70-80?

Normal ca nu mai joaca nimeni shamy si paladin , cand orice redus mintal de ii curg balele pe tastatura stie sa apese 3 butoane timp de 30 de minute fara sa ramana oom/sa fie omorat.

Concluzia? Toti care joaca paladin/shamy sunt retardati si orice priest care isi joaca clasa de 2 zile si face 2k+ stie sa joace. Mentalitate tipica a Taranului Roman.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 24-01-2012, 21:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ BINE ba baiatule -
esti printre cei 6-7 din topicul asta care au o treaba cu wowu

oricum daca nu se apuca cineva sa faca teste ingame si sa posteze la bug report tot degeaba va agitati aici

Last edited by BobMarley12 on 24-01-2012, 21:36:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
mirelxxl
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-01-2012, 21:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nerdstomper wrote:

Bai rapandulelor si randomilor ca Mirelxxl care veniti cu citate de redusi fara nici o dovada concreta.... Shay, shamy de 2.4k+ rate pe blizz, 3s, pe patch 4.0.6, se chinuie sa faca 2k pe freakz cu toate cops posibile, iar voi , majoritatea niste clickeri infecti, de jucati wow in cizme de cauciuc va dati cu parerea despre cum ar trebuii si cum nu sa mearga treburile? Nimeni nu stie sa joace? Da priestii aia de ia silence pe cast de 10 ori la rand, nu casteaza si se tin doar din shield + renew , aia stiu sa joace? Ganditi draq cand scrieti prafilor.

Normal ca nu mai joaca nimeni shamy si paladin , cand orice redus mintal de ii curg balele pe tastatura stie sa apese 3 butoane timp de 30 de minute fara sa ramana oom/sa fie omorat.

Concluzia? Toti care joaca paladin/shamy sunt retardati si orice priest care isi joaca clasa de 2 zile si face 2k+ stie sa joace. Mentalitate tipica a Taranului Roman.

hahaha ma faci sa rad... singurul retardat de aici esti tu si asta rezulta din limbaj... check blizzard forums si ai sa gasesti aceleasi topicuri de non sens gen ""nerf dpriest" facute de copii (tot rshamy) ca voi care va bat clasele si st cam aceleasi raspunsuri...dpriestu e mai usor de jucat, daca esti inapt fa-ti frate dpriest si numai plange pe forumuri ca te bate din shield si renew,fa si tu asta -
tare as vrea sa vad un print cu shay ala la 2.4k pe 4.0.6 pe blizz, si unul ingame ...

inca ceva... o sa iei warn

nici numai postez aici ca n-are rost...prea multi batuti in cap

Posturi unite automat, 24-01-2012, 21:37:31

BobMarley12 wrote:
^ BINE ba baiatule -

de fapt decat shamanii resto din topicul asta au treaba cu wow-ul

0 0

Back to top
Nerdstomper
[Banned user]

Banned

(since 02-05-2012 23:33)

Votes: 6

Post Posted: 24-01-2012, 21:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E pe dracu ... iau warn.... mi-am dat foc la valiza... Sunt batut in cap eu? Sau tu care vi pe forum cu nume de firma de chilotzi la reducere? Baga-ti mintile in cap bai pustiule.... Ai descoperit internetul si cauti anturaj? Eu ti-am aratat hydra blog / wow forums / mmo links unde se vede ce healeri dominau patch asta:

Nerdstomper wrote:

http://www.mmo-champion.com/threads/842600-Best-%28all-rounded%29-PvP-healer-in-4.0.6
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1549670806

Tu ce imi arati, in afara numelui superb?

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 24-01-2012, 21:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ mirelxxl: Mi se pare mie sau zici de honourless si shay ca sunt nubi?
Nu de alta, dar pe de-o parte esti de acord cu shay si pe de alta parte te iei de honourless.

Nu stiu totusi cum o sa ii demonstrezi lui honourless ca el se inseala si tu ai dreptate? O sa va comparati ratingurile pe blizz/random server?

Singurul team cu disci in el e un phd, care era acolo doar pentru ca dk unholy / hunter = op.

A, si inainte sa te faci de ras, vezi ca tipul de pe rank 1 din arena tournament 2 e shadow, combo-ul ala se joaca cu rshamy.

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Deathbringer
[Banned user]

Banned

(since 24-01-2012 20:31)

Votes: 2

Post Posted: 24-01-2012, 22:03:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mirelxxl wrote:
Nerdstomper wrote:

hahaha ma faci sa rad... singurul retardat de aici esti tu si asta rezulta din limbaj... check blizzard forums si ai sa gasesti aceleasi topicuri de non sens gen ""nerf dpriest" facute de copii (tot rshamy) ca voi care va bat clasele si st cam aceleasi raspunsuri...dpriestu e mai usor de jucat, daca esti inapt fa-ti frate dpriest si numai plange pe forumuri ca te bate din shield si renew,fa si tu asta -
tare as vrea sa vad un print cu shay ala la 2.4k pe 4.0.6 pe blizz, si unul ingame ...

inca ceva... o sa iei warn

nici numai postez aici ca n-are rost...prea multi batuti in cap

Posturi unite automat, 24-01-2012, 21:37:31

BobMarley12 wrote:
^ BINE ba baiatule -

de fapt decat shamanii resto din topicul asta au treaba cu wow-ul

Daca a ajuns unu cu nume de chiloti sa comenteze -
Atunci eu rog la 1 FEB sa vina mai repede ca sa evadez drk deaici..... -

0 0

Back to top
mirelxxl
[Banned user]

Banned

Post Posted: 24-01-2012, 22:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atat va duce capu'...sa judecati lumea dupa nickname-uri...spune multe despre voi/tine ( multi account maybe? )
nu tin cu nimeni, nu ma iau de nimeni...chestia e ca, cum a zis zohl degeaba urlati in gura mare nu se fac fixuri dupa arena ladders...nu veniti cu topuri de 3v3, poate aia au brain...postati frumos la bugg report cu calcule. formule si se va repara...nu faceti nimic cu postu asta...credeti ca cineva isi va baga nasu' intr-o clasa fara dovada ca e buguita? shay joci shaman pe blizz, ai jucat pe 4.0.6 spune-ne cum ar trebui sa mearga shamanu...ce nu merge...la bug report nu aici...
v-am pa

0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 08:44)

Votes: 7

Post Posted: 24-01-2012, 22:39:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

elax wrote:
ironic, vexx de 1 luna de zile incearca sa traiasca din amintirile cand il cara swiftmend si din rasputeri vrea sa elimine priestul din arena. u srs bro ? tu faci backpedal in arena si vrei sa joci ceva ? erau frumoase vremurile cand ieseai dupa 30 de secunde dupa un pilar si dadeai swiftmend si apoi iar 30 de secunde intrai la loc nu ? get over yourself.

doua comentarii de la pro freakz ferals care dau 1shot aproape oricarei clase spunand ca ceva este in neregula.LOL daca si voua vi se pare ca ceva este in neregula, unde sunteti al 2 lea fury warrior de pe server .............................. ce-ati vrea sa omorati pe cineva in 2 secunde ? comparati damage-ul vostru cu al altor clase si apoi gandeste-te daca ar mai scadea din heal ce s-ar intampla.

shay, am jucat impotriva lui, stie sa joace nu contest nimic insa poate ca uita cand shamanu punea earthshield pe target si fugea prin arena, pro freakz comp nr 2 fury +rshaman nice huh ? insa omul cand s-a descoperit ce este in neregula a admis ca este asa si de aceea ii dau si lui dreptate.dupa cum vedeti au fost vremuri de glorie pentru fiecare healing class in parte, mai putin hpala.....dar am jucat vs crunked si ashleigh pe genesis si pot spune ca da, este mai greu de jucat un comp cu hpala insa daca stii sa joci poti sa bati, si asta este si placerea totusi nu ? ca joci o clasa mai proasta dar daca esti bun ajungi in top cu ea si esti de 3 ori mai mandru.tot timpul cand se vor face fix-uri la bugurile anumitei clase, alta ii va lua locul in clasamentul OP.

all in all nu ai cum sa faci fix-uri pe burta goala,ca iti pun tie probleme echipe healer dps pentru ca apoi daca dai de hunter fdruid nu o sa mai reziste nici 5 secunde.

v-ati plictisit de priest feral ? cred si eu, este plin serverul de asa ceva si este normal dar nu este din vina priest-ului ci din cauza feralului. este normal cand pici versus feral disc sa iti dai aprox toate cd-urile in primele secunde din arena ca healer ? eu nu cred.analizati si voi cate comp-uri fdruid+priest va bat si cate compuri priest+[insert other dps here] bateti sa vedeti ca nu este chiar asa cum credeati.

si aveau dreptate turbokill si cine a mai spus, numarul de oameni buni care joaca priest de la 2.2k in sus este mult mai mare ca cel al altor healing classes, poate si de aceea este iluzia asta.

P.S. nu joc priest si nici nu mai joc wow, este o poveste reala a ceea ce s-a intamplat/se intampla de fiecare data cand se schimba cate ceva la anumite clase.daca am gresit ceva get over my post, idc.

Care ti e problema cum joc eu?fac backpedaling pana pe luna si inapoi si tot te bat,vreau sa elimin priestu?nu prea dar ca e mega super imba si ceva nu e ok cum nu a fost nici druidu.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 06-02-2025, 17:05:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x