User
Pass
2FA
 
 

'Pepe i-a umplut de sange'

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message787
Florinnn

[Screwed Freak]



Status: Offline
(since 03-10-2015 01:15)
Joined: 11 Mar 2007
Posts: 3372, Topics: 76
Location: pe Pamant

Reputation: 649.7
Votes: 18

Post Posted: 27-09-2007, 00:23:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magistratii Judecatoriei sectorului 6 au audiat, ieri, patru martori din dosarul in care avocatul Claudiu Condoianis l-a chemat la bara pe Ionut Pascu, alias Pepe. Avocatul sustine ca a fost batut mar de solist in aprilie 2005, intr-un bar din Capitala. Imediat, l-a dat in judecata pe cantaret.

Cei patru martori chemati in fata judecatorului au povestit cu lux de amanunte cum Pepe, impreuna cu fratele sau, Miguel, si cu fiul acestuia i-au carat pumni si picioare avocatului Claudiu Condoianis si prietenei sale. Unul dintre martori a sustinut in fata judecatorilor ca incidentul s-a declansat dupa ce avocatul l-ar fi lovit pe nepotul lui Pepe, care ar fi luat-o in deradere pe partenera sa.

'Pepe i-a umplut de sange. Primul cazut a fost avocatul Condoianis. Prietena sa a inceput sa strige. A primit si ea un pumn in fata, care a aruncat-o sub scaune. Cand a venit salvarea urmele de sange erau pana in strada', a mai spus martorul. Magistratii au ascultat declaratiile celor patru persoane si au decis ca la termenul urmator avocatul Claudiu Condoianis sa isi stabileasca daunele morale si materiale pe care, in cazul in care vor fi gasiti vinovati, sa le plateasca cei trei. La iesirea din sala de judecata, Claudiu Condoianis a tasnit pe usa, ascunzandu-se in spatele jandarmilor.

Viata avocatului, pusa in pericol

Dupa bataia incasata in bar, Claudiu Condoianis a avut nevoie de trei saptamani de ingrijiri medicale. Doctorii au stabilit ca viata avocatului a fost pusa in pericol. Certificatul medico-legal a cantarit la stabilirea acuzatiilor ce i-au fost aduse lui Pepe. Cantaretul risca pana la zece ani de inchisoare pentru vatamare corporala grava.


Sursa : Libertatea



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 12-05-2024, 00:38:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x