User
Pass
2FA

Placa video/baza

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware
Author Message820
CheSo
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 26-01-2012 16:34)

Votes: 4

Post Posted: 26-01-2012, 00:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am o placa NVidia geforce 6150 SE , si banuiesc ca e si de baza si placa video..daca vreau sa cumpar una noua..va trebui sa cumar si placa de baza si video ?

Pentru toate fetele care spun: "Toþi bãrbaþii sunt la fel".
Dacã ati fi fost fete cuminti, nu ati fi cunoscut toþi bãrbaþii...

Tailoring Guide
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 26-01-2012, 00:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am înþeles prea bine ce ai vrut tu sã spui, dar am sã-þi explic în mare.
Placa de bazã nu are de-a face cu placa video dacã þi se stricã, deci nu e nevoie sã fie schimbatã.
Placa video poate fi integratã (adicã sã aparþinã de placa de bazã) ºi în acest caz, dacã se defecteazã, cumperi una separat. Cea integratã rãmâne la locul ei (cã oricum nu o poþi scoate), iar cea nouã va lucra separat faþã de cea integratã, indiferent dacã aceasta merge sau nu.
Tot placa video mai poate fi ºi dedicatã, adicã sã fie pusã pe placa de bazã, dar prin ajutorul unui slot (PCI-E/PCI/AGP). În acest caz, la fel, trebuie schimbatã doar placa video.

Acum, ce ai putea tu sã ne spui este modelul plãcii de bazã, pentru a te putea îndruma în legãturã cu ce trebuie sã faci în continuare.

- Retired -
0 0

Back to top
CheSo
[Banned user]

Banned

(since 26-01-2012 16:34)

Votes: 4

Post Posted: 26-01-2012, 13:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banuiesc ca e integrata cum zici tu ...si e nvidia ge force 6150 SE ,si la driverele de pe CD...tot asa imi apare..nvidia chip set ..si mi se instaleaza mai multe porcarii nu doar pt placa video

Pentru toate fetele care spun: "Toþi bãrbaþii sunt la fel".
Dacã ati fi fost fete cuminti, nu ati fi cunoscut toþi bãrbaþii...

Tailoring Guide
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Hardware  

The time now is 30-07-2025, 08:38:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password