User
Pass
2FA

UnBan Va rog Cabron Sau Striker iubesc Freakz:X

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message413
thekiler
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-02-2013 09:21)

Votes: 5

Post Posted: 30-01-2012, 18:49:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: TheKiler144
IP: 213.233.90.59
Adminul care mi-a dat ban: Haos
Motivul pentru care am primit ban: va rog vreau unban ca nu am facut nimik nu am facut reclama nimik.Sa va spun ce sa intamplat:am intrat sa ma joc si haos ma intrebat daca am sv.Eu am zis ca nu.Iar dupa a zis haos ca sa plict. de freakz si a zis sa zic daca am sv ca nu imi da ban.eu am zis ok recunosc am.iar el mia dat ban.eu nu am venit sa fac reclama am venit sa ma joc,recunosc am sv sunt owner dar nu e sv meu mam jucat sa il ajut pe unu dar e naspa sv ala.mie imi place freakz va rog vreau unban ca am luat ban pe nedrept nu am facut nimik.si dusmanii care nu vor sa iau unban spune deoarece ca cica am lag sau nush ce.si alti care au fost pe alte sv si au venit pe freakz nu iati dat ban.va rog frumos unban am luat aasa pe nedrept.daca fac reclama imi dati ban permanent.va rog nu am facut nimik mai datimi o sansa
Data la care am primit ban: nu stiu
Data la care a expirat ban-ul: nu stiu
Link catre reclamatie:-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Caesar

[Addicted to nothing]

Status: Offline
(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 30-01-2012, 18:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/Unbanned

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Caesar, 30 January 2012 16:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 17:32:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x