User
Pass
2FA

Unbann astai nesimtire

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message348
I.UniTeD.I

[GodFath3R]

Status: Offline
(since 22-06-2013 10:19)

Votes: 25

Post Posted: 30-01-2012, 23:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: .UniTeD.
IP: 89.137.180.90
Adminul care mi-a dat ban: Diablo
Motivul pentru care am primit ban: Cica "carate pe celalalt server " (nu inteleg ce server)
Data la care am primit ban: Astazi
Data la care a expirat ban-ul: Nu stiu
Auzi sa mor eu jur si pe dumnezeu ca eu n-am zis asa ceva , am un server privat cu care ma joc din an in paste cu prietenii nici nu seamana cu Freakz ( am facut reclama si nu stiu eu asa ca idee) 2. Cui i-am zis chestia asta?
3. Aratami poza cand eu am zis asta !!! 4. Lasa topicu deschis ca o sa rog un owner sa isi spuna si el cuvantu 5. As vrea si eu sa va povestesc ce se intampla multi jucatori care s-au lasat de Freakz incep sa isi faca server si isi pun nick-urile jucatorilor de pe Freakz si te rog Diablo de pe ce server ti-am zis asta ? As vrea sa vad POZA concret nu vrajeli dastea . LASA TOPICU DESCHIS SA VAD CE ZICE CBR si auzi chiar nu ti se pare o prostie sa cer helper lvl3 si sa te amenint ca plec de pe server e o chestie trasa rau de par in plus mai esti si admin daca crezi tot ce zice serveru e clar, ti-am zis arata Poza sa vad si eu asa ca vreau sa rasp CBR macar in el poti sa ai incredere .
Ma copilule cati ani ai 5-6 ? arata dracu o poza sau lasa sa raspunda un owner ori asta e pusa la cale de tine arata negru pe alb poza cand eu zic asta fara chatloguri in joc si eu retrag tot ce am zis jur pe orice ca nu am facut nimic da vad ca dovezi n-ai si te dai si mai tare ca owneru ca deja ai inceput sa imi provoci sila mai esti si admin -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[Striker]

[Account disabled]

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 30-01-2012, 23:50:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca te prind eu cu reclama nu mai primesti unban in veci. Ban scos si locked!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 30 January 2012 21:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-04-2025, 11:13:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password