User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message908
Kelo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-07-2012 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 31-01-2012, 22:30:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Kelo
Nick-ul persoanei reclamate: Lavi
Poze:
Descriere incident: DB + KAMIKAZE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lavi

[Mentally Stable]

(since 07-03-2012 14:29)

Votes: 3

Post Posted: 31-01-2012, 23:42:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba tu decate ori ma calcai si lasa'i masina pe mine , am zis sa te las sa nu fac atatea reclamatii ca nu am venit pe sv sa fac reclamatii toata ziua la copii am venit sa ma joc Dosent Matter lasa daca e pe asa de acum in colo o sa fac si eu PRINT si o sa vezi ca tu in 2 zile o sa ai ban copile ca ma omori din 5 in 5 min fara sa iti fac ceva
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kelo

[Mentally Stable]

(since 20-07-2012 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 31-01-2012, 23:51:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lavi wrote:
Ba tu decate ori ma calcai si lasa'i masina pe mine , am zis sa te las sa nu fac atatea reclamatii ca nu am venit pe sv sa fac reclamatii toata ziua la copii am venit sa ma joc Dosent Matter lasa daca e pe asa de acum in colo o sa fac si eu PRINT si o sa vezi ca tu in 2 zile o sa ai ban copile ca ma omori din 5 in 5 min fara sa iti fac ceva

De fata cu Cabron m-ai atacat, cand treceam pe langa tine, mai bien taci, si chiar te rog sa faci print-uri, si la reclamatia celallta tot cu duma de genu ai venit "da si tu ai tras" aici la fel "da si tu m-ai calcat" macar cu asta ai recunoscut ca m-ai calcat + ca ai tras in mine, si sa-ti mai zic o poveste. Toata lumea zice ca Kelo si Claw asa si pe dincolo, nu. Noi atacam doar daca suntem atacati sau daca ne-a omorat cineva fara sa ii facem ceva, nu atacam jucatorii mai ales noi ( TU ) fara sa ne faci nimic, deci inghite si warnu' asta si iti urez "spor la rontzait unghiutze" charles.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-02-2012, 00:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer poza asta ar trebuii pusa la amuzament, parca te ascunzi de gabori...

Poza nu dovedeste nimic sincer, daca mai ai da-mi pm.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 31 January 2012 22:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-02-2025, 14:06:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x