User
Pass
2FA

[Rezolvat]avertizare matei paun

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message482
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-05-2012 19:18)

Votes: 9

Post Posted: 01-02-2012, 16:54:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: AsKyUtZa
Nick-ul adminului reclamat: matei paun

Regula incalcata sa motivul reclamatiei: nu sunt un om rau dar vreau sa fie avertizat pentru gradul lui.intra pe server si pur si simplu joaca in timp ce jucatorii reclama un posibil codat.nu am nimic cu el dar vreau sa fie avertizat penttru ca nu pot face fata singur cane si el pe server....va rog avertizatil pentru ca e un server in care toata lumea trebuie sasi faca treaba...imi pare rau matei.

God bless you!!!!:hammers: : :hammers:
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xss

[Fucking happy!]

(since 29-09-2013 07:53)

Votes: 8

Post Posted: 01-02-2012, 17:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O dovada ceva ? Ca asa si eu pot sa spun despre tine ca ieri ai intrat cu cod si am vreo dovada ? NU. Veniti si cu dovezi cand faceti reclamatii adminilor.

Adminii intre admini sa se reclame, nu e frumos.

0 0

Back to top
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

(since 25-05-2012 19:18)

Votes: 9

Post Posted: 01-02-2012, 17:56:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

jtiu ca nu e frumos si din acest mortiv nu am spus sai ia gradul dar vreau sa fie avertizat atat tot. si iam spuns de multe ori lui nubby si am vazut ca nu a luat masuri...va rog decat avertizati-l si daca nici atunci nusi face treaba o sa aduc si dovezi ca sai luati gradul..nu-mi convine ca eu sa ma uit pe toti si alt admin sa se joace linistit..

God bless you!!!!:hammers: : :hammers:
0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 01-02-2012, 19:50:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie dovezi pentru ca domnul matei joaca cu alte nick-uri si cand sunt owneri on asa ca din partea mea are 2 warn-uri pentru lipsa de interes fata de server.
Se mai intampla odata asa ceva si il las fara admin -

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NUBBY, 01 February 2012 17:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 12:49:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x