User
Pass
2FA

DrJekyll

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1728
boby_say

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-06-2012 13:47)

Votes: 2

Post Posted: 01-02-2012, 23:27:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat : Suferim de gradele pe care le avem
- Numele tau : boby
- Numele adminului reclamat : DrJekyll
- Harta, ora si data faptei reclamate : 1.02.2011 ...23:15
- Motivul / Regula incalcata :
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
- IP-ul tau / SteamID-ul tau

Nu imi place sa umblu cu papagalul, dar se pare ca daca se dau adminele asa usor, unii profita de treaba asta..vad ca DrJekyll are admin de mult timp si nu a mai facut prostii din cate am vazut eu .. dar poate din cauza ca trece timpul asa repede, uita de unde a plecat.

Motiv: Jucam pe nuke_rarea .. si la CT este scara pe care poti urca in turn sau ce e ala..DrJekyll bloca scara [un simplu player lua kick daca facea block..ca asa e regulamentul] .. i s`a spus odata, de doua ori..de trei ori .. el tot acolo statea...cum murea, venea si se punea acolo .. si am dat un mesaj adminilor cu @ .. si dup`aia am dat "admin_who" .. vazand ca e si el admin .. i`am zis sa nu isi ia lumea in cap ca se poate scapa de admin asa cum l`a si primit .. si bine`nteles...mi`a dat gag ..

eu stiam ca adminii trebuie sa fie un model de urmat pe server..

http://www.girlshare.ro/3274542.7 aici e un snap cu motivul pt care am luat gag

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CuarTz

[Mentally Stable]

(since 05-07-2012 22:38)

Votes: 11

Post Posted: 01-02-2012, 23:46:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

motiv gagului este intemeiat doar tu lai amenintat asa cum se vede si in ss
nush daca avea un rol blocarea scari sau nu asta poate el sa iti spuna...

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-02-2012, 23:55:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aaa...eu dupa ce am dat mesaj @ la admin...el mi`a scris niste chestii...nu veau sa mint sau sa imbarlig...nu mai stiu ce a scris exact ...era ceva de genu "daca asa vreau eu sa blochez scara, care`i problema?" ...asa ceva a decurs conversatia...si apoi am dat "admin_who" sa vad cum de nimeni nu ii da slay sau kick...si bine`nteles...tocmai el era admin`.. nu l`am amenintat...i`am spus chiar prieteneste "nu ma impresionezi ca esti admin...poti sa nu mai fii admin" .. sa recunoastem ca sunt foarte multi care isi iau lumea in cap .. si nu a blocat scara odata..ci 3-4 ture la rand...eu am murit de vreo 3-4 ori in interval de 5 minute...si el tot acolo fugea cand murea sa blocheze scara
0 0

Back to top
DrJekyll

[Mentally Stable]

(since 25-02-2013 09:10)

Post Posted: 02-02-2012, 15:06:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-ai raspuns singur prin ss ala, mai nou esti owner sa ma ameninti cu pierderea adminului sau sa te impresionez cu ceva eu pe tine? Considera-te norocos ca ai scapat doar cu gag, pe viitor ai ban direct asa "prieteneste" ca sa mai tratezi un admin de sus "ownerule".

Nu trebuie sa ma justific in fata ta juktorule (daca iti ardea de joc ma ocoleai si iti vedeai de treaba da ai cautat sa ma tragi la raspundere, cine esti tu mai nou?), dar pentru restul stafului ca sa nu mai fie nici o discutie: am blokt scara aia la inceput pentru ca vorbeam la telefon, dar vazand ca va manifestati ca niste animale turbate am ramas acolo sa vad daca va duce pe unu capu sa ma rugati sa va las sa treceti sau sa vb cat de cat decent, lucru care nu s-a intamplat, amicul tau de rascoala luand exterminate pentru limbaj, urmand ca si tu sa ai aceeasi soarta daca continuai.

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2012, 21:01:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene...eu daca blocam scara pt ca vb la tel, luam slay/kick/ban pt Block .. tu ai blocat scara odata...dup`aia ai murit, ai mai blocat`o si a 2`a oara....si a 3`a oara si a 4`a oara la rand ... si daca tu vezi ca te`am amenintat prin faptul ca ti`am zis sa nu ne tratezi de sus pt ca asa cum ai primit admin, poti sa ramai si fara el .. imi pare foarte rau pt dialectele mele -...si daca vrei, pun pariu cu tine ca intru pe server...blochez o usa, o scara..si imi iau direct kick .. - ..
0 0

Back to top
fleosc

[Mentally Stable]

(since 04-11-2012 17:53)

Votes: 3

Post Posted: 02-02-2012, 21:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si daca vorbesti la telefon inseamna ca trebuie sa blochezi scara ? Interesanta logica . Ai facut block , slay, urmeaza kick daca continui si tot asa.
0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-02-2012, 20:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu ca jucator luam slay din prima...tu ai blocat scara de 3-4 ori la rand si tot eu am luat gag .. foarte tare ..

si apropo de faza cu "trebuie sa ma justific in fatza ta JUCATORULE" .. prietene...poate esti tu admin, dar jucator esti si tu si eu .. incearca sa privesti lumea de la acelasi nivel ca noi JUCATORII, esti doar admin...nu esti owner ..

si sunt owneri care dau exemplu pozitiv pe site si pe server...cu toate ca is owneri, nu se cred zei` ..

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 12-02-2012, 01:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrJekyll wrote:

Nu trebuie sa ma justific in fata ta juktorule (daca iti ardea de joc ma ocoleai si iti vedeai de treaba da ai cautat sa ma tragi la raspundere, cine esti tu mai nou?), dar pentru restul stafului ca sa nu mai fie nici o discutie: am blokt scara aia la inceput pentru ca vorbeam la telefon, dar vazand ca va manifestati ca niste animale turbate am ramas acolo sa vad daca va duce pe unu capu sa ma rugati sa va las sa treceti sau sa vb cat de cat decent, lucru care nu s-a intamplat, amicul tau de rascoala luand exterminate pentru limbaj, urmand ca si tu sa ai aceeasi soarta daca continuai.

Hahha, asta e epic. "am ramas acolo sa vad daca va duce pe unu capu sa ma rugati sa va las sa treceti".. -
Mai nou trebuie sa ne supunem adminilor? Daca are el chef sa ne lase sa jucam, daca nu trebuie sa-l rugam?
Iar referitor la exterminate, parca se dadea doar codatilor, acum se da si pentru limbaj?

Am primit de 4 ori exterminate degeaba fara nicio sanctiune impotriva adminilor, o data chiar si fara dovezi. Fara masuri, fara avertismente.. nici macar verbal. Pe serverul asta adminii chiar au imunitate?
Acum cateva saptamani nu puteam sa fac demo unui jucator pentru ca adminii nu aveau chef sa ma lase spectator, desi specificasem ca fac demo. In schimb de fiecare data cand joc vad admin care sta spectator 3-4 harti la rand, desi este interzis.

Nu am pretentii la avertismente "grave" pentru ca fiecare gresim, desi majoritatea greselilor sunt voluntare, dar macar o avertizare verbala se poate face. Dar adminii nu sunt controlati, nu sunt mustrati .. nu nimic, sunt lasati de capul lor.

20. Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare.

LE: Referitor la cazul de sus. Ma mir ca nu au rectiona mai multi.
Sa vezi un jucator ca te blocheaza intentionat(misca din mouse) iti trebuie tarie de caracter sa nu reactionezi vulgar. Cautati si logurile sa vedeti si discutia ..

0 0

Back to top
DrJekyll

[Mentally Stable]

(since 25-02-2013 09:10)

Post Posted: 12-02-2012, 11:02:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wtf? Parca reclamatia asta fusese stearsa de un owner, am avut impresia ca v-ati dat seama ca nu are rost, face reclamatie pentru ce, ungag? Gagul e dat pe drept.
0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-02-2012, 12:41:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca tot tu esti ala care are dreptate, e clar ! - ..

pt faptul ca ti`am zis sa nu profiti de functia ta de admin, mi`ai dat gag ...dar ca tu blocai scara 4 ture la rand..INTENTIONAT, asta nu era problema mare...era chiar misto - ..

foarte tare` - ...[voi ca admini vreti sa nu injuram sau sa nu avem limbaje obscene pe server..dar voi ne provocati cu asemenea comportament]

0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 12-02-2012, 14:41:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-o oarecare masura DrJekyll a gresit si pot sa zic ca si un pic de orgoliu la mijloc. Si eu daca primesc un telefon mai important ma opresc din tot ce fac si raspund. Dar, boby ai cam intins coarda cu fraza gen "daca ai admin... crezi ca-mi pasa" " poti sa ramai si fara el" asta e automat amenintare ... daca mai spuneai si " sti cine sunt eu ? boby " era tot setu.

Daca te uiti putin in lista de reclamatii drj nu prea a facut probleme. Si toti stim de ce... este un jucator foarte bun si un admin pe masura jocului pe care il face.

Toti gresim - toti avem momentele...

0 0

Back to top
boby_say

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-02-2012, 16:31:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti dau dreptate Ze1ss .. si eu am vina mea ca i`am zis sa nu profite ca are admin...dar nu ma refeream ca il las eu fara admin, ci ca poate sa ramana fara el cu atitudinea aia ..

20. Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare.

asta ma deranjeaza pe mine si pe altii de pe server...simpli jucatori .. cand vine cineva si imi spune "nu trebuie sa ma justific in fatza ta jucatorule" .. jucatori suntem toti...

infine, inchideti si topicul asta ca eu doar cand is nervos deschid topicuri -

0 0

Back to top
doru_alex_23

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 13:46)

Votes: 9

Post Posted: 12-02-2012, 23:12:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

observ ca nu sunt singurul care are probleme cu tine ! si cu mine ai facut la fel ! mia zis unu : "acoperama rasule sa fac bmb " si i-am raspuns : " asta am facut zeule " . si ma pomenesc cu gag ! il intreb pe @ de ce gag si imi raspunde foarte arogant : "cina ma mai trage la raspunde de ce dau gag are BAN " ! sincer , asta e motiv pt gag ? chiar trebuie sa fii atat de arogant ?
0 0

Back to top
60S

[Mentally Stable]

(since 16-11-2014 16:20)

Votes: 5

Post Posted: 13-02-2012, 08:08:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu exista nici victima nici vinovat(in totalitate) in discutia asta.....amandoi ati gresit in egala masura....
0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 19-02-2012, 13:38:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Data viitoare fara certuri ca sa nu se lase cu warn-uri. Amandoi ati gresit in egala masura.

CLOSED.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PropheT, 19 February 2012 11:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-08-2025, 15:10:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password