User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie Imbalanced 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message570
xss

[Fucking happy!]

Status: Offline
(since 29-09-2013 07:53)

Votes: 8

Post Posted: 05-02-2012, 10:17:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: cipcip
Nick-ul adminului reclamat: IMBALANCED
Dovada: http://i39.tinypic.com/20iud6h.jpg

Motiv: Ma jigneste prin mesageria privata. Da domnule stiu ce inseamna penal din dex, dar asta nu inseamna ca imi si place cuvantul sau ca nu o iau ca pe o jignire.

P.S. La urmatoarea jignire tin sa ii anunt pe owneri ca am sa iti dau *** pe server. Ti se scoate banul, nu e nicio problema, iti dau intr-una pana cand o sa inveti sa vorbesti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
veritas

[Creep]

(since 16-04-2023 04:10)

Votes: 18

Post Posted: 05-02-2012, 12:51:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu tampenile astea,daca va mai prind inca odata cu asemenea copilarii si orgolii de genu va scot acesele pana va calmati!
Si in al doilea rand nu ai dreptul sa banezi un admin!!!!
Sper ca m-am facut inteles!?

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-02-2012, 12:55:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vroiam sa te jignesc te faceam prost, idiot, incult, limitat in gandire si alte chestii. Dar nu, nu am avut intentia sa te jignesc. Si penal nu este o jignire. Decat daca o iei ca pe o jignire, ca si cum "destept si frumos" sunt jignitoare pentru tine.
Si inca ceva, mesageria privata nu se ia in considerare. Sunt altii care inventeaza injuraturi noi prin mesageria asta privata si nu au fost sanctionati de catre moderatori pentru ca.... ai ghicit, nu se ia in considerare. Ce e in privat ramane in privat. Ca si cu Las Vegasul. -

Cat despre *** pe server, ce legatura are asta cu mesageria privata de pe forum? Ce legatura are serverul dust2 cu mesageria? Tu chiar vrei sa faci serverul de ras prin reclamatiile astea inutile si prin actiunile tale iresponsabile? Defapt cred ca ai facut-o deja.
Si inca ceva, regulamentul nu este si pentru tine? Sau tu esti vreun pui de zeu carui nu i se aplica regulamentul?
Daca-mi dai bun/*** incalci cel putin 2 reguli ale serverului. Cum ziceam, actiuni iresponsabile.

Eu cred ca nu esti destul de matur ca sa ai admin. Dar eh, e parerea mea.

Cat despre "sa ma inveti sa vorbesc", stiu deja sa vorbesc. Chiar si cu cei ca tine stiu sa vorbesc. Spre deosebire de tine, eu am cei 7 ani de acasa. Cum vine vorba...
Chiar si asa, sa zicem ca eu am vorbit urat cu tine etc., crezi ca un ban/*** ar rezolva lucrurile? Crede-ma ca mai repede rezolvi lucrurile vorbind cu persoana in cauza si lamurind treaba, decat aplicand o comanda, care apropo e interzisa de regulile serverului, si incercand sau sperand ca totul se va rezolva de la sine. Asta ca fapt divers.

P.S.: nu mai face reclamatii inutile si atat de... lipsite de gandire, ca faci serverul de ras. Sincer. Parerea mea. Salut.

IMBALANCED
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by veritas, 05 February 2012 11:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 12:35:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password