User
Pass
2FA

[Paladin][PvE] Beacon of Light
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5119
Kamikazze

[Maniac]

Status: Offline
(since 05-02-2015 23:45)

Votes: 28

Post Posted: 05-02-2012, 10:41:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:
WHAT? Nu este nici un bug ci doar o suferinta a paladinilor holy pentru a aparea pe recount.Daca doriti intradevar asta va puneti beaconul pe voi si o sa apareti pe recount ca super smecheri in rest nu aveti ce face deoarece e o chestie ce tine de addons nu de dinamica jocului.

ba este, in wotlk a fost reparat , de ce sa nu fie si acum?
de ce sa pun beaconu pe mine cat timp nu iau dmg? ca sa rup overhealul si sa ma injure tankul?

Wickedfruit - Sylvanas EU
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gentleman143

[Mentally Stable]

(since 16-07-2012 16:27)

Votes: 5

Post Posted: 05-02-2012, 13:52:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boscodeala wrote:
gentleman143 wrote:
Defapt ar putea fi cv mai mare bugu daca stai sa te gandesti ... daca healu primit prin beacon se contorizeaza ca heal facut de charu cu buful atunci poate acel heal este influentat si daca caracterul are talente de increase self heal ... nu pot testa inca deoarece trebuie sa plec insa am sa testez si revin cu ss daca ii asa sau nu

WHAT? Nu este nici un bug ci doar o suferinta a paladinilor holy pentru a aparea pe recount.Daca doriti intradevar asta va puneti beaconul pe voi si o sa apareti pe recount ca super smecheri in rest nu aveti ce face deoarece e o chestie ce tine de addons nu de dinamica jocului.

Suferinta ? Zau ? ia uite dovezile la lucruriile pe care le-am spus:
http://imageshack.us/photo/my-images/851/wowscrnshot020512135552.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot020512154714.jpg/
fara field dressing
http://imageshack.us/photo/my-images/854/wowscrnshot020512154745.jpg/
cu field dressing

Se vede clar in combat log ca healu din beacon se pune ca heal dat de playeru/petu pe care este pus beaconu si in urmatoarele ss ca healu este crescut se self heal increase talents ... pls fix this

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 05-02-2012, 22:57:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gentleman143 wrote:
boscodeala wrote:
gentleman143 wrote:
Defapt ar putea fi cv mai mare bugu daca stai sa te gandesti ... daca healu primit prin beacon se contorizeaza ca heal facut de charu cu buful atunci poate acel heal este influentat si daca caracterul are talente de increase self heal ... nu pot testa inca deoarece trebuie sa plec insa am sa testez si revin cu ss daca ii asa sau nu

Suferinta ? Zau ? ia uite dovezile la lucruriile pe care le-am spus:
http://imageshack.us/photo/my-images/851/wowscrnshot020512135552.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/14/wowscrnshot020512154714.jpg/
fara field dressing
http://imageshack.us/photo/my-images/854/wowscrnshot020512154745.jpg/
cu field dressing

Se vede clar in combat log ca healu din beacon se pune ca heal dat de playeru/petu pe care este pus beaconu si in urmatoarele ss ca healu este crescut se self heal increase talents ... pls fix this

Ori sunt eu complet RETARDAT ori problema e la celalalt capat al acestui post. Am inteles faza ca healul dat de beacon se pune ca heal dat de playerul pe care este pus beaconul.(Dupa parerea mea asta nu te influenteaza pe tine ca paladin cu absolut nimic decat daca suferi de recount fiindca tu iti faci treaba si dai heal oke numai ca nu iti apare pe recount). DAR dupa asta spui ca healul este crescut de talente de increase heal precum Quickening (wowhead link) sau Field Dressing (wowhead link) si ca acest lucru ar trebui reparat deoarece este bug! U MAD BRO? Daca healingul primit este marit cu 6% si el primeste heal nu e normal sa fie cu 6% mai mult?

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
gentleman143

[Mentally Stable]

(since 16-07-2012 16:27)

Votes: 5

Post Posted: 06-02-2012, 08:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faza cu heal increase ii my bad ...pur si simplu nu am avut chef sa calculez insa ce nu inteleg eu e ce te deranjeaza atat faptul ca sa raportat un mic bug cu healu din beacon ...cum ar fi ca toata lumea sa procedeze ca si tine si la fiecare topic din bug report sa posteze faze de genu ca ii doar o suferinta a clasei ??? hai ca intru pe topicu de la shadowstepp si zic ca ii doar o suferinta
Te rog de acum incol da si tu dovada de putina decenta si nu mai posta tot felul de tampenii ca doar nu esti din generatia lui justin bieber sau gresesc ?

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 06-02-2012, 10:44:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gentleman143 wrote:
Faza cu heal increase ii my bad ...pur si simplu nu am avut chef sa calculez insa ce nu inteleg eu e ce te deranjeaza atat faptul ca sa raportat un mic bug cu healu din beacon ...cum ar fi ca toata lumea sa procedeze ca si tine si la fiecare topic din bug report sa posteze faze de genu ca ii doar o suferinta a clasei ??? hai ca intru pe topicu de la shadowstepp si zic ca ii doar o suferinta
Te rog de acum incol da si tu dovada de putina decenta si nu mai posta tot felul de tampenii ca doar nu esti din generatia lui justin bieber sau gresesc ?

Nu ma deranjeaza cu nimic, eu doar am zis ca nu este bug ce tine de dinamica jocului ci de addons nu am vrut sa fac flame dar daca voi v-ati atacat nu este problema mea.Eu am postat aici fiindca am off char paladin, fiindca am jucat paladin pe blizz si fiindca am considerat ca nu este un BUG. Argumentul tau cu Shadowstepul (care chiar este bug este exact cum ai pune tu beacon pe cineva si sa vezi ca nu s-a pus) este penibil si nu am postat nici o tampenie ci doar scurt si la obiect spre deosebire de tine care zici ca Heal Increase din talentele de Heal Increase e bug (ca na doar nu ai calculat bine). Generatia lui Justin Bieber? Really?

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-08-2025, 22:50:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password