User
Pass
2FA

Raid Finder and Donation System
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message2447
Dirtyskillz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-05-2012 15:59)

Votes: 24

Post Posted: 13-02-2012, 22:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keleseth wrote:
Dar n-am chef - nici eu,nici 99,9% din playeri - sa vad pe unu si pe altu ca sufera cu arme/iteme de donatii.

Daca ai avea bani sa donezi nu ai zice asta sigur ;)ca si restu de 99/9%

SmS gratuite pt orice retea
http://www.youtube.com/watch?v=GbVbskSLk-I
Concurs Steam licenta Counter - Strike
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 13-02-2012, 22:48:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deocamdata, in afara de itemele de pve, unde sincer nu vad de ce te-ar interesa cea gear au dujmanyy de la hashcape, absolut toate itemele de pvp sunt obtainable fara sa aiba macar rating requirements. Si pvp-ul e locul unde se vede cand cineva are legendaries si altul nu. Deci deocamdata ramaneti ha[[y, luati-va mounturi sau t15 sa contribuiti la urmatoarea rachetutza XOXOX (ca se aude ca mai crapa fizic serverul - )

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 13-02-2012, 23:01:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Phixelzilla wrote:
Deocamdata, in afara de itemele de pve, unde sincer nu vad de ce te-ar interesa cea gear au dujmanyy de la hashcape, absolut toate itemele de pvp sunt obtainable fara sa aiba macar rating requirements. Si pvp-ul e locul unde se vede cand cineva are legendaries si altul nu. Deci deocamdata ramaneti ha[[y, luati-va mounturi sau t15 sa contribuiti la urmatoarea rachetutza XOXOX (ca se aude ca mai crapa fizic serverul - )

crapa fizic = shutdown, nu ca a explodat hardu.

0 0

Back to top
ylfor

[Mentally Stable]

(since 22-11-2014 21:13)

Votes: 6

Post Posted: 13-02-2012, 23:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sistemu de donatii nu este bun deoarece nu accepta sange si organe , SHOCKER FIX !
0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 13-02-2012, 23:03:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

macar cu rinichi sa mearga
ca putem trai si cu 1 -

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 13-02-2012, 23:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Phixelzilla wrote:

crapa fizic = shutdown, nu ca a explodat hardu.

Daca ma refeream la explodat hard-ul nu ziceam ca "mai crapa", pentru ca s-ar putea practic intampla asta doar o data.

O intrebare am eu, si probabil multa alta lume (edit:jk, 3 intrebari): Cat de bun in comparatie cu cel actual ar putea fi cel mai bun server pe care il pot cumpra banii? Se poate cumpara? Sau asteptati sa vedeti ce se intampla cu ACTA?

Can i haz the three answers for the questions above?

click
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 13-02-2012, 23:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. No idea, trebuie raspunsul lui Shocker, nu ma pricep la asa ceva.
2. Nu, n-ar fi fonduri de cel mai bun calculator care il poti cumpara
3. ........ nu?

0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

Post Posted: 13-02-2012, 23:48:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, dar banuiesc ca se poate lua ceva care sa tina 2500 nepe, fara lag, riiiight? -

click
0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 14-02-2012, 00:08:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate lua dak exista capital suficient..

Dar totusi se poate initia o campanie dak tot exista asa multa nemultumire pe srv dat NR mare de player..
1 euro = 4,200 si ceva lei (nush cursul de azi)
4500+- player
Fiecare dak ar dona 1 euro = 4500 euro numai buni de cheltuit pe hardware nou.

1 euro nu mi se pare deloc mult. (nush dak potzi dona la bank suma atat de mica insa)

Ideea e k lumea pe srv se plange plange plang dar atat. Nu cauta si solutii..

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 14-02-2012, 18:26:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keleseth wrote:
Dar n-am chef - nici eu,nici 99,9% din playeri - sa vad pe unu si pe altu ca sufera cu arme/iteme de donatii.

Inainte de toate, nu mai traiti cu impresia ca vorbiti in numele tuturor playerilor de pe server. De fapt, nu mai traiti cu impresia ca vorbiti in numele altcuiva decat voi insiva. Nu ti-a dat nimeni dreptul sa vorbesti in numele lui.

Cat despre problema in cauza (sistemul de donatii), nu am nici cea mai mica intentie sa renunt la el sau sa il saracesc doar ca sunt playeri ca tine care nu pot dormi noaptea ca X are nu stiu ce iteme pentru ca nu vreau sa ajung sa nu mai dorm eu noaptea ca nu mai am milioane sa platesc lunar hostul sau sute de milioane sa cumpar alt/alte servere cand e nevoie, ca vezi doamne tot tu (sau alti random players) au lag si nu mai pot juca si vor sa cumpar un calculator si mai racheta sau pentru new realms.
Keleseth wrote:
Eu incercam sa evidentiez faptul ca,daca s-ar putea dona doar pentru itemele care se pot obtine si de catre non-donori (gen itemele de la bosii implementati deja) serverul ar fi MULT mai echilibrat

Nu ar fi MULT mai echilibrat, pur si simplu nu ar mai fi.
Cum zicea si guldash:
guldash wrote:
MIe imi comvine si asa atata timp cat sunt iteme blizz.

Si repet, nu incercati sa va mai dati cu parerea si sa traiti cu impresia ca STITI cum e sa administrezi un server cu mii de playeri, veniti toti si aruncati cu replici de parca ati facut asta o viata si aveti experienta vasta si sigur e cum ziceti voi. Daca aveti impresia ca eu nu stiu cum sa administrez serverul si ca se duce in jos, atunci chiar nu va ramane altceva de facut decat sa va faceti voi server si sa demonstrati ca stiti mai bine (nu, nu o zic cu rautate dar nu o sa ajung in situatia in care sa fac modificari majore doar pentru cate un player care vine si spune ca asa si asa)

Concluzia:
Kirov wrote:
Adevarul e ca se cunoaste ca sunteti romani . Oricat ar incerca sa va multumeasca omul , tot trebuie sa existe vreo ceva care sa nu va convina .

Shocker practic pentru noi playerii a facut toate astea , si sistemul de donatie in mare parte tot pentru noi , si pentru intretinerea serverului .

Care e problema te oftici ca nu ai bani sa donezi pentru nu stiu ce item are cutarescu ? Nici eu nu am donat , si cu atat mai putin imi pasa ca nu stiu care are vreun mount mai dichisit .

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 14 February 2012 16:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 12-01-2025, 00:20:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x