User
Pass
2FA

Collapse
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2686
slow_panarama

[Creep]

Status: Offline
(since 09-04-2015 20:50)

Votes: 8

Post Posted: 14-02-2012, 20:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=FDjObEJy-hM:

rog daca aveti timp 1 ora si 20 de min , bine nu e necesar sa va uitati chiar 1 ora si 20 dar dupa primele 20-30 de min o sa va acapareze , nu zic ca in spatele documentarului nu sunt niste interese , dar in proportie de peste 70% omul are dreptate , dupa cum zice si el e matematica si fizica pura , toate documentarele te pun pe ganduri dar asta ma pus mai serios pe ganduri macar din prisma faptului ca nu mai vreau sa consum asa mult

Pe umarul stang am un drac iar pe umarul drept nici un inger -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
slow_panarama

[Creep]

Post Posted: 19-02-2012, 21:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://edition.cnn.com/2012/02/19/world/meast/syria-unrest/index.html?hpt=hp_t1 , ce credeti dupa ce am dat share la linkul acesta pe facebook , mi-a aparut o notificare cum ca cineva din america , undeva in mexic a incercat sa se logheze pe accountul meu ,si sa imi schimb parola , bizar

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

(since 07-03-2017 14:21)

Votes: 34

Post Posted: 20-02-2012, 04:30:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Na-o p-asta -

https://youtube.com/watch?v=MHtDF-z77wk:

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 20-02-2012, 14:40:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In ce razboi si-a castigat america independenta? Razboiul de independenta? DOOOOOOOOH. Astia pe langa faptu ca-s prosti, sunt si retardati, adica frate, e asa greu sa-ti dai seama?- vai de capu lor

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

Post Posted: 11-03-2012, 20:57:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si acum urmeaza asta : otravirea apei pentru extragerea de gaze naturale prin metoda fractionarii hidraulice.
Consta in saparea unor canale de mare adancime, pentru a elibera gaze naturale sub presiune hidraulica exercitata de 4-20 milioane de litri de apa amestecata cu cel putin 560 de agenti chimici, inclusiv cei foarte periculosi pentru organisme vii. Totul ajunge in panza freatica si in mediu, apa potabila va deveni inflamabila si noi vom fi otraviti ... S-a aprobat deja in guvern exploatarea si in Romania, nu mai e de joaca.

https://youtube.com/watch?v=iLal7aUqZRM:

Autorul acestui documentar a fost arestat in Congresul American, la o Audiere Publica, pentru ca incerca sa stranga material pentru documentar.

0 0

Back to top
slow_panarama

[Creep]

Post Posted: 12-03-2012, 22:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sile stai linistit ca in spatele acestor documentare sigur sunt niste interese , c a si ala al meu cu collapse , acu trebuie sa realizezi ca suntem prea mici pentru ce treburi se fac . si ideea cu democratie , unitate , lumea e clar condusa de un grup de oameni restrans - de ceva vreme si noi actionam dupa planurile lor , si eu unu cred ca sigur v-or gasi o solutie mai buna de extragere a gazelor , daca ne dezvoltam mai repede

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

Post Posted: 14-03-2012, 16:22:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da-le dracu de gaze, sunt surse de energie mult mai valoroase, mai putin costisitoare si care ar asigura energie gratis pentru toti, DAR au ales sa perpetueze mecanismul care i-a propulsat pana aici, resursele de subsol ca petrolul.

Asa rezolva 2 probleme: 1 - Ne tin in continuare sub control pentru ca depindem de resursele energetice care le extrag si le prelucreaza ei.
2 - Mai curata din populatie prin otravirea panzei freatice, a mediului, si implicit a intregii planete vii.

Ceea ce nu realizeaza ei, este faptul ca lumea incepe sa se trezeasca, si schimbarea lor va veni cat de curand.

0 0

Back to top
slow_panarama

[Creep]

Post Posted: 14-03-2012, 22:45:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uita-te cumetre la collapse , cam tot ce ne inconjoara are la baza petrol , deja petrolu e piesa care darama tot puzzle-ul nu zic exista si alte metode dar asta ar insemna sa stagnam ca dezvoltare

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

Post Posted: 17-03-2012, 09:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma inebunesti cu Collapse-ul tau, m-am uitat la el HO -

Stagnam ca dezvoltare? ma faci sa rad...pai noi stagnam de 50 de ani ma -

In anii 60' a fost o avalansa de tehnologii noi care au intrat in uzul populatiei, cum ar fi :

-Cuptorul cu microunde , CD-ul, implanturile cu silicon, Lampa cu halogen, Spacewar (primul joc pe calculator), Kevlar, Injectia electronica la motoarele de masini, Mousul, RAM-ii, Inima artificiala, Bancomatul, Masina de spalat vase, Scanner-ul pentru coduri de bare E.T.C.. Si restul listei il poti afla de pe google.
Totul a culminat cu "Aselenizarea" (Primul om pe Luna) 1969 . Oamenii visau atunci ca in anul 2000 vom fi ca in Familia Jetson, cu masini zburatoare si tehnologii miraculoase.

Intre timp ce progrese am facut ? doar INTERNETUL ? Ne jucam tot pe calculator care e in configuratia asta de 50 de ani, vezi ca e de-o seama cu parintii nostri, modificari mici aduse asa cu picatura, ca ti-ai tras un procesor mai puternic, dar tehnologia tot veche e .

Restul inventiilor enumerate mai sus inca le mai folosim, ba chiar unii oameni nici n-au auzit de ele... du-te intr-un sat izolat si cauta internet, sau vezi daca gasesti Bancomat -

Noi STAGNAM din cauza Petrolului, tehnologiile cu adevarat noi si revolutionare sunt bagate in sertar si uitate acolo, ca altfel nu mai traiam ca in anii 60'

sper ca te-am lamurit slow -

0 0

Back to top
Kure

[Mentally Stable]

(since 26-12-2018 20:22)

Votes: 6

Post Posted: 17-03-2012, 18:28:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bine zis Sile. Imi amintesc de un documentar pe care l-am vazut pe Discovery in care concluzia era ca unele lucruri sunt “inventate” sau “descoperite” de mai multe ori in perioada istorica, dar ca “prinde” doar cea facuta in momentul potrivit. Si dadeau mai multe exemple, mi-l amintesc pe cel care mi s-a parut mie ca ilustreaza conceptul cel mai bine: in Grecia antica un servitor a observat ca daca lasa o oala la fiert pe foc mai mult timp si are capacul pus bine pana la urma acesta va sari.
Probabil nu a fost primul care a observat asta dar a fost primul care s-a intrebat “de ce”? Pana la urma a ajuns la concluzia ca este o forta care il impinge, forta care provine de la aburii fierbinti din oala. A mers in fata mai marilor cetatii si le-a artat descoperirea lui, spunandu-le ca daca oameni mai invatati decat el vor lucra la asta, si vor descoperi un mod de a controla forta puternica a aburilor vor avea acces la o putere mult mai mare decat in prezent.
Raspunsul conducatorilor? Da o idee foarte buna, dar ce vrei sa facem cu toti sclavii care ne lucreaza terenurile sau care trag la rame la vapoarele noastre? Multumim pentru spectacol, dar poti sa te intorci la bucatarie.
A fost nevoie de zeci de secole pentru ca omenirea sa fie pregatita pentru acea descoperire. Si acest lucru s-a repetat de mai multe ori, numai inchizitia ganditi-va cat de mult a blocat progresul stiintific.
Mai mult sau mai putin se intampla si in prezent.

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

Post Posted: 17-03-2012, 19:05:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si tu zici bine Kure... numai ca tehnologia a devenit mult mai Inaccesibila oamenilor obisnuiti in ultimii ani, un General din Armata a spus ca diferenta dintre ce este la BAZA piramidei tehnologice si ce se afla la VARF, este de 500 de ani. Deci da... suntem cu 500 de ani in urma descoperirilor tehnologice de care beneficiaza ei in momentul asta.
Asta daca nu cumva credeti ca CERN, inelul de la Geneva in care ei formeaza materie, anti-materie si gauri negre din fasciculi de energie este o tehnologie obisnuita - Proiectul este finantat de Armata, asa ca asteptati-va la arme Protonice / Neutronice ca aia nu baga banii degeaba -

Si daca vreti sa vedeti unde trebuia sa fim noi de mult, Acesta este cel mai mic COMPUTER din lume, disponibil pentru 25$ ... doar se conecteaza la monitor, maus si tastatura.

https://youtube.com/watch?v=TgR74Kp6Ws4:

0 0

Back to top
Tasse

[`NEZEUj37!]

(since 06-07-2020 17:51)

Votes: 15

Post Posted: 17-03-2012, 19:19:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il stiu de mult. E ideal un astfel de computer. Nu e el prea dotat, dar nici slab nu e. Asta e abia inceputul.

0 0

Back to top
Kure

[Mentally Stable]

(since 26-12-2018 20:22)

Votes: 6

Post Posted: 17-03-2012, 21:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-ar trebui sa mire pe nimeni ca toate proiectele de inalta tehnologie sunt finantate de armata...e si o lege a lui Murphy amuzanta pe tema asta cica indiferent cu ce se ocupa oamenii de stiinta in final ajung sa creeze o arma -

P.S. si usor off topic (scuze) pot cumva sa-mi modific numele? Am creat contul pt o cerere de unban mai demult si am trecut Kure in loc de Kura...pana sa-mi dau seama era tarziu.

Incearca cu un mail la [email protected] si el iti poate spune daca se poate schimba sau nu numele.

0 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 18-03-2012, 12:39:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SiLe wrote:
Si tu zici bine Kure... numai ca tehnologia a devenit mult mai Inaccesibila oamenilor obisnuiti in ultimii ani, un General din Armata a spus ca diferenta dintre ce este la BAZA piramidei tehnologice si ce se afla la VARF, este de 500 de ani. Deci da... suntem cu 500 de ani in urma descoperirilor tehnologice de care beneficiaza ei in momentul asta.
Asta daca nu cumva credeti ca CERN, inelul de la Geneva in care ei formeaza materie, anti-materie si gauri negre din fasciculi de energie este o tehnologie obisnuita - Proiectul este finantat de Armata, asa ca asteptati-va la arme Protonice / Neutronice ca aia nu baga banii degeaba -

Si daca vreti sa vedeti unde trebuia sa fim noi de mult, Acesta este cel mai mic COMPUTER din lume, disponibil pentru 25$ ... doar se conecteaza la monitor, maus si tastatura.

Suntem in urma cu 500 fata de alte state, numai in curu Frantei suntem cu 200 de ani, si ne mai miram ca ne fac aia cum le vine la gura!

0 0

Back to top
SiLe

[Freakazoid]

Post Posted: 18-03-2012, 14:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai fi surprins sa afli Bucovina, dar Romania dispune de niste tehnologii Ultra Avansate... bineinteles ca noi nu avem acces la ele, si nu pot produce o schimbare remarcabila in viata noastra, momentan. Cand am zis ca diferenta este de 500 de ani, m-am referit la cetatenii obisnuiti din toata lumea, fata de clasa conducatoare, "elita" sau cum vrei sa-i mai spui. Ca tari in curu Frantei mai sunt, nu suntem noi chiar ultimii si mai degraba s-ar aplica la standard de viata, nu la tehnologie ca se vinde bine in Romania.... Orice cocalar fuge repede la magazin sa-si cumpere Aifon 4 Es fara sa aiba nici cea mai mica idee cu ce se mananca, il incanta doar ca are ultima tehnologie desi inutila pentru el -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 07-08-2025, 19:43:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password