User
Pass
2FA

League of Legends vs Defence of The Ancients (LOL vs DOTA)
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4716
ZaHunter

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-06-2012 08:57)

Votes: 2

Post Posted: 29-12-2011, 20:48:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va invit sa va dati cu parerea despre cele 2 jocuri foarte mult jucate de majoritatea dintre noi.
As vrea sa stiu care vi se pare mai complex, mai bun din punct de vedere calitativ, sau mai easy-to-play, si orice altceva legat de cele 2 jocuri.

Va rog fara discutii off-topic si alte idei de genul asta.

PS: eu prefer LOL deoarece este mai bun din punct de vedere al graficii cu toate ca dota este mai complex.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TheShaikan
[Banned user]

Banned

(since 05-01-2012 14:44)

Votes: 24

Post Posted: 29-12-2011, 21:04:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

same. prefer lol peste dota din cauza graficilor, insa pot sa zic ca-mi place si gameplay-ul mai mult dekt cel de la dota.

Lucrarile Mele

-Hobbies: Thinking about Nyu. 
-Values: Nyu. 
-Dislikes: Everything Else.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Lugu

[Mentally Stable]

(since 21-01-2012 11:02)

Votes: 2

Post Posted: 19-01-2012, 00:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe moment League Of Legends este numaru 1 a aparut DOTA 2 si dota doi il ia la grafica si gameplay cu mult pe League of Legend lafel cum el ia DOTA 1

Nu sustinem Spikes-urile
Doar iarba naturala
Jos legalele
Sus ilegalele
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 31-01-2012, 17:19:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu-i inteleg pe unii de ce la un joc ca si dota/lol doriti grafica ...ce vreti sa vedeti?...Lol este clar o copie dota,sunt multe elemente sa zic imprumutate....

Dota este mai apreciat ca lol...

...hmm ...vai ce originalitate la lol...nu cred k o sa vedem cupe sau concursuri mari la lol ...credeti-ma

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

(since 11-12-2020 21:02)

Votes: 42

Post Posted: 04-02-2012, 12:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt patetice ambele incercati HoN !!!

HoN Site, Cont Free => Click

I must not Fear ...
Fear is the mind killer ...
I will face my Fear ...
I will let pass through me ...
When the Fear is gone ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 12-02-2012, 23:29:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Himera wrote:
Sunt patetice ambele incercati HoN !!!

HoN Site, Cont Free => Click

dar nu te gandesti ca e facut dupa dota

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(online 2 weeks ago)

Votes: 35

Post Posted: 13-02-2012, 01:03:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dota este peste toate, de ce? lol este simplu si mai mult de atat, stiti ca e facut de creatorul original al dotei, nu? dota2 e bun doar la grafica, dar e praf, icefrog se ocupa tot de dota 1, ca dovada, mereu ii face prima data modificarile si intr-un final, se ocupa si de dota 2. Eu le-am jucat si asta e parerea mea. As putea face pariu ca cei care comentati ca "lol e mai fain decat dota", nici macar nu cred ca ati jucat sa vedeti cum e. No haters allowed -
0 0

Back to top
niotex

[AFK]

(since 03-10-2015 18:16)

Votes: 8

Post Posted: 13-02-2012, 01:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DotA

After all this time?

Always.

0 0

Back to top
sorcepk

[Daffy.Duck]

(since 09-05-2020 13:21)

Votes: 9

Post Posted: 13-02-2012, 23:29:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer,eu nu inteleg nimic din jocurile astea,le-am vazut la un prieten si nu am inteles nimic din ele.probabil din cauza ca nici nu imi plac ele de la sine :-s

0 0

Back to top
sharky3010

[Mentally Stable]

(since 22-01-2021 17:28)

Votes: 8

Post Posted: 17-02-2012, 10:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LoL<DotA<HoN<DotA2

Sunt aranjate atat dupa grafica cat si dupa complexitate, gameplay si feeling.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 20-02-2012, 14:09:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar nu va inteleg ... este un rpg.eu unul ma astept de la un rpg sa-mi ofere acel feeling in gameplay,iar celelalte jocuri enumerate mai sus(exceptand dota2) cu ce au incercat ele sa treaca peste dota(care a aparut primul):in afara faptului ca l-au copiat la maxim,fiind mai noi au o grafica mai buna,atat.De ce sa renunt la un joc ca dota si sa trec la un joc care are la baza dota ,doar de dragul graficii,fiind si mai putin jucat.Imi plac jocurile cu grafica,de ce sa mint,dar eu joc un joc pentru storyline,gameplay-ul pe care il ofera si experienta/feelingul pe care mi-l confera la final incat sa ma faca sa zic "Da!un joc adevarat"

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

Post Posted: 20-02-2012, 14:32:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
chiar nu va inteleg ... este un rpg.eu unul ma astept de la un rpg sa-mi ofere acel feeling in gameplay,iar celelalte jocuri enumerate mai sus(exceptand dota2) cu ce au incercat ele sa treaca peste dota(care a aparut primul):in afara faptului ca l-au copiat la maxim,fiind mai noi au o grafica mai buna,atat.De ce sa renunt la un joc ca dota si sa trec la un joc care are la baza dota ,doar de dragul graficii,fiind si mai putin jucat.Imi plac jocurile cu grafica,de ce sa mint,dar eu joc un joc pentru storyline,gameplay-ul pe care il ofera si experienta/feelingul pe care mi-l confera la final incat sa ma faca sa zic "Da!un joc adevarat"

1. Dupa ce ai sa joci HoN ai sa iti dai seama ca este mai bun ca DotA are foarte mule chesti noi pe care DotA nu le are, doar jucandu-l iti poti da seama.
2. DotA este facut dupa Warcraft, Icefrog a luat toti eroii de la warcraft si a facut o harta.
3. La fel si HoN este facut dupa Savage care este echivalentul la Warcraft dar mai putin cunoascut, pe langa eroii de la asa zisul DotA mai sunt eroi si de la ei din jocul lor, ex : Predator, Scout, Artensia, Panda etc.
Nu inteleg ce e cu atat suparare ca cineva a copiat pe jumatate si cati-va eroi de la DotA si au facut un joc mai bun.

Si eu eram de aceiasi parere cand am auzit de LoL si de HoN, le-am jucat pe ambele fara sa fac atatea comentarii si am ajuns la concluzia ca HoN la ora actuala e un rpg excelent mai bun ca DotA care e vechi, si in plus HoN a adus ceva nou pe piata Action-RTS nu degeaba e considerat dupa 2 ani unul din cele mai bune Action-RTS on-line.
Am mai auzit pe altii ca e un " plegiat " , nu, nu este un plegiat a cerut acordul lui Icefrog acum 3 ani si el nu s-a opus in plan avad sa scoata impreuna cu Valve DotA 2. In curand v-a aparea si o sa vedem care este mai bun.

Adevarul este ca la HoN, Custom Kick si Map Hack nu vezi, in plus daca te deconectezi ai 5 min pt reconecare, nu e ca la DotA, m-am suparat ca am luat bataie in min 5 si dau disconect de nervi, aici ai un PRS sau MMR care daca iti scade din cauza deconecarilor, este foarte greu vrei sa joci si sa nu gasesti loc in team pt ca ai PRS / MMR prea mic.

Concluzia mea finala daca aveti PC bun incercati vre-o 10-20 de meciuri si nu mai comentati ca sa aratati ce mentalitate scazuta aveti ... incercarea moarte n'are.

I must not Fear ...
I will face my Fear ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
Georgy

[Chieftain]

(online 2 weeks ago)

Votes: 35

Post Posted: 20-02-2012, 14:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Himera wrote:
daca te deconectezi ai 5 min pt reconecare, nu e ca la DotA, m-am suparat ca am luat bataie in min 5 si dau disconect de nervi, aici ai un PRS sau MMR care daca iti scade din cauza deconecarilor, este foarte greu vrei sa joci si sa nu gasesti loc in team pt ca ai PRS / MMR prea mic.

Asta pentru ca joci pe garena si nu cred ca ai jucat vreodata un meci adevarat de dota.

0 0

Back to top
Himera

[Ga!a]

Post Posted: 20-02-2012, 16:36:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Georgy wrote:
Himera wrote:
daca te deconectezi ai 5 min pt reconecare, nu e ca la DotA, m-am suparat ca am luat bataie in min 5 si dau disconect de nervi, aici ai un PRS sau MMR care daca iti scade din cauza deconecarilor, este foarte greu vrei sa joci si sa nu gasesti loc in team pt ca ai PRS / MMR prea mic.

Asta pentru ca joci pe garena si nu cred ca ai jucat vreodata un meci adevarat de dota.

Stai calm am jucat pe vre-o 3 platforme inclusiv GPlay si pe toate sunt MH si sincer prefer HoN acum dect DotA, ultimul fiind vechi de 8-9 ani.
Cred ca imi place sa fiu in pas cu moda. Nu am nimic cu cei care joaca DotA dar mi se pare prea vechi ...

o zi faina

PS : Ceva frumos enjoy

https://youtube.com/watch?v=0vCa9lTFb0o:

I must not Fear ...
I will face my Fear ...
Then will be nothing ...
Only i will remain !!!

0 0

Back to top
AmZy
[Banned user]

Banned

(since 04-07-2012 08:55)

Votes: 4

Post Posted: 27-02-2012, 12:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine a jucat dota 2-3 zile...nu isi poate da cu parerea.

Nu stiti ce inseamna DotA , nu stiti fogurile de 10 ori mai complexe , echipele de top cu un game play mult peste LoL ..HoN si toate cele.

Ca grafica ....oricum DotA 2 > HoN>LoL> DotA

Ca game play Dota 2= DotA > LoL> HoN

Ca popularitate DotA > LoL > HoN> DotA2

Asta in momentul de fata

Pentru DotA 2..prize poolu a fost de 1,7 mil USD .

E cam cat toate competitiile de LoL + HoN + DotA la un loc .

Dota 2 este doar la inceput ... in 2-3 ani va depasi orice altceva .

Grafica extrem de buna deja ...

Cand vor introduce toti heroes , si se va optimiza mai bine ... - Adio LoL

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-02-2025, 15:10:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x