User
Pass
2FA

Reclamatie Kelo.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message588
faLLeN.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-03-2013 15:13)

Votes: 2

Post Posted: 22-02-2012, 14:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu: faLLeN.
Numele pers. reclamate: Kelo
Descriere incident: i-am dat w2 ptr complicitate si mai avea w1(w3 in total) si m-am dus sa-l omor, dar m-a omorat cu tecu' si cand sa-i dau w6 pt cop kill a iesit... am apucat sa-i dau doar w2 din 6... Se vede totul in poze...
Poze: http://desmond.imageshack.us/Himg521/scaled.php?server=521&&filename=samp170rl.png&&res=medium

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kelo

[Mentally Stable]

(since 20-07-2012 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 22-02-2012, 15:43:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba omule, sa explic cum a fost faza.
S-a urcat telefon la mine, si eu fix iesisem din jail, si s-a urcat in masina mea si a inceput sa traga in toata lumea, inclusiv in tine, la care eu i-am scris ceva gen "termina ca nu vreau wanted, vreau sa ma pun afk ca plec" ceea ce telefon poate confirma. Iar tu mi-ai dat wanted pentru ca ai vazut cand am scris si ai dat wanted repede, pentru suspect, dupa care ai venit sa ma omori PE MINE, chiar daca telefon era la 3 pasi de mine si pe el l-ai lasat, si el te atacase, eu doar conduceam si ala nu se dadea jos, deseara cand intru poti sa-mi dai wanted 20, nu am iesit de frica wanted-ului, si nu sunt nici atat de inconstient, pentru un ... de wanted sa ies si sa risc warn, pur si simplu trebuie sa plec la munca si n-am stat, te-am omorat si am iesit, pentru ca oricum aveam wanted si nu mai aveam timp sa ma duc la jail si sa ma rog de cineva sa ma scoata.
Rog pe Telefon sau pe Nicole care au fost de fata sa confirme spusele mele, nu a fost nimic intentionat oricum, daca e sa iau warn asta e, accept.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Terente20

[Mentally Stable]

(since 04-07-2012 07:53)

Votes: 2

Post Posted: 22-02-2012, 15:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kelo wrote:
Ba omule, sa explic cum a fost faza.
S-a urcat telefon la mine, si eu fix iesisem din jail, si s-a urcat in masina mea si a inceput sa traga in toata lumea, inclusiv in tine, la care eu i-am scris ceva gen "termina ca nu vreau wanted, vreau sa ma pun afk ca plec" ceea ce telefon poate confirma. Iar tu mi-ai dat wanted pentru ca ai vazut cand am scris si ai dat wanted repede, pentru suspect, dupa care ai venit sa ma omori PE MINE, chiar daca telefon era la 3 pasi de mine si pe el l-ai lasat, si el te atacase, eu doar conduceam si ala nu se dadea jos, deseara cand intru poti sa-mi dai wanted 20, nu am iesit de frica wanted-ului, si nu sunt nici atat de inconstient, pentru un ... de wanted sa ies si sa risc warn, pur si simplu trebuie sa plec la munca si n-am stat, te-am omorat si am iesit, pentru ca oricum aveam wanted si nu mai aveam timp sa ma duc la jail si sa ma rog de cineva sa ma scoata.
Rog pe Telefon sau pe Nicole care au fost de fata sa confirme spusele mele, nu a fost nimic intentionat oricum, daca e sa iau warn asta e, accept.

Are dreptate Kelo . Chiar vroia sa iasa ca trebuia sa plece si l-a rugat pe Telefon sa iasa din masina sa urce la mine - .

0 0

Back to top
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 22-02-2012, 17:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nai poza cand il urmareai deci nimik

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 22 February 2012 15:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 06:42:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x