User
Pass
2FA

[FIXED] PVP on?
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4699
-STORMLORD-

[Creep]

Status: Offline
(since 25-10-2013 01:12)

Votes: 8

Post Posted: 21-02-2012, 14:39:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Nu au ce sa farmeze honor pe low lvls.

Lvl 85 omoara un lvl 85 -> 5 honor
Lvl 85 omoara un lvl 80 -> 1 honor
lvl 85 omoara un lvl <80 -> probabil zero honor.

Intradevar, pe Blizzard asa o fi, dar nu suntem pe Blizzard.
Pe freakz e deranjant sa fie mereu pvp on pt ca cei cu clasele OP, abuzeaza de acest aspect ori de cate ori prind ocazia. (Omoara oameni prin tol barad sarind 5 v 1 care saracul isi face si el daily-urile).
Zic clase OP pentru ca pe retail un Warrior nu bate un DK din doar 2 bucati, ambii cu iteme pve de ilevel egal. Nu e normal ca un dk blood sau un paladin sa bata cate 3 playeri simultan, din cate 2-3 bucati fiecare. In fine, probabil o sa ziceti ca sunt plecat cu pluta dar mie unu lucrurile astea nu mi se par normale.
De exemplu Paladinul sa dea outdps la rogue, druid feral, warr fury,mag fire, marks hunter si lista continua. Cand zic outdps, ma refer la cel putin dublu dps mai mare. Nici asta nu e deloc "blizzlike".

Tot expansionul wotlk a fost pvp on, si voi abea acum va plangeti ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-02-2012, 15:08:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Nu au ce sa farmeze honor pe low lvls.

Lvl 85 omoara un lvl 85 -> 5 honor
Lvl 85 omoara un lvl 80 -> 1 honor
lvl 85 omoara un lvl <80 -> probabil zero honor.

Intradevar, pe Blizzard asa o fi, dar nu suntem pe Blizzard.
Pe freakz e deranjant sa fie mereu pvp on pt ca cei cu clasele OP, abuzeaza de acest aspect ori de cate ori prind ocazia. (Omoara oameni prin tol barad sarind 5 v 1 care saracul isi face si el daily-urile).
Zic clase OP pentru ca pe retail un Warrior nu bate un DK din doar 2 bucati, ambii cu iteme pve de ilevel egal. Nu e normal ca un dk blood sau un paladin sa bata cate 3 playeri simultan, din cate 2-3 bucati fiecare. In fine, probabil o sa ziceti ca sunt plecat cu pluta dar mie unu lucrurile astea nu mi se par normale.
De exemplu Paladinul sa dea outdps la rogue, druid feral, warr fury,mag fire, marks hunter si lista continua. Cand zic outdps, ma refer la cel putin dublu dps mai mare. Nici asta nu e deloc "blizzlike".

Si pe blizzard au fost OP in 4.0.6 la fel cum a fost si cu paladinu parca pe Wotlk numai stiu exact patch. Mor cand ii aud pastia ca nu suntem pe blizzard suntem pe freakz, si care e problema orice server serios incearca sa fie cat mai apropiat de blizzard adica blizzlike sa vina cat mai multi playeri. PvP on e ceva normal si asa o sa ramana. Astia care va vaitati ca nu puteti sa cresteti, noi care avem chare de pe Wotlk tot cu pvp on am crescut si n-a mai tipat nimeni se cunoaste ca va-ti apucat de wow pe cataclysm. Descurcati-va! Si app in tol barad peninsula pvp-ul e off, asa ca poti face linistit questuri.

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 21-02-2012, 15:15:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regret sa te anunt ca in Tol Barad nu e pvp off.
Eu farmez epice in timp ce fac dailyurile acolo cu DK frost 355 ilvl si intalnesc mereu hordaci afisati cu galben sau rosu care, daca sunt solo, nu prea au curaj sa sara pe mine ca mnoh, sunt dk -, dar cand sunt in grupuri de 2,3,4 playeri, sar direct sa ma omoare. -
Nu ma plang deoarece si eu la randul meu, daca ii prind in offside, le dau omorul. -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 21-02-2012, 15:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Regret sa te anunt ca in Tol Barad nu e pvp off.
Eu farmez epice in timp ce fac dailyurile acolo cu DK frost 355 ilvl si intalnesc mereu hordaci afisati cu galben sau rosu care, daca sunt solo, nu prea au curaj sa sara pe mine ca mnoh, sunt dk -, dar cand sunt in grupuri de 2,3,4 playeri, sar direct sa ma omoare. -
Nu ma plang deoarece si eu la randul meu, daca ii prind in offside, le dau omorul. -

Boss am zis Tol Barad Peninsula nu Tol Barad(acolo unde e bh-u).

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

(since 01-12-2012 11:53)

Post Posted: 21-02-2012, 15:23:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aaaa, imi cer scuze, nu am citit cu atentie -

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

(since 11-10-2020 20:00)

Post Posted: 22-02-2012, 18:54:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca ati deviat de la subiect , eu vorbeam de zone mici de lvl-ing , unde cei de lvl85 vin si se amuza trimitandu-te la cimitir ,pana te saturi singur sa mai stai on.
Iar pt cei care sunt pentru pvp , n-au decat sa-i vaneze pe cei de lvl-ul lor , sa-i lase in pace pe cei care acum isi fac noi caractere sau sunt noi veniti pe server.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 22-02-2012, 22:20:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am scos pvp on sub level 85.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 22 February 2012 20:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-08-2025, 15:10:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password