User
Pass
2FA

[Respins] FreeMusic <MARIRE>

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message344
emi1234

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-05-2012 03:49)

Votes: 2

Post Posted: 26-02-2012, 16:49:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick:FreeMusic
2. Varsta:15
3. Vechime pe server:2zile 11 ore (/orejucate)
4. Motivul cereri:Singurele motive ar fi :sa pot face ss (miar fi mult mai usor sa prin codatii);sa pot da ban (fara voteban)
5. Ai luat la cunostinta si accepti Regulamentul mR.FreakZ TEAM ?: Logic!

P.S:1. Lista mea de codati nu spune adevarul!Stiu ca nu este normal ceea ce am facut dar numai ieri am dat vreo 4 voteban fara a mai posta demo! Am considerat ca nu mai era nevoie ! Era clar ca jucatorii respectivi (aveau aim majoritate) erau codati..asa ca nu cred ca puteau face cerere unban.
2.Plus ca incerc sa ajut serverul cum pot (Sunetele plugin)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AddikT

[Music Freakz Me OuT!]

Status: Offline
(since 14-01-2015 09:42)

Votes: 34

Post Posted: 26-02-2012, 17:03:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un MARE CONTRA !

Nu se merge pe premiza "Am considerat ca nu mai era nevoie !" la fiecare codat trebuie sa ii aduci argument, pentru ca da, sunt nesimtiti care pe langa ca au avut cod mai fac si reclamatii / cereri unban.
Tehnic vorbind nu ai cum sa ne mai ajuti serverul e pus la punct de multa vreme si ruleaza chiar foarte bine. Cand intr-adevar ai o lista de codati consistenta atunci sa vii cu o cerer de marire.. plus nu ai decat o saptamana de la ultima cerere de marire, ai facut la o saptamana, nu e nimic vei astepta pentru urmatoarea cerere 4 saptamani, o saptamana bonus ca sa nu te mai grabesti !

Cerere Respinsa ! Tc.

Nu imi da PM sau sa ma intrebi pe srv sau pe alti colegi de ai mei de ce ai cererea respinsa din moment ce NU respecti Regulamentul impus !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AddikT, 26 February 2012 15:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-08-2025, 11:24:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password