User
Pass
2FA

Retragere 2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message769
Ze1ss

[Creep]

Status: Offline
(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 27-02-2012, 14:21:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare,

Am incercat pe tot posibilul sa fac r2 macar jumatate din valoarea r1-ului. Si cu ajutorul adminilor de aici aproape ca am ajung la acel obiectiv. Ii multumesc in special lui X-m3n care si-a darut mult timp si multe nopti ca servarul sa fie cat mai curat. Si asta ii multumesc si multi jucatori care sunt pe server.
Le multumesc si celorlalti colegi pentru ca au facut o treaba buna cu sv si sper sa ca si pe viitor sa faca la fel.
Voi ramane cu slot si aici.

Succes all !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 27-02-2012, 14:55:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pacat man,totusi influenta ta v-a conta in continuare...Nu stiu daca era necesar sa faci acest pas din acele motive!Oricum,trebuie sa iti respectam decizia iar eu personal te inteleg perfect,vei avea mereu respectele mele!Dar poate ca ar fi existat o alta solutie...Cat despre lunga viata a serverului ma indoiesc de ea si cred ca sti motivele pentru ca sunt aceleasi! Poate ca tu am sti si ma intelegi cel mai bine iar discutiile care le-am purtat cred ca spun totul,despre caracterul meu,al tau si al celorlalti. Nu de putine ori v-am zis ca serverul o v-a lua in jos din cauza acestor probleme care sunt in cadrul lui si totusi eu respect fiecare Owner de pe aceste servere cu mentiunea ca puteau face mai multe.Nu am nimic cu nici unul pentru ca intai suntem oameni si mai apoi Owner,admin,slot,player ori mai stiu eu ce. Am mai facut si eu probleme dar totusi am incercat prin toata munca mea sa fac un bine pe care evident l-am reusit dar nu la un procent mai mare dar nici mai mic de 90%! Poate te vei razgandi dar in cazul in care nu vei face asta trebuie sa gasim impreuna o solutie pentru ca aceste 2 servere sa supravietuiasca si sa mearga din nou in directia cea buna;pentru asta trebuie facuta o sedinta cat mai curand si sa punem la punct anumite detalii,vom vedea acum interesul celorlalti Owneri pentru rezolvarea acestor probleme.Si eu si altii ne-am bucura sa putem ajuta cu ceva,asta v-a ramane de vazut.Cum,cand,unde,de ce si etc ramane de vazut si de stabilit!

Bafta Ze1ss,respect si sa auzim numai de bine!

P.S.: NU AI PENTRU CE....DACA AS FI PUTUT FACE MAI MULT AS FI FACUT...AM FACUT TOT CE MI-A STAT IN COMPETENTA MEA CONFORM GRADULUI CARE IL AM....AM FACUT EU CATEVA PROPUNERI CARE DOAR DE TINE AU FOST LUATE IN SERIOS (si PropheT le lua dar pe el il inteleg ca nu are timp,are si el o familie). DACA PROPUNERILE MELE SE VOR LUA IN SERIOS DE ACUM INCOLO INCA SE MAI POATE FACE CEVA....SA VEDEM....(CrZ mi-a zis ca v-a incerca sa rezolve,ramane de vazut).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fa[B]y

[Mentally Stable]

(since 17-04-2012 21:13)

Votes: 2

Post Posted: 27-02-2012, 21:31:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate ce se intampla. spuneti-mi si mie sa nu raman prost... ownerii renunta... wtf

Fitzaaaa !
:oSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise
0 0

Back to top
burly2

[Mentally Stable]

(since 03-12-2012 09:20)

Votes: 3

Post Posted: 28-02-2012, 10:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- eu nu prea am multe de zis pt ca man apucat sa va cunosc prea bn dar totusi regret despartirea de voi si va respect deciziile luate ;; si o vb de la mine [ neam nascut in pielea goala ce avem fiecare dintre noi este un castig .] -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by X-M3N, 10 March 2012 17:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-08-2025, 21:30:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password