Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Retragere 3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
DrJekyll
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 25-02-2013 09:10)
,
Topics: 15
Votes
: 2
Posted: 27-02-2012, 18:18:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sal as dori sa mi se scoata accesu, nu vreau nici slot nimik, refuz a mai juca pe un server unde brusc se retrag 2 owneri fara macar o explicatie clara, nu pretexte si praf in ochi cum ati dat fiecare.
Ar trebui ca si restul staffului de admini sa faca acelasi lucru pentru ca fara a lamuri toata treaba o sa se ajunga la reprosuri, acuze si alte lucruri nu tocmai frumoase, si chiar prefer sa ma lipsesc din a juca pe un asemenea server.
0
0
Back to top
PropheT
[Freakazoid]
(since 11-11-2021 13:36)
,
Topics: 211
Votes
: 31
Posted: 27-02-2012, 19:19:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu m-am retras din cauza unor probleme personale, nu din cauza problemelor de pe server. Stiu ca sunt, dar nu sunt asa grave incat sa ma faca sa ma retrag. Si inca ceva. M-am retras din postura de owner si am ramas admin (grad de administrator) si cum am si vorbit cu CrZ pe mess, cand o fi sa revin, am sa il anunt si voi reveni. Nu cred ca are rost sa te retragi, cum nici eu nu am facut-o. Doar ca momentan nu am cum sa mai ajut server-ul din postura de owner. Atat am avut de zis si sper sa ma intelegi
0
0
Back to top
60S
[Mentally Stable]
(since 16-11-2014 16:20)
,
Topics: 13
Votes
: 5
Posted: 27-02-2012, 19:38:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
DrJekyll wrote:
Sal as dori sa mi se scoata accesu, nu vreau nici slot nimik, refuz a mai juca pe un server unde brusc se retrag 2 owneri fara macar o explicatie clara, nu pretexte si praf in ochi cum ati dat fiecare.
Ar trebui ca si restul staffului de admini sa faca acelasi lucru pentru ca fara a lamuri toata treaba o sa se ajunga la reprosuri, acuze si alte lucruri nu tocmai frumoase, si chiar prefer sa ma lipsesc din a juca pe un asemenea server.
+1
0
0
Back to top
DrJekyll
[Mentally Stable]
(since 25-02-2013 09:10)
,
Topics: 15
Votes
: 2
Posted: 27-02-2012, 20:31:34
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Daca erai dekt tu intelegeam ca sunt probleme personale, dar e si ze1s si amandoi spune-ti vag ca anumite probleme sunt pe server si ca anumite persoane si-au batut joc de munca voastra, la fel totul foarte vag.
Poate ne lamuriti si pe noi prostimea ce si cum, ca sa nu inceapa fiecare cu presupuneri, zvonuri si sa se faca tabere sa se injunghie toti pe la spate.
0
0
Back to top
PropheT
[Freakazoid]
(since 11-11-2021 13:36)
,
Topics: 211
Votes
: 31
Posted: 27-02-2012, 21:26:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ze1ss s-a retras din cauza ca m-am retras eu. Asta e tot ce iti pot spune. Pe respawn.freakz v-a ramane alehandro cu crz owneri si pe respawn 2, vor ramane ei 2 + x-men care a si primit accesul. Sper sa ne intelegeti si cand o fi sa revenim, vom anunta acest lucru, chiar daca o sa fiu doar eu sau doar ze1ss sau chiar amandoi. Nu are rost sa v-a retrageti degeaba. Chiar va rog sa ramane-ti si sa duceti server-ul mai departe, poate candva o sa devina steam only, idee la care nu am renuntat inca.
0
0
Back to top
Ze1ss
[Creep]
(since 01-08-2012 11:07)
,
Topics: 9
Votes
: 6
Posted: 28-02-2012, 11:19:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
DrJekyll wrote:
Daca erai dekt tu intelegeam ca sunt probleme personale, dar e si ze1s si amandoi spune-ti vag ca anumite probleme sunt pe server si ca anumite persoane si-au batut joc de munca voastra, la fel totul foarte vag.
Poate ne lamuriti si pe noi prostimea ce si cum, ca sa nu inceapa fiecare cu presupuneri, zvonuri si sa se faca tabere sa se injunghie toti pe la spate.
Stiu drj, stiu ca este totul vag. Si imi cer scuze ca s-a ajuns asa... vag.... Eu unu m-am retras din respect pentru Prophet. Cand o sa revina el o sa aibe mai multe detalii... Eu voi juca incontinuare pe respawn si voi aprecia ca si pana acum toti adminii de pe acest server unde chiar daca am doar slot voi tot veti ramane colegii mei. Dar nu trebuie sa va ingrijorati mai este Alehandro si CRZ care se vor ocupa de cele 2 servere poate se alatura si Tero, il putem asocia foarte bine cu o pasare phoenix azi ia remove la slot, maine are slot cu slay, kick si ban. Asa ca colegul meu drj nu este nevoie de presupuneri, zvonuri sau altceva... numai bine...
Asa ca ne vedem pe server
0
0
Back to top
malasortee
[Banned user]
(since 19-04-2012 10:09)
,
Topics: 7
Votes
: 5
Posted: 02-03-2012, 00:53:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
o faci din respect pentru profetu si lipsa pentru noi...
cum adica te retragi din respect ?asta e ori o minciuna ori o ocolire.
Din respect fata de profetu trebuie sa ramai tu sa ajuti ba chiar sa faci si munca lui
aceasta parasire nu e decat un inceput de plan.
asta e...e mai usor de trecut cu vederea afland de la voi decat sa aflam noi singuri.
Aveti grija...daca nu va iese treaba pierdeti cel putin cativa oameni...
Nu umflu nu spun ca asa e dar trebuia sa o faceti din timp cu plecatu asta ca sa nu se creada altceva
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 10-02-2025, 21:34:07
Copyright info
Based on phpBB
ro