User
Pass
2FA

Pony Zone 3 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 845, 846, 847  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message797051
Sartorius

[s a d b o y s]

Status: Offline
(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 28-02-2012, 15:39:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paul_Lica wrote:
1. Nume IRL:Lica Paul
2. Varsta:56
3. Localitate:Roman
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ?:Sunt liber 23 de ore din 24 mai trebuie sa dorm si eu o ora pe zi
4. Clasa:Vanator
5. Main Spec/OFF spec:Vanator supravietuitor(ati auzit de Bear Grylls,ceva de genu is eu,pot bea si uraina in situatii limita)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bossule
7. Screenshot cu Interfata**: nu stiu cum sa fac poza in joc dar am o poza mai veche http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/wow_raid_interface.jpg
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Ca pot
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc).Nu trebuie sa va explic nimic joc cum vor muschii mei
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).Pai sa incepe,:
Salut, deoarece wow-ul este un joc atat de complex , frumos si jucat mai mult de intelectuali , o sa va prezint cum sa jucati , poate se apuca cineva si il intelege, odata ce-ai inteles totul vine de la sine, fac tutorial la ultima versiune, pe altele cum ar fi TBC sau 3.3.3 n-are rost. -
Ca sa nu cautati instalati si alte cele care iau cu orele , trageti jocul deja instalat ( search pe lasttorrents.org world of warcraft 3.3.5a )

Ce inseamna 3.3.3 sau 3.3.5a?
3.3.3 este versiunea patchului ce trebuie instalat pentru a juca pe un anumit server , cum noi nu jucam pe blizzard va trebuii sa le avem.

Am tras jocul , cum ma joc?
Ca sa va jucati aveti nevoie de un cont, contul il faceti pe siteul serverului ( SITE NU FORUM ).E foarte usor ,aveti clar sus register si mai departe stiti doar aveti si aici cont. -

Am facut cont, ce fac mai departe?
Dupa ce faceti cont trebuie sa setati realmistul , adica pe ce server intrati , va duceti unde aveti wow-ul instalat/data/enUS si aveti realmist.wtf , puneti set realmist si numele serverului , realmistul fiecarui server e scris pe siteul lor.

Am facut toate cele de mai sus.. mai departe?
Intrati in wow si va apare sa va logati , va logati si dupa apare sa va alegeti ce caracter doriti si nickname.

Creare caracter
Asta e un pas destul de important, trebuie sa stiti exact ce ati dorii , dupa ce invatati jocul sa nu regretati.
DPS = dati dmg in inamici/bosi.
HEAL = dati HP , viata.
TANK = tankul se foloseste in instante , tankeaza bossul , adica bossul da dmg pe el si healerii ii dau HP sa nu moara.
Dupa ce alegeti rasa o sa va apara ce vreti: druid,hunter,mage,paladin,priest,roug,shaman,warrior si deathknight ( dk )
Druid= heal,dps,tank
Hunter = dps( vanator , o sa aveti si animal de vanatoare )
Mage = dps
Paladin = heal , tank , dps
Priest = heal , dps
Roug = dps
Shaman = healer , dps
Warrior = tank, dps
Dk = tank,dps

Ce inseamna The Alliance si The Horde?
Pe server prescurtat o sa spuneti h sau a , la alianta se mai spune si ally.
Acestea sunt 2 factiuni , adversare .Fiecare are clasele ei pentru a va diferii si fiecare clasa are puterea ei , le cititi in dreptul ei in WOW.
The Alliance = Human , Dwarf , Night elf , Draenei si Gnom.
The Horde = Orc , Undead , Tauren , Troll si Blood Elf.

Inainte sa treceti la facut level sa va explic cateva ceva despre talente:
Odata cu inaintarea in level o sa primiti puncte pentru a va pune pe talente.Apasati N si o sa va arate talentele , jos aveti 3 optiuni in functie de clasa.Cititi fiecare in parte sau intrebati aici daca aveti nelamuriri.In functie de ce va puneti talente si de clasa , o sa fiti healer/dps/tank.Va trebuie si gear ( imbracaminte ) de ce vreti sa fiti.Primul punct de talent o sa vina la lvl 10, apoi cu fiecare lvl crescut mai primiti un punct si tot asa.
Healer = va trebuie spell power, haster rating si mana regenaration.
DPS = attack power , strenght.
TANK = dodge , parry etc ( o sa vedeti ca stiti engleza )

Start la lvl
Startul se face de la lvl 1.La fiecare clasa , in zona aveti de facut questuri ( misiuni ) , acestea va dau xp , xpul va da lvl.Questurile se iau de la oameni cu un ! deasupra galben.Apoi apasati L si citit ce va cere apoi apasati M si o sa va arate cu albastru pe harta unde sa va duceti sa faceti cerintele questului.
Cand apasati L o sa va apare questul cu gri , verde , galben si rosu.
Gri = nu va da deloc xp
Verde = xp putin
Galben = xp mediu , quest potrivit
Rosu = quest aproape imposibil , xp foarte mult

Unde fac lvl , de la cat la cat?
Locurile sunt diferinte pentru ally si hoarda deoarece puteti fi atacati de oamenii clasei adversare.
Eu personal fac asa:
Ally
 lvl 1 - 10 — unde incepi
 lvl 10 - 20 — Elwin Forest
 lvl 20 - 30 — Daskwood
 lvl 30 - 40 — Stranghethon Valy
 lvl 40 - 50 — Jaguero Isle
 lvl 50 - 60 — Blasted lands
 lvl 60 - 70 — Shattrath
 lvl 70-78 — Borean Tundra
 lvl 78-80 — k3/zul drak ( the argent crusade )

Hoarda
 lvl 1 - 10 — unde incepi
 lvl 10 - 30 — The Barrents
 lvl 30 - 40 — Stranghelthon Valy
 lvl 40 - 50 — Jaguero Isle
 lvl 50 - 60 — Blasted Lands
 lvl 60 - 70 — Shattrath
 lvl 70 - 78 — Borean Tundra
 lvl 78-80 — K3/zul drak ( the argent crusade )

Ca sa ajungeti in locatiile astea , se ia fly/portal.Portale sunt in orasele factiunii( spuse mai jos ) sau fly , ca sa va uitati unde vreti sa ajungeti si cum , apasati M si cu click dreapta puteti manevra mai bine mapa.

Trainer dupa fiecare lvl facut
Dupa fiecare 10 levele va trebuii sa faceti train ca sa puteti face fata mai departe.Trainerul se face in orasul fiecarei factiuni , ca sa ajungeti repede , click dreapta pe un gardian si alegeti unde vreti sa va duceti.

Puteri in bara
Dupa fiecare trainer apasati P si aveti puteri pe care sa vi le puneti in bara , le luati in click si vi le puneti in bara , in functie de ce face fiecare putere , le puneti in bara..

Orasele aliantei si hoardei
Fiecare are un oras principial , hoarda are Ogrimmar si alianta are The Stormwind ( ogg si sw ).

Hearstone
Daca va duceti departe si veti dorii sa va intoarceti in oras , dati heartsone , ca sa va dea unde trebuie ( ogg sau sw ) trebuie sa invatati , click dreapta pe un gardian si selectati Innkeeper si apasati M si unde va arata flag acolo va duceti.Click dreapta si selectati Make this my inn home.

Am facut 80, ce fac mai departe?
Deja ati fost introdusi in lumea wow-ului.Totul de aici e 'poezie' .
De aici va cautati o guilda ( clan pe nume la cs ) in care se fac raiduri ( raid = va adunati mai multi jucatori si va duceti intr-o instanta , instanta = de acolo luati iteme , bateti un boss si dati la /roll care ia gearul .. iteme ," imbracamintea" .. )
Puteti da JOIN la PVP ( player vs player ) , apasati H si JOIN Random Battleground, asteptati sa fiti luati si intrati.
Din pvp faceti HONOR. Cu honor luati iteme de pvp,pentru mai multe detalii intrebati un player de pe server unde sunt cei cu iteme ( npcii ) , acestia difera in functie de server.
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)SatanS
12. Detalii PC***.pentium 4,265 gb rami.,procesor de 1,8
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?Imi place HKP cum suna parca ma reprezinta
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Handjoburi si sa ma plimb cu tiru
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante).Sunt O valoare in Aceasta lume
16. Screenshot Recount 3 Mil. DMG Done(pt dps only) - Normal Training Dummy din Orgrimmar(nu cel heroic) own buffs, no food, no flasks, no scrolls.
Am sa va fac o surpriza Paul Lica

@Recrutari HKP -)

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 17:33)

Votes: 17

Post Posted: 28-02-2012, 15:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da..e cumva contul tau?... nu prea..le aveti cu "trollingu"

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 days ago)

Votes: 169

Post Posted: 28-02-2012, 15:55:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a placut partea cu : Wow e un joc de intelectuali

@ Lapusneanu : suntem frati de reputatie si warnuri -)))

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 28-02-2012, 16:04:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca ia paduraru ban pe forum se deschid cerurile si coboara o scara de aur pe care coboara chuck norris si nici dumnezeu nu stie ce se va intampla in continuare

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 days ago)

Post Posted: 28-02-2012, 16:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bitch please , I AM CHUCK NORRIS !
0 0

Back to top
Claraa

[Showdown]

(since 26-10-2022 14:45)

Votes: 176

Post Posted: 28-02-2012, 16:19:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut si eu postul la recrutari aseara - la ce poate sa le debiteze unora mintea -

https://i.postimg.cc/Hkrjs5B4/imposible.jpg
0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 28-02-2012, 16:27:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
Am venit de la denti$t.
Este o bruta.

jaja acu m-am intors si eu
3 plombe dintr-un foc

hai ca-i faina melodia

0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 28-02-2012, 16:30:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Claraa wrote:
Listen
daca mai aud odata melodia asta borasc.

0 0

Back to top
Claraa

[Showdown]

(since 26-10-2022 14:45)

Votes: 176

Post Posted: 28-02-2012, 17:10:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te cred pai cam pe unde te duci asta se aude -

https://i.postimg.cc/Hkrjs5B4/imposible.jpg
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 days ago)

Post Posted: 28-02-2012, 17:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Sartorius : Meanwhile at HKP recruiting topic
0 0

Back to top
UnPlayer
[Banned user]

Banned

(since 09-03-2012 20:01)

Votes: 8

Post Posted: 28-02-2012, 17:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 wrote:
hai ca-i faina melodia

E bajat paulica asta -)
Melodia de asta seara. -

0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 28-02-2012, 17:46:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru toti jm3k3ryy de pe server

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 3 days ago)

Post Posted: 28-02-2012, 18:11:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ala a filmat videoclipul intr-un parc - , cu sapca pe cap , blugi din bazar , nici macar nu are aur & femei in videoclip
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 28-02-2012, 18:14:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Setemotion-Return-t137857.html
new mix, aoaoaoao!

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ioana94

[...╭∩ ]

(since 30-10-2014 17:14)

Votes: 9

Post Posted: 28-02-2012, 18:42:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GENIUS

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 18 May 2012 11:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 451, 452, 453 ... 845, 846, 847  Next    

The time now is 24-07-2025, 18:54:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password