User
Pass
2FA

reclamatie alexunder [da respawn far sai cer +kick

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1145
~.Santos.~
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 02-04-2012 19:57)

Votes: 8

Post Posted: 29-02-2012, 11:49:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc:.Santos.
Nick-ul persoanei reclamate:Alexunder
Poze:

Descriere incident:Eu trageam in zolder el imi da respawn fara sai cer +ca pe uram mea dat si kick

[IMG] http://i.imgur.com/VUv0R.gif [/IMG]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zolder
[Banned user]

Banned

(since 21-07-2012 04:34)

Votes: 48

Post Posted: 29-02-2012, 12:03:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveam putina treaba cu el si vii ca un disperat si tragi.

Mai ai si tupeu sa faci reclamatie. -

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 29-02-2012, 12:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eram cu zolder, cautam locuri sa facem event,iar tu veneai si ne atacai

*prima data pe zolder - ti-am dat respawn si ti-am zis sa stai cuminte,daca vii te uiti,poate ne ajuti dar nu mai ataci

*apoi cand mi-ai facut pana - ti-am dat kick,pentru ca nu esti in stare sa faci un event cum trebuie dar nici pe altii nu lasi

LE: uite si pozele:

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Kelo

[Mentally Stable]

(since 20-07-2012 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 29-02-2012, 18:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bag si eu pentru ca:

Zolder cu Alexunder cred ca sunt un cuplu, care stau ascunsi in casuta dupa monitor si fac legea pe freakz.
Va povestesc eu o mica patanie, la fel cu Zolder si Alexunder (de cand are EL MAGNIFICO helper)

Eram pe aero sf in timp ce Zolder era HA, si a inceput sa traga in Claw, la care apare Alexunder, banuiesc ca a plans ala pe /needhelp sau vorbesc la microfon undeva ts/skype/ventrilo smd. Bun, se batea Claw cu Zolder acolo, pe aero si de odata pac, kick lui Claw, bun n-am zis nimic, ma ia si pe mine la rost alexunder ca de ce ma iau de zolder si in timp ce ma tinea el de vb (bine inteles, a trebuit sa stau ca imi luam slap-uri si nu puteam sa plec) vine zolder de la spate si ma omoara, fara sa am contract fara nimic, ma mai si injura si lui nu i face nimic, iar cand ii zic pe /nh, sau ii cer explicatii zice: nu mai da /nh sau mute, pentru ca EL MAGNIFICO are whisper-urile blocate bine inteles, doar cine-i ca el ?
INTREBARE: Cine are limba mai lunga ca ALEXUNDER? (asta ca o paranteza) nimeni !

Nu am nici o poza, nici nu vreau sa dovedesc nimic, doar din cand in cand sa mai verificati helperii noi cel putin, ca cu ce-i vechi nu am absolut nici-o problema, oricati ar fi ei, si chiar daca mi-au dat kick/mute mi-au dat corect, dar alexunder sufera prea tare, e exagerat, acum ca luati in considerare ce am scris ... bine, daca nu iar bine, nu vreau sa dovedesc nimic, dar Alexunder nici cum n-are scrupule de helper.

LE:

AlexUnder111 wrote:

*apoi cand mi-ai facut pana - ti-am dat kick,pentru ca nu esti in stare sa faci un event cum trebuie dar nici pe altii nu lasi

Apropo, vezi cu kick-ul ala, ca te ataca cine vrea, cand vrea odata ce nu esti on duty sau in safezone samd. Nu dadusei event. nu erai on duty, nu erai in safezone, bine inteles. ... tu vei avea dreptate, dar poata baga un ochi striker aici, sau mai verifica cate un log cu "CTRL + F si in search sa scrie doar atat: Alexunder.

In plus, kick-urile gen "Nu ataci incepatorii" C A R E N U P O T F I D O V E D I T E de cel in cauza, sunt la ordinea zilei, chiar daca dau un exemplu, ma ataca un incepator, si daca eu ma apar, ala imi da kick mie, acum sa fac print-uri la fiecare atac al unui incepator, ca poate poate e EL MAGNIFICO prin preajma si imi da kick ? Nu se poate ...

0 0

Back to top
Zolder
[Banned user]

Banned

(since 21-07-2012 04:34)

Votes: 48

Post Posted: 29-02-2012, 19:04:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kelo wrote:
Ma bag si eu pentru ca:

Zolder cu Alexunder cred ca sunt un cuplu, care stau ascunsi in casuta dupa monitor si fac legea pe freakz.
Va povestesc eu o mica patanie, la fel cu Zolder si Alexunder (de cand are EL MAGNIFICO helper)

Eram pe aero sf in timp ce Zolder era HA, si a inceput sa traga in Claw, la care apare Alexunder, banuiesc ca a plans ala pe /needhelp sau vorbesc la microfon undeva ts/skype/ventrilo smd. Bun, se batea Claw cu Zolder acolo, pe aero si de odata pac, kick lui Claw, bun n-am zis nimic, ma ia si pe mine la rost alexunder ca de ce ma iau de zolder si in timp ce ma tinea el de vb (bine inteles, a trebuit sa stau ca imi luam slap-uri si nu puteam sa plec) vine zolder de la spate si ma omoara, fara sa am contract fara nimic, ma mai si injura si lui nu i face nimic, iar cand ii zic pe /nh, sau ii cer explicatii zice: nu mai da /nh sau mute, pentru ca EL MAGNIFICO are whisper-urile blocate bine inteles, doar cine-i ca el ?
INTREBARE: Cine are limba mai lunga ca ALEXUNDER? (asta ca o paranteza) nimeni !

Nu am nici o poza, nici nu vreau sa dovedesc nimic, doar din cand in cand sa mai verificati helperii noi cel putin, ca cu ce-i vechi nu am absolut nici-o problema, oricati ar fi ei, si chiar daca mi-au dat kick/mute mi-au dat corect, dar alexunder sufera prea tare, e exagerat, acum ca luati in considerare ce am scris ... bine, daca nu iar bine, nu vreau sa dovedesc nimic, dar Alexunder nici cum n-are scrupule de helper.

LE:

AlexUnder111 wrote:

Apropo, vezi cu kick-ul ala, ca te ataca cine vrea, cand vrea odata ce nu esti on duty sau in safezone samd. Nu dadusei event. nu erai on duty, nu erai in safezone, bine inteles. ... tu vei avea dreptate, dar poata baga un ochi striker aici, sau mai verifica cate un log cu "CTRL + F si in search sa scrie doar atat: Alexunder.

In plus, kick-urile gen "Nu ataci incepatorii" C A R E N U P O T F I D O V E D I T E de cel in cauza, sunt la ordinea zilei, chiar daca dau un exemplu, ma ataca un incepator, si daca eu ma apar, ala imi da kick mie, acum sa fac print-uri la fiecare atac al unui incepator, ca poate poate e EL MAGNIFICO prin preajma si imi da kick ? Nu se poate ...

Nu m-am chinuit sa citesc tot ce ai scris dar cainele tau Claw a inceput sa traga in mine cand trebuia sa fac cursele NFS.(atunci il asteptam pe Angellz)

0 0

Back to top
Kelo

[Mentally Stable]

(since 20-07-2012 19:54)

Votes: 10

Post Posted: 29-02-2012, 19:10:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zolder wrote:

Nu m-am chinuit sa citesc tot ce ai scris dar cainele tau Claw a inceput sa traga in mine cand trebuia sa fac cursele NFS.(atunci il asteptam pe Angellz)

Parerea ta nu am cerut-o, nu am cerut parerea nimanui, tot ce am scris mai sus e un mic info, care nu poate fi dovedit, cine vrea citeste, cine nu nu, cu post-ul asta dovedesti "afectiunea voastra reciproca" adica a ta si a lui alexunder, si stai linistit, degeaba ii iei apararea ca nu v-a pati nimic, ceea ce am scris eu este egal cu zero, am vrut doar sa stie si adminii cam cum sta treaba, asta in caz ca-mi cred vre-un cuvant din tot post-ul.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 29-02-2012, 19:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@kelo tu ce cauti pe aici? Ai ceva cu mine,te folosesti de butonul New Topic si imi faci reclamatia sustinuta de dovezi + ca tu in fata mea nu ai cuvant,deoarece confuzi serverele. Freakz-ul e server ce ruleaza pe mod GodFather,nu dm. Tu intri pe server si in 2 minute ai wanted 10. Oare de ce,ca dupa spusele tale stai cuminte si nu faci dm. Mai ai si curaj sa faci pe interesantul pe aici. cum i-am spus si lui canabis, schimbati-va comportamentul si veti avea parte de tot respectul meu.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 29-02-2012, 20:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kelo warn
iar tu santos daca ai chef de dm dute gang/mafii

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 29 February 2012 18:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-08-2025, 14:34:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password