User
Pass
2FA

Noi Owneri pt serverul respawn2.freakz.ro
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2775
Krazy

[Unfuckingbelievable]

Status: Offline
(since 26-07-2012 14:13)

Votes: 5

Post Posted: 29-02-2012, 15:53:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza ca doi dintre owneri nostrii au decis sa se retraga momentan, am decis ca e timpul pentru unele modificari. Caut 2 owneri stabili care doresc sa se ocupe de serverul respawn2.freakz.ro

Cerinte.

1. Sa aiba cel putin gradul de administrator pe server'ul respawn.freakz.ro si respawn2.freakz.ro
2. Sa aiba timp liber (cel putin 1-2 ore/zi)
3. Sa se priceapa cat de cat, la administrarea servarului ( cum se face un admin etc, sau sa fie dispus sa invete si v'a primi ajutorul nostru )
4. Sa nu fii creat probleme vreodata pe server sau sa fii primit advertisment(e).

Benefici.

* Primeste acces total la server, lista banuri, lista admini, exceptand plugin'uri unde ma voi ocupa eu personal
* Va primi grad de moderator pe forum la sectiunea serverului
* Poate decide cine merita sau nu admin/slot, cine primeste advertisment, exact ca si un owner fara sa ma intrebe pe mine

Cine doreste, sa scrie mai jos :

Nume Prenume
Varsta
Experienta in administrare.
Cat timp liber are pe zi pentru administrare ( Cereri admin/slot , reclamati , unban ,etc)

puteti posta pana maine 01.03.2011 la ora 20:00

PS : Acest grad implica si o taxa care trebuie platita in fiecare luna in valoare de 50 RON. Daca sunt doi owneri, plata se v'a injumatati, respectiv, 25 RON de persoana.
PS 2: Toti banii care se strang din VIP-uri, v'a revin voua si ii folositi pentru plata serverului
PS 3: Criterile dupa care o sa aleg cei doi owneri sunt urmatoarele: popularitate pe server/forum, experienta, activitate forum/server)

Wanna be famous? Click here -> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

---------------------------------------------

De ce sa spargi geamul , cand bicicleta nu e a ta ??
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 29-02-2012, 16:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : Burlacu
Prenume: Nicoale-Gabriel
Varsta: 21
Experienta in administrare: Buna (pentru ca nu cunosc toate plugin-urile,in rest am avut server,am avut si am forum)
Timp liber pentru administrare: 7-12 ore/zi

Gradul il am deja,am facut cerere sa se decida daca voi fi pastrat in definitiv (situatia mea se cunoaste,decizia va apartine).Multumesc!

Edit by PropheT

Gradul tau a fost momentan scos. Vedem cine posteaza si dupa aia v-om lua o decizie finala (adica eu, CrZ, Ze1ss si Alehandro)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Average

[Mentally Stable]

(since 12-04-2025 08:14)

Post Posted: 29-02-2012, 17:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : Dumitrescu
Prenume: Angel Razvan
Varsta: 21
Experienta in administrare: Buna.( as mai avea nevoie si de ajutor nu am mai avut owner pana acum..)
Timp liber pentru administrare: 10-12 ore pe zi, pot sta si noaptea pe server cam pana pe la 3:00

0 0

Back to top
*Bau*

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 06:41)

Votes: 4

Post Posted: 29-02-2012, 18:26:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Matanie

Prenume: Lucian

Varsta: 28 ani

Experienta in administrare: pierduta, uitata ( am avut 2 server hostate 1 in 2006 si altul in 2009,Servere diferite in setari si in modul de administrare dar si asa am invatat ,doar ca imi treb improspatata momoria,odata ce se mentioneaza mai sus ca cine este dispus sa invete v-a fi ajutat atunci totul e posibil ,nu trebuiesc invatat ,doar amintit putin - )

Timp liber : sa spun 1-2 ore pe zi poate mai mult poate la limita ...

TIN SA PRECIZEZ ,IN CAZ DE VOI FII ACCEPTAT CA VIITOR OWNER CER COLABORAREA UNUI ALT ADMIN DE PE R2 CA VIITOR OWNER PT A NE AJUTA RECIPROC (singur nu voi accepta,pt. ca nu ma voi descurca cu toate atributiunile cerute)
NU FAC FAVORURI NIMANUI DAR CRED ,CA CEL CARE TREBUIE LUAT IN CONSIDERARE PRIMUL PT TOATE CERINTELE ACESTUI GRAD ESTE X-MEN .. se implica prea mult mai ales pt timpul liber si eventual experienta, DORINTA DE A INVATA MAI MULT

Va multumesc, si sper sa luati cele mai bune/clare decizii in a ne ajuta pe noi pe voi si pe restul playerilor nostri...
GOOD DAY...

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 29-02-2012, 18:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

X-M3N wrote:

Gradul il am deja,am facut cerere sa se decida daca voi fi pastrat in definitiv (situatia mea se cunoaste,decizia va apartine).Multumesc!

Edit by PropheT

Gradul tau a fost momentan scos. Vedem cine posteaza si dupa aia v-om lua o decizie finala (adica eu, CrZ, Ze1ss si Alehandro)

Am si eu nelamurire, pentru "cazul" X-M3N.
Toata lumea il felicita si il ridica in slavi pentru activitate, insa nu nu stiu daca majoritatea cunosc ori chiar nu vor sa-si bata capul cu chestia asta, insa X-MEN desi are orele, nu este asa activ precum se crede.

Sunt multi jucatori care au mult mai putine ore, insa sunt cu adevarat activi.

Luam exemplu respawn1:
Gametracker:
Score: 4029
Minutes Played: 4925 (82 ore)

Psychostats:
Kills Deaths Online
1,173 1,070 51:32:13

Respawn2
Gametracker:
Score: 56664
Minutes Played: 48152(802 ore)
Score per Minute: 1.2

Daca el la 82 de ore are doar 4000 de fraguri, iar pe R2 la 802 ore are doar 56664 fraguri vi se pare ca este activ?
Am vrut sa mai aduc o data in discutie chestia asta. In regulament scrie ca nu ai voie sa stai spectator decat daca este justificat, iar din "statisticile" pe care le-am pus se observa cat a stat X-M3N spectator si cat a jucat.
Sta in joc(ori sta in window mode), insa intra doar cand isi aduce aminte ori din 10/15min in 15 minute. Asta nu inseamna activitate.

Nu ma incalzeste cu nimic pe mine, ca simplu jucator, ca este un admin spectator. Pe r1 de fiecare data cand a fost singurul admin, nu s-a ocupat pentru ca nu era in joc sa vada cand reclamam, de injurat tot se injura pentru ca el nu are cum sa vada, si lista poata continua.
Pe mine nu ma afecteza cu nimic ca va avea el owner sau nu, cat timp este pe R2 nici nu ma intereseaza, insa pe langa faptul ca nu este corect fata de ceilalti admini, mai incalca si regulamentul.

Cred ca va dati seama ca noi, jucatorii, preferam un admin care joaca si care vede discutiile, cu care poti discuta decat cu unul care intra la 10 minute. Acum trei zile, am primit gag de la Xm3n ca l-am dat dracu pe unul dupa ce m-a injurat 20 minute in continuu. Eram vinovat, n-am zis nimic.. insa cand ti se intampla asa ceva si mai vezi ca este si ridicat in slavi pentru activitate...

Nu am nimic cu Xm3n, insa nu e corect ce se intampla.

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Post Posted: 29-02-2012, 19:03:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Explicatii poti sa primesti daca vrei pe mess sau in alta rubrica a forumului!
Am aplicat pentru a ajuta financiar si cu ce se mai poate...Doar nu aplica numai de distractie si sa pierd niste bani (pe care daca as avea gradul nu i-as considera pierduti pentru ca am o raspundere)! Acum sa facem liniste si sa lasam sa se i-a o decizie!

Last edited by X-M3N on 29-02-2012, 21:10:15; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Average

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-02-2012, 19:36:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ellada( Kaa ) reclamatiile nu se fac aici si daca ai ceva personal cu x-men face-ti schimb de id-uri si rezolvati-va problemele plus de asta nu cred ca faci parte din staff ca sa fi in masura de a te da cu parerea deci "reclamatia" ta nu va fi luata in considerare -
0 0

Back to top
s4rp3

[Mentally Stable]

(since 08-10-2014 14:15)

Votes: 16

Post Posted: 29-02-2012, 19:45:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume : nica
Prenume: aurel
Varsta: 25
Experienta in administrare: Dispus sa invat!
Timp liber pentru administrare: 2-5ore/zi

0 0

Back to top
ellada

[Mentally Stable]

(since 07-07-2018 20:29)

Votes: 13

Post Posted: 29-02-2012, 20:04:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Average wrote:
Ellada( Kaa ) reclamatiile nu se fac aici si daca ai ceva personal cu x-men face-ti schimb de id-uri si rezolvati-va problemele plus de asta nu cred ca faci parte din staff ca sa fi in masura de a te da cu parerea deci "reclamatia" ta nu va fi luata in considerare -

In primul rand nu este o reclamatie, iar in al doilea rand nu trebuie sa fiu in staff sa observ anumite lucruri. Pe langa faptul ca nu esti in masura sa-mi spui spui daca am sau nu dreptul la o opinie. Am spus-o cu scopul de a se analiza.

Quote:
cand stau spec stau cu anumite motive-mananc,sunt la baie,ma odihnesc sau vad ceva dubios-si daca am asa putine fraguri inseamna ca nu joc bine incat sa fac asa scoruri mari mereu,pe orice harta sau chiar deloc)!

Da, tu esti sfantul de pe lume. O sa vezi ca am dreptate.
Si nu o lua ca ai putine fraguri ca joci nu stiu cum, sunt si alti admini cu ore mai putine si cu acelasi numar ori mai multi codati prinsi.
La 4000 fraguri in 80 de ore, orice ai zice, este evident. Iar asta cu statisticile am pus-o doar pentru incredere, daca veneam si ziceam ca de cate ori este codat pe server si reclam nu raspunzi nu ma baga nimeni in seama.
Orice om rational isi da seama ca acolo nu e vorba de prins codati sau jucat ofensiv.

Nu am nimic cu tine, pe r2 oricum joci mai mult decat majoritatea, insa nici cum precedezi tu nu este corect.

P.S: Si asta este ultimul post aici.
P.S1: Daca nu te simteai amenintat nu simteai nevoia sa te justifici.

0 0

Back to top
Average

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-02-2012, 21:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intocmai ca nu stiu ce este - deasta am pus si ghilimelele si cat despre "nu esti in masura" ba cred ca sunt pentru ca spre deosebire de tine eu sunt admin pe server deci fac parte din staff tu nu faci parte din staff din ce tin minte:-? deci consider ca trebuie sters reply-ul tau -
0 0

Back to top
Krazy

[Unfuckingbelievable]

(since 26-07-2012 14:13)

Post Posted: 29-02-2012, 22:03:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ellada o sa te rog sa te abtii din a mai posta ceva in aceasta sectiune a forumului pt a nu primi warn / ban. Aici vor posta doar cei interesati de owner pt respawn2.freakz.ro nu alte probleme si nemultumiri d'ale voastre sa fie clar alea le discutati in particular sau in alta parte a forumului. Repet doar cererile pt owner in acesta rubrica.

Wanna be famous? Click here -> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

---------------------------------------------

De ce sa spargi geamul , cand bicicleta nu e a ta ??
0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 29-02-2012, 22:24:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca conteaza parerea mea sau se va lua in considerare ,avand anumite motive si probleme nu ma pot inscrie ,(Prof le cunoaste) decid inspre AVERAGE sa fie owner ....Cu respect aEros!!!!
0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 01-03-2012, 20:18:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Decizia finala:

s4rp3 v-a fi noul owner pe server-ul respawn.freakz.ro, alaturi de CrZ si Alehandro

Average si X-M3N v-or fi cei doi owneri pe server-ul respawn2.freakz.ro, alaturi de CrZ si Alehandro

Cei trei v-or primi incepand de maine grad de moderator al forumului + acces la hostul server-ului !!!

Felicitari celor 3 si mult noroc pe viitor !!!

0 0

Back to top
60S

[Mentally Stable]

(since 16-11-2014 16:20)

Post Posted: 01-03-2012, 23:17:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

" Caut 2 owneri stabili care doresc sa se ocupe de serverul respawn2.freakz.ro "

Parca era vorba doar de r2?...nu vad unde scrie de r1.....in fine...felicitari Average multa bafta -...

0 0

Back to top
Average

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-03-2012, 10:58:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc pentru incredere si sprijin -. Sper sa fac treaba buna alaturi de X-M3N. -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PropheT, 04 March 2012 10:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 14-08-2025, 00:24:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password