User
Pass
2FA

[rezolvat]restrictionare arme si alte

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message3611
Ghimpe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-12-2006 11:00)

Votes: 4

Post Posted: 12-12-2006, 15:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai intai scuze ca am deschis al doilea topic, insa celalalt a fost inchis, si nu aveam cum sa mai adaug acolo.
1. Pentru cei, care nu au citit celalalt topic: Cum pot sa restrictionez o anumita arma din .cfg-ul serverului? (astfel incat sa fie restrictionata permanent)
Tot nu merge sa restrictionez arme. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat mai multe variante (nici cu admin_command admin_restrict arma)
Mentionez ca din consola, merge, dar eu vreau sa fac chestia asta permanenta.
2. Cum fac sa nu mai apara secundele pe ecran cand se dezamorseaza bomba?

Later edit: Mai mentionez ca serverul e cs1.6 war3ft [steam] (poate conteaza)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DarkSider

[Mentally Stable]

(since 13-08-2010 16:58)

Post Posted: 12-12-2006, 20:40:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ghimpe wrote:
Mai intai scuze ca am deschis al doilea topic, insa celalalt a fost inchis, si nu aveam cum sa mai adaug acolo.
1. Pentru cei, care nu au citit celalalt topic: Cum pot sa restrictionez o anumita arma din .cfg-ul serverului? (astfel incat sa fie restrictionata permanent)
Tot nu merge sa restrictionez arme. Nu stiu ce sa mai fac. Am incercat mai multe variante (nici cu admin_command admin_restrict arma)
Mentionez ca din consola, merge, dar eu vreau sa fac chestia asta permanenta.
2. Cum fac sa nu mai apara secundele pe ecran cand se dezamorseaza bomba?

Later edit: Mai mentionez ca serverul e cs1.6 war3ft [steam] (poate conteaza)

Incearca admin_restrictmenu si cauta informatii acolo . Trebuie sa stii engleza .
Ca sa nu mai apara secundele cand dezamorsezi bomba nu stiu exact ... Cred ca este din bombc.cfg (statsme) => Cu ce te deranjeaza ? - .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ghimpe

[Mentally Stable]

(since 18-12-2006 11:00)

Post Posted: 13-12-2006, 13:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkSider wrote:

Ca sa nu mai apara secundele cand dezamorsezi bomba nu stiu exact ... Cred ca este din bombc.cfg (statsme) => Cu ce te deranjeaza ? - .

Are mai mult farmec cand nu apar secundele. Daca apar, o sa stii sigur daca reusesti sau nu. Daca nu apar, stai in suspans -
LE: A mers faza cu secundele. Thanks
In ceea ce priveste restrictionatul armelor, chiar nu stie nimeni concret cum se face? E ultima mea problema. PLS Help!!!

LATER EDIT: Am reusit si cu armele. Solutia e urmatoarea:
Restrictionam arma/armele din consola: (admin_restrict arma)
Dupa ce am restrictionat arma/armele, trebuie data urmatoarea comanda pt ca restrictiile sa ramana in configuratia default a serverului: admin_restrict save default

Se poate inchide (acum, definitiv)

0 0

Back to top
Bogdy2

[Mentally Stable]

(since 29-12-2006 19:24)

Post Posted: 29-12-2006, 20:06:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poti sa dai restrict: admin_rcon admin_restrict (...)
dak nu mere asascrii in configu de la server: admin_restrict (...) [sper sa mearga...Luck

0 0

Back to top
d4rkm4n
[Banned user]

Banned

(since 09-09-2008 06:54)

Post Posted: 23-10-2007, 01:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu inteleg de ce va chinuiti cu Admin Mod...e cel mai jalnic ..de ce?e vechi si are bug-uri...eu pt restrictionat arme fol AMXX si merge super -
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 23-10-2007, 08:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pentru k e mai simplu si cel mai des folosit ... lumea s-a obishnuit cu el ... am jucat si pe amxx si nu e cu mult mai bun decat admin mod -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 15 March 2015 14:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 11-01-2025, 20:52:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x