User
Pass
2FA

Ce este in neregula cu comunitatea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1269
Navitas

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-03-2012 05:02)

Votes: 2

Post Posted: 01-03-2012, 02:28:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, Navitas imi puteti spune.

Recent am inceput sa joc WoW pe realm-ul Evolution. Am fost si pe alte realm-uri private dar erau ori pline de bug-uri ori featureless ori rata de experienta era la fel de mica - cum era cand jucam pe retail. Stiu ce inseamna C si sql, si se vede ca aceste realm-uri au avut parte de mult mai mult development time decat oricare altele pe care le-am incercat.

Acum motivul pentru care va scriu.

Pe langa faptul ca majoritatea conversatiilor purtate de cei de pe server pot fi reduse la "lol shaorma", restul replicilor care nu sunt indeajuns de obfuscate si pot fi intelese - sunt piperate cu cate un "mata" si un "fraiere".
Se injura aici mai mult decat am vazut oriunde altundeva, se injura de parca ar fi concurs - oare care dintre noi poate sa puna in scris lucrul cel mai absurd ?

Regula care interzice replicile vulgare/ofensive in joc ori nu este interpretata corect ori nu este impusa, sau pedepsele nu sunt destul de severe. O singura data am vazut pe cineva luand mute, pentru 120 de minute.

Quote:

Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)

http://i.imgur.com/ydp2e.jpg
http://i.imgur.com/0STAv.jpg
http://i.imgur.com/8eeby.jpg

In fiecare seara cand am intrat sa joc, canalul global arata similar cu ce am pus mai sus, nu este un caz izolat.
Jucatorii straini de pe alte servere si asa ezita sa vina aici, recunoscand ca serverele sunt mult mai bine configurate si cu latenta mai mica dar in acelasi timp se plang ca nu inteleg limba. Nu stiu ei cat de norocosi sunt, daca ar intelege limba nici nu ar mai considera sa vina aici.

Vreau ca populatia acestui server sa creasca, s-a depus mult prea mult efort la partea tehnica ca sa stagneze din cauza atitudinii jucatorilor. Va rog sa fiti mai stricti cu aceasta regula, sau daca este lipsa de personal sa numiti niste noi moderatori care sa o impuna.

Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
That

[Guardian of Death]

(since 06-01-2015 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 01-03-2012, 04:04:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer nu ai cei face faza e ca sunt multi carora le place sa sufere pe global/forum de dragu de a fi bagati in seara si de ce doar ca sa se simta ei mai bn..Si cu injuraturile nu ai cei face credema ca sunt pe sv asta de cand s-a deschis si exista gm care stau tot timpul sa se uite ce vb lumea pe global dar pur si simplu nu cred ca mai fac fata la cat se injura au tot dat mute dar ce sa mai faca asa e romanu de cand a scazut shocker perioada de mute nu ai treaba cu ei se simt foarte impliniti cand injura sau is baga p..a in neamu altuia...
0 0

Back to top
Phixelzilla

[ONLY HUMAN]

(since 26-10-2018 19:46)

Votes: 53

Post Posted: 01-03-2012, 08:50:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca la prima injuratura iei mute o saptamana, ia vezi, mai injuri a doua oara?

cause maybe one day I will walk away and say "you *** disappoint me"
click
0 0

Back to top
mos+craciun

[Mentally Stable]

(since 17-01-2014 11:14)

Votes: 10

Post Posted: 01-03-2012, 09:49:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pana nu vor fi inasprite pedepsele pentru cei care injura (de la mute permanent, ban 7-15-30 zile), nu se va potoli nimeni, pentru ca asa sunt ei... "las' ca trece...".
Ar trebui pusa o regula,cine injura pe global - Mute permanent , ca nu e nimeni obligat sa asculte dejectiile unui neica-nimeni la pubertate dornic sa isi etaleze fanteziile lui .

0 0

Back to top
raio
[Banned user]

Banned

(since 16-09-2012 12:54)

Votes: 26

Post Posted: 01-03-2012, 09:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

/ignore

From the outside to the inside, from the outside undercover
I pull myself into your mother, cos I can take it like no other
0 0

Back to top
Sniff

[Account disabled]

(since 28-03-2012 10:03)

Votes: 11

Post Posted: 01-03-2012, 10:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Navitas wrote:
Salut, Navitas imi puteti spune.

Recent am inceput sa joc WoW pe realm-ul Evolution. Am fost si pe alte realm-uri private dar erau ori pline de bug-uri ori featureless ori rata de experienta era la fel de mica - cum era cand jucam pe retail. Stiu ce inseamna C si sql, si se vede ca aceste realm-uri au avut parte de mult mai mult development time decat oricare altele pe care le-am incercat.

Acum motivul pentru care va scriu.

Pe langa faptul ca majoritatea conversatiilor purtate de cei de pe server pot fi reduse la "lol shaorma", restul replicilor care nu sunt indeajuns de obfuscate si pot fi intelese - sunt piperate cu cate un "mata" si un "fraiere".
Se injura aici mai mult decat am vazut oriunde altundeva, se injura de parca ar fi concurs - oare care dintre noi poate sa puna in scris lucrul cel mai absurd ?

Regula care interzice replicile vulgare/ofensive in joc ori nu este interpretata corect ori nu este impusa, sau pedepsele nu sunt destul de severe. O singura data am vazut pe cineva luand mute, pentru 120 de minute.

Quote:

Sa faci un caracter cu nume vulgar/obscen/indecent sau sa adopti un astfel de limbaj, indiferent ca e adresat unui player sau nu si indiferent de canalul de chat (mute 10+ minute pana la ban permanent)

http://i.imgur.com/ydp2e.jpg
http://i.imgur.com/0STAv.jpg
http://i.imgur.com/8eeby.jpg

In fiecare seara cand am intrat sa joc, canalul global arata similar cu ce am pus mai sus, nu este un caz izolat.
Jucatorii straini de pe alte servere si asa ezita sa vina aici, recunoscand ca serverele sunt mult mai bine configurate si cu latenta mai mica dar in acelasi timp se plang ca nu inteleg limba. Nu stiu ei cat de norocosi sunt, daca ar intelege limba nici nu ar mai considera sa vina aici.

Vreau ca populatia acestui server sa creasca, s-a depus mult prea mult efort la partea tehnica ca sa stagneze din cauza atitudinii jucatorilor. Va rog sa fiti mai stricti cu aceasta regula, sau daca este lipsa de personal sa numiti niste noi moderatori care sa o impuna.

Multumesc.

Ce legatura are ce ai scris tu cu C++ si SQL? Nimic interesant ori wanna be gm?

0 0

Back to top
Claraa

[Showdown]

(since 26-10-2022 14:45)

Votes: 176

Post Posted: 01-03-2012, 10:18:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai ce sa faci in legatura cu aceasta chestie, pe unii atat ai duce capu, vb lui raio /ignore.

https://i.postimg.cc/Hkrjs5B4/imposible.jpg
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 01-03-2012, 10:54:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Sniff
Probabil se refera la faza unde a scris "ca sa lucrat la devel mai mult decat pe alte servere .... " sau ceva de genu , adica a recunoscut cateva scripturi facute in C++ -
Cat despre cei dp global , use /ignore NAME

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 29-09-2024 13:22)

Votes: 169

Post Posted: 01-03-2012, 11:09:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Navitas wrote:

Pe langa faptul ca majoritatea conversatiilor purtate de cei de pe server pot fi reduse la "lol shaorma",

UNDE ? UNDE? E cu de toate ? La ce pret ?

Navitas wrote:

. Stiu ce inseamna C si sql, si se vede ca aceste realm-uri au avut parte de mult mai mult development time decat oricare altele pe care le-am incercat.

Hehehe , sa nu crezi ca nu am observat la ce bati tu apropoul -

Cat despre injuraturi iti recomand ceva din experienta :

1. Pune gaz pe foc , cand 2 se injura iar dupa un timp sa plictisesc si termina incearca sa-i asmuti unul impotriva altuia poate incepe iar scandalul (asa faceam eu , cu mine pe global scandalul tinea si 2 - 3 ore, te prapadeai de ras la ce cocina de porci se putea ajunge pe global -) )

2. Ignora-i

3. Daca ai prea mult timp la dispozitie si vrei sa te strige lumea prin SW / Orgrimmar : TURNATORULE !!!! , atunci ii poti raporta aici :

http://forum.wow-freakz.com/Cereri-mute-f405.html?sid=1d8664e4d95cedadc704ec6a6b32e778

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 01-03-2012, 12:39:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru altercatii de genul unde sunt implicate injuraturi ai sectiunea de Cereri mute unde ii poti posta si vor lua mute.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vrazvan, 01 March 2012 10:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-12-2024, 00:47:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x