User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 666, 667, 668  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1111391
Pumpkin

[Stray cat]

Status: Offline
(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 04-03-2012, 21:53:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara guildies, am si eu niste ofuri de varsat aici pe forum catre ofiterii Madness.

1. Nu mi se pare corect faptul ca unii ofiteri au ales sa vina pe un alt char la primul raid de 25 (probabil pentru a lua valor points) daca nu a fost nevoie expres de acele alturi, avand pretentia ca la final sa primeasca dkps pe main char - motivand cu "avem alte chars cu care sa facem inca un raid de 25".
De ce nu mi se pare corect ? Inteleg ca se vor iteme pe alt chars, si ca stiti sa jucati pe toate clasele din WoW - si felicitari pentru asta. Dar daca un om vine pe main char la main raid, si pe alt char doar daca este neaparat nevoie, nu vad de ce ati face o exceptie. Daca ati avut weekly cap de valor points, ok. Dar nu e fair sa luati dkps pe un char, valor points pe alt char. Doar parerea mea, care va fi contrazisa cu violenta si misto in replyuri, probabil -

2. Mai scrisese Zamo intr-un post anterior urmatoarea chestie:
Quote:
propun sa ai voie cu un singur alt sa participi la un al 2-lea raid
un singur alt pe care sa nu il schimbi cand ai tu chef

Eu zic 2 alturi, nu 1, asta in ideea ca se vine la un al 3-lea 4-lea raid de 10, alea alea. Mie cel putin colectia de alturi nu mi se pare sanatoasa pentru o guilda, cand ai pretentia sa le imbraci pe toate. Si oricum, cred ca se pot imbraca si alturile lejer, dupa cum au zis sufferkid si nero, "facem raid doar de alturi, in afara programului".

3. Asta e o chestie care nu "arde", dar poate ar creste putin eficienta raidurilor daca ar fi gestionata. Sunt unii oameni care vin la raid fara mancare cu buff si fara flaskuri. As zice ca ofiterii responsabili cu organizarea raidului sa aiba la inceputul seriei de raiduri niste provizii serioase, care sa fie impartite la inceput de tot catre cei ce nu au deloc. Si sa speram ca se repara in curand gustosul fish feast de cataclysm.

Love and happiness in rest. Astept pareri -

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andrew92

[Just...Epic]

(since 08-02-2016 09:40)

Votes: 21

Post Posted: 04-03-2012, 21:56:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stasy, sincer mie imi pare rau ca nu mai esti in guilda, chiar era bun un priest main in afara de Zyna, si mai ales unul ca u.

Posturi unite automat, 04-03-2012, 21:56:52

Pumpkin wrote:
Buna seara guildies, am si eu niste ofuri de varsat aici pe forum catre ofiterii Madness.

1. Nu mi se pare corect faptul ca unii ofiteri au ales sa vina pe un alt char la primul raid de 25 (probabil pentru a lua valor points) daca nu a fost nevoie expres de acele alturi, avand pretentia ca la final sa primeasca dkps pe main char - motivand cu "avem alte chars cu care sa facem inca un raid de 25".
De ce nu mi se pare corect ? Inteleg ca se vor iteme pe alt chars, si ca stiti sa jucati pe toate clasele din WoW - si felicitari pentru asta. Dar daca un om vine pe main char la main raid, si pe alt char doar daca este neaparat nevoie, nu vad de ce ati face o exceptie. Daca ati avut weekly cap de valor points, ok. Dar nu e fair sa luati dkps pe un char, valor points pe alt char. Doar parerea mea, care va fi contrazisa cu violenta si misto in replyuri, probabil -

Quote:

Eu zic 2 alturi, nu 1, asta in ideea ca se vine la un al 3-lea 4-lea raid de 10, alea alea. Mie cel putin colectia de alturi nu mi se pare sanatoasa pentru o guilda, cand ai pretentia sa le imbraci pe toate. Si oricum, cred ca se pot imbraca si alturile lejer, dupa cum au zis sufferkid si nero, "facem raid doar de alturi, in afara programului".

3. Asta e o chestie care nu "arde", dar poate ar creste putin eficienta raidurilor daca ar fi gestionata. Sunt unii oameni care vin la raid fara mancare cu buff si fara flaskuri. As zice ca ofiterii responsabili cu organizarea raidului sa aiba la inceputul seriei de raiduri niste provizii serioase, care sa fie impartite la inceput de tot catre cei ce nu au deloc. Si sa speram ca se repara in curand gustosul fish feast de cataclysm.

Sunt cu totul de acord cu tine, chiar mi-ar place daca s-ar aplica. Acuma sa vedem si parerea celorlalti membri din guilda.
+1.

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Votes: 5

Post Posted: 04-03-2012, 22:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca se repara ceaunul flaskuri dau eu la toti

0 0

Back to top
icsu

[Mentally Stable]

(since 02-01-2013 15:12)

Votes: 10

Post Posted: 04-03-2012, 22:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer mam saturat de pareri pe forum si cand se discuta pe ventrilo sunt aceiasi 3-4 oameni, da pe forum toti avem pareri in plm. de cate ori ati zis astia cu pareri hai sa ne strangem pe vent sa vedem cum facem etc? va place sa va spalati rufele in public cand aveti alte metode ... vent/ofiter chat etc ..... si inca ceva, daca ai o sugestie si nuti convine ceva, tinete de ea, nu taci, vezi ca nu se face cum ar trebuii si stai si plangi pe forum.
0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 05-03-2012, 01:33:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

icsu wrote:
sincer mam saturat de pareri pe forum si cand se discuta pe ventrilo sunt aceiasi 3-4 oameni, da pe forum toti avem pareri in plm. de cate ori ati zis astia cu pareri hai sa ne strangem pe vent sa vedem cum facem etc? va place sa va spalati rufele in public cand aveti alte metode ... vent/ofiter chat etc ..... si inca ceva, daca ai o sugestie si nuti convine ceva, tinete de ea, nu taci, vezi ca nu se face cum ar trebuii si stai si plangi pe forum.

Am scris si pe gchat. S-a lasat cu rage. Acuma sper ca e ok -
P.S.: nu e plangere. Sau daca nu ma implic in organizarea raidurilor dreptul meu de a comenta daca mi se pare ca ceva nu e ok se reduce -
Anyway, am zis si pe gchat, sper ca intr-un final nero a inteles ce am vrut sa zic, si am inteles si eu punctul lui de vedere.
Si tin sa va reamintesc:

https://youtube.com/watch?v=Gv6QIHiL33k:

Trainstations .. I hate them.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-03-2012, 02:39:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum am realizat ca toate "propunerile" astea defapt erau reguli puse de mine pe wotlk:))).
Also Stasy- eu de fiecare data cand un om(nou venit) a fost dat afara din guild si eram de fata, am avut grija sa ii explic ce a gresit(unde era cazul), odata ce eu nu am fost de fata in seara aia- nu am de unde sa stiu cine e vinovat(in totalitate), te respect ca om si ca player(skills), dar la fel ii respect si pe cei ce sunt pusi in rank de officer/vice.
Nu pot lua partea nimanui.
@soulshards - continua sa postezi aici si ai report si -rep de la mine.
@sufferkid&Damy ar trebuii sa avem o discutie legata de comportamentul vostru in raid si pe ce se scad acele 100dkpuri (daca nu ati avut.o deja cu nero)
Daca in lipsa mea si a lui Nero se dovedeste ca aveti alt "comportament" decat cel pe care il aveti cand sunteti cu noi in raid, o sa ne schimbam si noi "comportamentul".

0 0

Back to top
buzzz

[Mentally Stable]

(since 24-03-2015 13:03)

Votes: 6

Post Posted: 05-03-2012, 08:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

radicale no worries stai calm succes mai departe eu nu mai joc aci va pup pe toti, pacat ca unii nu stiu inca cum se conduce o guilda.

0 0

Back to top
zamo

[Mentally Stable]

(since 31-03-2014 16:02)

Votes: 5

Post Posted: 05-03-2012, 16:30:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

votati vadim!!!
https://youtube.com/watch?v=9Uyb7e1t1J4:

#!

0 0

Back to top
nero

[hectic]

(since 08-12-2022 15:26)

Votes: 71

Post Posted: 05-03-2012, 16:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pumpkin wrote:

Quote:

S-a venit pe normal nu HC, nuff said.

" you are "

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 05-03-2012, 21:52:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a iesit exact cum mi.am dorit, dar am abuzat uneori butonu de save peste si nu mai puteam sa ma intorc inapoi asa mult.
Vine si poza crop pt semnatura imediat:D

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 05-03-2012, 23:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 06-03-2012, 00:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EL e ma!!!!
https://youtube.com/watch?v=scfjMtNK_U8:

0 0

Back to top
nero

[hectic]

Post Posted: 06-03-2012, 09:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=wWC_WZ7gd6g:

" you are "

0 0

Back to top
nero

[hectic]

Post Posted: 06-03-2012, 18:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=BdXDT-5jci0:

" you are "

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 06-03-2012, 22:53:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinda epic
https://youtube.com/watch?v=vouZso0xJuU:

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 666, 667, 668  Next    

The time now is 11-02-2025, 00:10:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x