User
Pass
2FA

Scoala de Warloci

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2765
ToTeR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-11-2012 16:45)

Votes: 4

Post Posted: 23-01-2012, 12:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un topic facut de mine pentru fiecare warlock care vrea sa invete aceasta clasa minunata pe care Shokeru o nerfeaza la fiecare update.

1.DEMONOLOGY WARLOCK

1.1.Prioritatea statsurilor:

Intellect > Spell Hit Cap (17%) > Mastery > Haste > Crit

1.2.Gems:

- Blue: 20int / 20hit (Veiled Demons Eye) - purple
- Red: 40int (Brilliant Inferno Ruby)
- Yellow: 20int / 20mastery (Artful Ember Topaz) - orange
- Meta: 54int / 3%crit (Burning Shadowspirit Diamond)

1.3.Glyphs:

Glyph Metamorphosis
Glyph Immolate
Glyph Corruption(single target) / Glyph of Felguard(aoe)

1.4.Spec:

http://www.wowhead.com/talent#IZIrrcouMRdoIbb

1.5.Prioritatea rotatii

1.5.1)Metamorphosis -- la cd
1.5.2)Demon Soul -- (doar daca ai Felguard)
1.5.3)Immolate -- mereu pe target
1.5.4)Hand of Gul'dan -- la cd
1.5.5)Demon Soul -- (daca ai Succubus)
1.5.6)Bane of Doom -- mereu pe target
1.5.7)Immolation Aura -- la cd (metamorphosis)
1.5.8)Corruption -- mereu pe target
1.5.9)Shadowflame -- daca e targetu in range
1.5.10)Shadow Bolt -- cand se activeaza Shadow Trance
1.5.11)Incinerate -- cand se activeaza Molten Core
1.5.12)Soul Fire -- cand se activeaza Decimation
1.5.13)Shadow Bolt -- cand n-ai altceva mai bun de dat

2.DESTRUCTION WARLOCK

2.1.Prioritatea statsurilor:

Intellect > Spell Hit Cap (17%) > Haste > Crit > Mastery

2.2.Gems:

- Blue: 20int / 20hit (Veiled Demons Eye) - purple
- Red: 40int (Brilliant Inferno Ruby)
- Yellow: 20int / 20haste (Reckless Ember Topaz) - orange
- Meta: 54int / 3%crit (Burning Shadowspirit Diamond)

2.3.Glyphs:

Glyph Conflagrate
Glyph Immolate
Glyph Imp

2.4.Spec:

http://www.wowhead.com/talent#I0hZcbbZIbbfRbsRdo

2.5.Prioritatea rotatii

2.5.1)Improved Soul Fire -- sa aveti mereu buful
2.5.2)Immolate -- mereu pe target
2.5.3)Conflagrate -- la cd
2.5.4)Bane of Doom -- mereu pe target
2.5.5)Corruption -- mereu pe target
2.5.6)Soul Fire -- cand procheaza de la imp
2.5.7)Shadowflame -- daca esti in range
2.5.8)Demon Soul -- la cd
2.5.9)Chaos Bolt -- la cd
2.5.10)Shadowburn -- cand e sub 20%
2.5.11)Incinerate -- cand n-ai altceva mai bun de dat

3.Chestii Generale

3.1) -> Nu folositi Bane of Doom pe trash (riscati sa trageti alti mobi)
3.2) -> Nu jucati affliction deoarece nu merge cum trebuie.
3.3) -> Folositi Dark Intent mereu pe Resto Druids.
3.4) -> Daca speri sa dai ceva damage chiar daca ai gear albastru capeaza hitu! Orice miss e letal.
3.5) -> Nu te uita niciodata la mana ca destruction.
3.6) -> Ca demonology daca dai Immolate aura exact cand te-ai facut demon, o sa mai poti da odata la sfarsit cu ajutorul Glyph of Metamorphosis.
3.7) -> Profesiile cele mai bune si recomandate sunt Enginiering/Tailoring.
3.8) -> Pentru orice alta intrebare ma contactati. /w Totter @ Evolution
3.9) -> Mai este un secret la destruction, cel mai important defapt pe care nu il dau din casa, ci doar pentru cei din SublimE. Si nu! Nu este nici un bug sau abuse daca la asta va gandeati.

Last edited by ToTeR on 17-04-2012, 23:58:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Aer

[Mentally Stable]

(since 19-05-2015 16:46)

Votes: 6

Post Posted: 23-01-2012, 12:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte tare ! good job ! poate se mai trezesc unii altii la viata ....

0 0

Back to top
moco

[Mentally Stable]

(since 07-12-2016 20:29)

Post Posted: 23-01-2012, 14:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dc nu iai pus si tu un nume gen Cult sau Secta ca voi warloci trebe sa fiti fiorosi
0 0

Back to top
ToTeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-01-2012, 14:21:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pt ca nu suntem rasisti, vrem si copii cuminti care sa-si descopere fiara din ei - magia neagra este in fiecare din voi, doar tre sa vrei sa o descoperi! deci ce ziceti nu va faceti toti un warlock - garantez ca va deveni main -
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-01-2012, 19:04:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a procuit casuta la "Warlock".

E okay ghidul, dar eronat in unele privinte. -

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
ToTeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-01-2012, 19:13:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Mi-a procuit casuta la "Warlock".

E okay ghidul, dar eronat in unele privinte. -

usor sa critici fara argumente Surprise

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 24-01-2012, 19:57:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay, iti aduc si argumente.

Demonology Single Target se joaca la Succubus, Glyph of Lash of Pain e peste Corruption.

Nu inteleg nimic din listele alea cu prioritatile, sunt puse aiurea, ai putea descrie in ce circumstante se folosesc, doar nu dai Metamorfoza ca nu are Cooldown, sau la Incinerate, procuri gen Backdraft. Stiu ca rotatia pe Destruction e mai complexa, dar daca iti calculezi miscarile, profiti de toate 3 Chargeurile de Backdraft mereu, cu uptime la DoTs + ISS.

Nu te uita la mana ca Warlock, nu neaparat Destruction. Soul Leech-ul nu se simte asa mult, iar efectul de Replenishment e dat si de alte clase.

De ce Dark Intent pe Resto Druids ? Shadow Priestii au cel mai mare uptime la DI dintre toate clasele. Nu vei avea mereu Rdruids si SPriests in raid Sigh

In legatura cu Gems, se joaca la culoare doar in cazul in care bonusul e mai mare sau cel putin egal cu 20Intellect.

M-am uitat pe Armory tau. Tu in gearul ala, ai ceva Resil, ringul + shoulderii, Blue 346 Gear > Epic PvP Gear. -

0 0

Back to top
ToTeR

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-01-2012, 23:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:

Demonology Single Target se joaca la Succubus, Glyph of Lash of Pain e peste Corruption.

E mentionata prioritatea la Succubus, demonology nu se joaca decat daca e nevoie de buff sau pentru aoe. Single target destro e superior.In nici un caz lash of pain peste corruption(la glyph) asta numai daca joci permanent succubus.

Ravenous wrote:

Nu inteleg nimic din listele alea cu prioritatile, sunt puse aiurea, ai putea descrie in ce circumstante se folosesc, doar nu dai Metamorfoza ca nu are Cooldown, sau la Incinerate, procuri gen Backdraft. Stiu ca rotatia pe Destruction e mai complexa, dar daca iti calculezi miscarile, profiti de toate 3 Chargeurile de Backdraft mereu, cu uptime la DoTs + ISS.

Este scrisa rotatia ca pentru prosti, nu stiu ce nu intelegi, nu sunt puse aiurea de loc ,desigur daca vrei max dps dai metamorphosis la cd. Iar procu este prioritar pentru orice asta nu ai sa o vezi mentionata nicaeri^^, nu iti spun eu cand sa dai procu.

Ravenous wrote:

Nu te uita la mana ca Warlock, nu neaparat Destruction. Soul Leech-ul nu se simte asa mult, iar efectul de Replenishment e dat si de alte clase.

Soul Leech-ul nu se simte? Ai ramas vreodata fara mana ca warlock? Nici cand aveam gear albastru nu-mi ceda mana.

Ravenous wrote:

De ce Dark Intent pe Resto Druids ? Shadow Priestii au cel mai mare uptime la DI dintre toate clasele. Nu vei avea mereu Rdruids si SPriests in raid Sigh

Da dar SP gasesti maxim 1 in raid in timp ce druizi vei avea mai mereu(in orice caz mai des decat SP +ca hasteu la un healer este mult mai benefic raidului decat unui dps)

Ravenous wrote:

In legatura cu Gems, se joaca la culoare doar in cazul in care bonusul e mai mare sau cel putin egal cu 20Intellect.

Optional depinde cum stai cu hitu.

Ravenous wrote:

M-am uitat pe Armory tau. Tu in gearul ala, ai ceva Resil, ringul + shoulderii, Blue 346 Gear > Epic PvP Gear. -

Defapt gresesti am si shoulderii si inelu albastru in baguri si diferenta este cu acele blueuri pe mine primesc 0.57%crit/0.21% haste in timp ce cu vicioasele primesc aproape 100int respectiv statu meu de baza. Eu ma uit la ce este mai benefic pentru caracter nu sa fiu imbracat full pve.

0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-01-2012, 00:21:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous ... ne lasi si pe noi sa ne facem treaba ?

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 25-01-2012, 15:23:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu tii 100% cont de prioritati, si un player bun (nu bat apropo la tine, ma refer la orice clasa, orice spec, oricand) nu face asta, ci e flexibil si stie unde sa schimbe. Daca nu ai fi avut Engineering pariez ca ai fi jucat cu Headul BoE cu Spirit sau cu Vicious. Faptul ca Intel > alte stats, nu inseamna ca pui un item cu Resil ptr 30Intel in plus. Iti pot demonstra ca am Stats mai bune cu Blue 346 decat un Warlock cu Resil / Spirit, am si hit capul.
Ideea e urmatoarea, chiar daca Intelectul e prioritar nu inseamna ca un item e mai bun daca da +Intel

Da, Destruction e peste Demonology atm, dar da bine si Demonology. Metamorfoza se da doar in combinatie cu Potiune & Demon Soul, eventual astepti Bloodlust pop up, sau iti calculezi timpul sa apuci 2 - 3 Metamorfoze si sa profiti de ele cu cap. De exemplu, 2 Demo Warlocks la Halfus, mai ai un dragon de omorat pana raidul face Switch pe Halfus, iar Metamorfoza nu are Cooldown, primul warlock da Metamorfoza cum iese din Cooldown. Al doilea asteapta sa dea pe Halfus care ia %%Increased Damage Taken. Asta va face diferenta la DPS-ul personal, intre cei 2 Warlocks.

Iar mana e imposibil sa fie o problema cu Glyph of Life Tap.

Nevermind, eu am iesit de aici. Mi-am exprimat opinia Sigh El a cerut argumente. Nu mai postez, continuam pe PM daca vrei -

0 0

Back to top
Balauruul
[Banned user]

Banned

(since 11-03-2012 21:27)

Votes: 3

Post Posted: 08-03-2012, 18:59:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vin si eu pe evolution. Feelmeh here -
0 0

Back to top
Aer

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-03-2012, 02:58:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Balauruul wrote:
Vin si eu pe evolution. Feelmeh here -

ooo DA ! - tu lipseai mah jur - bine ai venit -

Sincer revin si eu .. ca mi-e lene sa cresc alt char pe blizz (gen shaman ...) .. si na .. revin in zilele in care nu am raiduri pe blizz .. so. .. SublimE is coming Back bitches !

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 08:53:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x