User
Pass
2FA

[rezolvat]cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message476
SQRT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-03-2012 21:26)

Votes: 2

Post Posted: 09-03-2012, 01:27:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul : SQRT
Data + ora: 1:20 09/03/2012
Harta: mini_dust2
Admini online: SHQ ,Pinin
Adminul: unul din ei , nush care fix
Motivu: ei zic ca recoil desi trag in ei mai multe gloante ca ei si mai mult ratez , la ei e recoil ma rog , as vrea sa se ia niste masuri impotriva anumitor admini care nu stiu sa faca deosebirea dintre codat si cei corecti , joc de ctv luni pe serv si vin la mn cu dume de copii mici , dak vreti scoateti banu , daca nu nu , eu sincer nu o sa ma joc cat timp o sa fie asa persoane pe serv , bafta si toate cele bune
Ip-ul:188.24.47.203

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 09-03-2012, 01:59:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-daca numai joci cat timp suntem noi dc mai faci cerere de unban ? Nu vom fi noi, vor fi alti care vor bana codatii !
-Kinki te-a banat . Si pana nu se zic pareri pe demo stai pe tusa ...Si da, am fost toti 3 de accord .
-Joci de mult timp pe server .. ca timp .. nu ca ore .. da-mi pace cu vb dastea gen " DUME " ne-am saturat noi de dastia ca tine ... care faceti pe marii majori in fata monitorului ... corectule ... dca erai corect nu urlau un server de tine , sau poate doar tu esti jucator dupa o zi pe alta noi nu ... Ciao si ne auzim cand se definitiveaza demourile !

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 09-03-2012, 02:04:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai uitat sa zici toti adminii online : ShQ , Kinky , Pinin . In al doilea rand nu am venit cu "dume de copii mici ", e ok sa te aperi dar eu am parerea mea di restul adminilor la ora respectiva presupun ca impart aceeasi parere, o sa vedem mai multe pareri si a altor playeri , admini, owneri etc... pentru a ajunge la un verdict . Asa cum ti-am explicat si pe server nu suntem chiori , observ ca nu ai activitate pe forum , nu stiu daca ti-ai aruncat privirea pana acum pe aici sau daca ai vizionat vreun demo .... E o lupta continua contra codatilor, mai ales ca uwc3 e un mod unde se vede repede norecoilul sau nospreadu , internetul este plin de coduri si nu stiu ce m-ar face sa cred ca nu folosesti si tu asa ceva. Te-am intrebat si zilele trecute daca folosesti vreun cfg sau ceva pentru ca dai prea bine si de departe si toate gloantele se duc punct ochit punct lovit.... In seara asta ai atras atentia in mod deosebit si de aceea au fost facute demo.
Se asteapta pareri asa cum s-a spus in momentul cand ai fost banat. Cei in masura vor da verdictul , si indiferent care va fi acela pana la momentul deciziei celor mari eu iti urez bafta!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SQRT

[Mentally Stable]

(since 28-03-2012 21:26)

Post Posted: 09-03-2012, 06:55:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand imi cer scz lui Twister si celorlalti owneri pt posturile care le-am facut la cealalta sectie
Al 2 rand imi cer din avans scz lui twister din nou pt ca stiu ca nu ii plac romanele si o sa fie acesta unul , unu dintre primele si ultimele mele posturi posibil ultimu
Deci eu sunt o pers mai linistita si nu prea bag totul in seama ... nu prea citesc chaturile in cs .... nu imi treb rang ....nu ma bag in seama ca si alti ... dupa cum multi stiti eu nu prea vb pe serv , imi vad de joc, aproape deloc nu vb doar cand stiu ca sunt nedreptatit atunci ii spun ce am de zis , nu am comentat sau injurat vreodata pe serv puteti intreba pe oricine am fost player corect , legat de ban ma acuzati de norecoil ceea ce mi se pare f interesant si o sa argumentez:am aproape lvl 30 si treb sa fiu tampit, prost sa bag acuma ca sa fac ce? e f usor detectabil....nu cred ca o sa ziceti da aveai de mult norecoil pt ca dak aveam de mult eram prins demult ... joc pe serv de 3-4 luni si nu cred ca nu ma vz cineva dak aveam sau cel putin sa ma suspecteze si sa faca demo din timp , cel ma logic era dak as fi jucat la inceput cand e f greu si cu ajutorul norecoil era ceva ajutor sau poate is eu mai .... si nu gandesc cum treb ok sa continuam , nush fix cum e ca nu is admin dar obs ca uni admini fac cam ce vor , sa exp mai clar , adik aplica reguli numa cand vor si le este in castig lor , undeva vor , si ce reguli vor .... dak nu voteaza ce li se pare corect desi regulile trb respectate asa cum sunt , dau un ex dar nu legat de ce am zis , ibone era/ii cel mai suspectat player de cod dar !!! dupa multe incercari din partea multor admini/players :pinin , B.D ,shq si alti etc , sa demonstreze prin demo-uri ca e codat , cereau pareri dar nu primeste ban de la ei sa stea pe tusa pana sa se rezolve dar la mine se pare ca e complet invers se da ban si apoi se hotaraste ca si kick apoi slay si gang pe urma ceva asemanator cum se intampla pe serv , din cate vad eu nu le prea mai merge pe serv ca inainte , lumea sa invatat cs si au lvl acuma si acuma gasesc metode de eliminari ca sa ramana ei "sg bastani" mari pe serv ca sa poata sa faca kills parerea mea desi nu prea merita o sa le fac pe plac
1.adresata domnului freakz kinky , acuma 1-2 zile am jucat pe harta fy_pool si eram 4 players , el aproape in fiecare runda ma facea dar culmea ca nu mi-am bagat norecoil magic sa il fac desi nu era nime spec si erau numa 3 players , dar azi pe mini_dust2 is 8 playes din care 3 admini + care si stateau spec pe mine + ma tot acuzau de norecoil dar eu joc in continuare cu norecoil sa imi explicati la ce concluzie se ajunge? doar se vede ca suntem romani
2.adresata lui pinin si altor players , va tot plangeti pe serv ca va face x ,y cu lvl mai mic ce e asa de fenomenal? sunteti asa zei pe langa noi de faceti asa comparati ? diferenta e lvl , noroc si un pic de exp in plus dak aveti , atat tot , va tot plangeti ca oameni ajung mai buni peste noapte pai e logic omu invata , face lvl , mult depinde de skills , poate trage mai bine , nu zic poate sunt si codati dar nu asa se comporta cel putin dupa parerea mea mai reveniti cu piceoarele pe pamant printre muritori si voi
3.adresata lui shq cand am venit prima data pe serv nu erai cine stie ce erai lvl 30 , jucator bun , normal dar in ultimul timp esti f bun cum explici sa intrebat cineva despre tine ? normal ca nu da de restu va plangeti zi de zi
Twister o sg rugaminte am la tine nu imi trb neaparat unban eu vreau dreptate si sa fie pedepsit cel/cei care merita atat tot si asa cu facultatea is cam solicitat , oricum ma lasam cat de curand dar vazand cu cine am de a facem am zis ca nu mai are rost , dar nu imi place sa fiu luat de fraier de niste ..... de aia am facut cererea
Cand se ajunge la concluzie sa te gandesti cat % din banati chiar is codati si cati nu pt ca eu sunt surprins de ce admini is pe serv ... care mai joaca ca multi care isi faceau treb cum treb si stiau cum au plecat sau nu prea mai intra sau f rar. Inca ceva legat de cutit pe stanga m-am uitat pe demo-uri da la toate e pe stanga dar vad ca toti aveti cfg si cutit pe stanga incercati sa face de proba unde demo ca nu va ia mult sa vedeti dak 1 are cutit pe dreapta si tu pe stanga si faci demo , cum iese ca sa nu mai aveti surprize neplacute si cei care nu stiu poti juca si fara cfg iti pui bind la ce iti treb si te-ai scos , arma o poti schimba cu q ca merge poti sari de 2 ori dak dai 2 space si pinin dak tot voiam sa te mint puteam zice din start am cfg normal si eram scos dar am zis adevaru nu am si nu am asta e asa am jucat tot timpul si pe tine te inteleg cel mai bine dintre admini tot timpu ai fost de treaba ,ai vb frumos , ai fost activ si contra codati dar nu procedati la fel cu toti se pare , bafta in continuare
dak tot nu ma credeti il rog pe twister dak poate cumva sa se uite dak am cfg si cand am facut pauze in joc (cumparam tome of xp + iteme shop , shop2 + gloante dak era necesar, se vede clar ca imi creste xp atunci) si dura cam 2-3 sec si stiti si voi bine doar ca treb sa va aminteasca cineva

OK eu vam lasat o sa mai intru sa vad ce concluzie se trage si nu incercati sa faceti comenturi legat la ce am zis pt ca ati avut ocazia in celalt topic la cealalta sectiune dupa cum zicea shq aici eu treb sa ma apar nu sa fiu acuzat, ms de intelegere , o zi buna si spor la kills

Last edited by SQRT on 09-03-2012, 07:07:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 09-03-2012, 07:07:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se face rau cand vad posturi lungi cat China,nici anumitor owneri nu cred ca le face placere sa citeasca povesti.Unii playeri se pare ca nu au invatat sa fie scurti si la subiect.

0 0

Back to top
NewGeneration.

[Mentally Stable]

(since 19-03-2012 16:17)

Post Posted: 09-03-2012, 11:50:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SQRT este un player ff bun nu merita ce i-ati facut pacat ... ca il vad in fiecare zii pe server si ganditi-va si voi cat a jucat ca sa faca lvl 30 a la sfarsit sa ia ban VA spun parerea unu player fara functie in acest joc(admin ,slot etc) Puneti-va in locul lui muncesti ca un nebun sa faci acolo ceva interesant .. un lvkl mare ca toti adminii ca sa ii de-a ban la sfarsit .. SQRT imi pare rau de tine ... chiar daca ma faceai , bubuiai -
0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

Post Posted: 09-03-2012, 12:51:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

New , inainte sa postezi , i-a un demo si uite-te !!!
Dupa iti dai tu cu parerea de nou venit pe acest forum si server de cs !!!
Postati doar de dragul sa va ocupati timpul liber ... ia demourile , uite-te si dupa poti zice ce doreste sufletu tau !!!

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 10-03-2012, 10:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai jingniti jucatori ca luati warn pe forum.
O parere subiectiva cred ca era de ajuns oricum nu stau sa citesc atat de mult.
M-am uitat in schimb pe sqrt de o gramada de ori si nu avea nimic.
Parerea mea fara sa ma uit la demo.. este ca nu are nimic.
Sunt multi factori care iti influenteaza recoilu printre care chiar niste cvaruri are serverului.De accea zic ca nu ai cum sa iti dai seama pe acest mod daca are sau nu are recoil pentru ca acest plugin mananca o gramada de resurse si face serverul sa mearga mai greu.
Daca nu stiti despre ce vorbesc o sa opresc pluginul de uwc3 intr-o seara tarziu si o sa vedeti cum se misca.
Pur si simplu daca opresc pluginul de uwc3 se duc gloantele altfel.

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

Post Posted: 11-03-2012, 00:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este dif mare de la cs simplu si uwc3 , asa este , eu personal asta nu am luat in calcul pana acum ...
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 14-03-2012, 09:28:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nimic.Poate sa joace.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 14 March 2012 07:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 12-08-2025, 12:40:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password