Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
abuz FRESH
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war3.freakz.ro
->
Archive 2006-2016
Author
Lau7
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 20-12-2017 17:45)
,
Topics: 15
Votes
: 8
Posted: 13-03-2012, 03:10:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nick- Lau
admin- FRESHsteak sau asa ceva nu mai retin
de_train32, 03:10, 12.03.2012
Hi, am primit gag de la Jack Bauer pt ca am vb urat si peste 3 min adminul Jack Bauer imi scoate gagul pe urma se trezeste adminul FRESH si imi da ban nush pe ce motiv "retry nu am dat"!!! Poate a avut o criza de personalitate da nu se impunea in cazul acesta, daca vrea sa se afirme sa prinda cati mai multi codati nu prin gesturi deastea !
0
0
Back to top
Gabriell B
[cetãþeanul turmentat]
(since 06-01-2020 19:31)
,
Topics: 75
Votes
: 14
Posted: 13-03-2012, 03:46:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ban-ul l-ai primit pentru limbajul folosit pe server, un limbaj pe care il ai doar in mom in care pe server NU exista admini cu comanda de BAN. Nu este prima oara cand sunt pe server si ai limbajul respectiv. Perioada a fost de 30 de minute si te rog sa respecti decizia mea si sa lasi retry-ul. Rog un owner sa verifice in logs(eventual si ziele trecute) si sa inchida topicul asta aberant. Nu am nevoie de afirmare stai tu linistit, am mai multa "afirmare" pe server decat ai tu in toata comunitatea
. O seara placuta iti urez
0
0
Back to top
eT | Bobby
[Lord of War3]
(since 07-12-2019 14:42)
,
Topics: 81
Votes
Posted: 13-03-2012, 13:33:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lau7 wrote:
nick- Lau
Hi, am primit gag de la Jack Bauer pt ca am vb urat si peste 3 min adminul Jack Bauer imi scoate gagul pe urma se trezeste adminul FRESH si imi da ban nush pe ce motiv "retry nu am dat"!!! Poate a avut o criza de personalitate da nu se impunea in cazul acesta, daca vrea sa se afirme sa prinda cati mai multi codati nu prin gesturi deastea !
Un sfat prietenesc ...... nu mai vorbi urat,chiar daca nu sunt admini pe server,avem si alte modalitati sa aflam
. Asta daca vrei sa mai joci pe server ,daca nu...ne poti spune,sa evitam o neplacere. Din cauza limbajului unor anumiti playeri(FERMIERI),numarul jucatorilor pe server scade,pt ca nu convine numanui sa intre sa joace si in loc de un joc linistit sa stea sa suporte idiotenia lor
....deci injuri/jignesti,provocat sau nu...suporti consecintele.Sa nu se mai repete!!Bft.Spor la joc!!
Ajuta serverele WAR cu un vot
:
http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0
0
Back to top
Lau7
[Mentally Stable]
(since 20-12-2017 17:45)
,
Topics: 15
Votes
: 8
Posted: 13-03-2012, 14:46:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
eT | Bobby wrote:
Lau7 wrote:
nick- Lau
Un sfat prietenesc ...... nu mai vorbi urat,chiar daca nu sunt admini pe server,avem si alte modalitati sa aflam
. Asta daca vrei sa mai joci pe server ,daca nu...ne poti spune,sa evitam o neplacere. Din cauza limbajului unor anumiti playeri(FERMIERI),numarul jucatorilor pe server scade,pt ca nu convine numanui sa intre sa joace si in loc de un joc linistit sa stea sa suporte idiotenia lor
....deci injuri/jignesti,provocat sau nu...suporti consecintele.Sa nu se mai repete!!Bft.Spor la joc!!
Amice numarul jucatorilor scade din alt motiv ca nu va faceti voi treaba 10 min am scris pe amx_page "cutarescu e codat" pana mi'am pierdut rabdarea asa ca nu veni tu sa imi explici mie teoria chibritului, ala sta undercover toata harta si cand injur imi da mie ban, daca nu are chef de adminat sa se lase de smecherie. Bobby amenintarile de genu "daca vrei sa mai joci pe server" incearca cu pusti de 14, 15 ani. Oricum banul nu se justifica am primit gag pentru vb urat.
0
0
Back to top
SharK90
[SharK]
(since 02-03-2019 16:40)
,
Topics: 28
Votes
: 25
Posted: 13-03-2012, 16:17:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu trebuie sa scrii de 100 de ori pe page ca cnv are cod poate si de asta ai luat ban pt ca abuzai de amx_page . Ne facem treaba asa cum stim noi nu trebuie sa ne dea cnv sfaturi si etc . Daca un player reclama pe page 20 de jucatori din 30 fi sigur ca nu o sa ne uitam pe toti . Si chestia pe care a zis o Bobby " Daca vrei sa mai joci pe srv " nu era o amenintare .
0
0
Back to top
Gabriell B
[cetãþeanul turmentat]
(since 06-01-2020 19:31)
,
Topics: 75
Votes
Posted: 13-03-2012, 19:17:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Lau7 wrote:
eT | Bobby wrote:
Lau7 wrote:
nick- Lau
Amice numarul jucatorilor scade din alt motiv ca nu va faceti voi treaba 10 min am scris pe amx_page "cutarescu e codat" pana mi'am pierdut rabdarea asa ca nu veni tu sa imi explici mie teoria chibritului, ala sta undercover toata harta si cand injur imi da mie ban, daca nu are chef de adminat sa se lase de smecherie. Bobby amenintarile de genu "daca vrei sa mai joci pe server" incearca cu pusti de 14, 15 ani. Oricum banul nu se justifica am primit gag pentru vb urat.
Nu a stat nimeni undercover "toata harta"... deasemenea se poate verifica in logs ca intrasem de doar 2 minute maxim, iar cand au degenerat lucrurile am schimbat numele. In momentul acela era Bauer admin, iar eu doream sa ma uit pe cineva so... Banul se justifica, conform regulamentului 'deranjarea adminului' aduce dupa sine kick /
BAN
, pe viitor iti recomand sa mai dai pe server un /regulament si sa vezi. Banul oricum a expirat, a fost de 30 de minute, tu oricum puteai sa intri si ai facut-o apoi sa imi ceri socoteala, nu vad rostul reclamatiei...? Asa cum ceilalti nu injura (sau daca injura accepta consecintele) asa si tu ar trebui sa respecti regulile serverului. Nu stau eu sa citesc toate injuriile voastre, incepe unul, incep toti. Data viitoare controleaza-te si nu vei mai avea probleme de genul. Cat despre ceea ce a zis Lau, un owner sa se uite in logs sa vada cum e cu "datias .. si etc" , nu imi permit sa postez aici si nici nu am avut "placerea" sa le dau un copy din consola.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
SiLe
, 17 March 2012 22:37
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->