User
Pass
2FA

mai da un unban
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2251
rezident

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-07-2012 19:36)

Votes: 4

Post Posted: 13-03-2012, 00:00:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te rog, lasa threadu asta deschis, adminii de pe rko sunt ingeniosi cand e vorba de dat ban fara motiv

http://dart.netai.net/ss/ sunt ss facute pe mapa de_train ...sunt puse si altele pt cei ce vor postere. si cred ca va dedic pagina asta voua, desi joc infect nu stiu de ce tot imi faceti poze. asa ca dedic http://dart.netai.net/ss/ pentru adminii de pe rko.pup

dupa ce ca ii fac orice sa pot trimite poze adminului:

RezidenT: e ok?
grasulparepa: nu
grasulparepa: sunt 3
grasulparepa: si trimitele pe toate
grasulparepa: se vede ca 1 e editata
grasulparepa: ...
grasulparepa:
RezidenT: cu ce e editata? wtf?
grasulparepa: mai stau 20 sec
RezidenT: care ce nr sati trimit?
grasulparepa: ori dai toate 2
grasulparepa: 3
grasulparepa: ori ai ban si aia e
grasulparepa: nu merge prosteala dasta la mine
grasulparepa: ...
grasulparepa:
RezidenT: da nu incepe si tu ... k ma cert si cu tine pe forum
RezidenT: da nu e nici o prosteala
RezidenT: prima tiam dato prima oara
RezidenT: e bine acum? sunt toate?
grasulparepa: nup
grasulparepa: tot miai trimis una editata
grasulparepa: sry
RezidenT: cum editata baaa???
grasulparepa: ban punele pe forum
grasulparepa: daca e ceva iti dau unban

dar nu am aflat care e editata...si in ce sens?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NeK

[Maniac]

(since 17-02-2015 21:30)

Votes: 11

Post Posted: 13-03-2012, 00:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pozele 2 si 3 sunt identice ....- astepta sa vedem mai multe pareri.......
0 0

Back to top
o.G

[Original Gangster]

(since 24-08-2013 20:39)

Votes: 9

Post Posted: 13-03-2012, 00:24:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultimele 2 poze sunt identice..
de_traiN_320001 cu de_traiN_320002

Din cate stiu eu nu are cum sa fie aceeasi poza ...
In eventualitatea faptului in care ma insel, o sa iti fie scos ban`ul !

" You can only get smarter by playing a smarter opponent ! "
0 0

Back to top
rezident

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-03-2012, 01:26:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o.G. stiu ca te iei de orice numai sa scapi, dar la asta ai gafato. nu mai insista ca furi curent si...vezi , partea proasta e ca daca in locul meu era unul ce nu le avea cu 'care e treburile cu computatoarele ashtia frateee' ramanea cu ban si tu erai impacat. asta e exemplul clar ce face 'puterea' in mana prostilor.
http://dart.netai.net/ss/Clipboard01.jpg

0 0

Back to top
o.G

[Original Gangster]

Post Posted: 13-03-2012, 02:35:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
o.G. stiu ca te iei de orice numai sa scapi, dar la asta ai gafato. nu mai insista ca furi curent si...vezi , partea proasta e ca daca in locul meu era unul ce nu le avea cu 'care e treburile cu computatoarele ashtia frateee' ramanea cu ban si tu erai impacat. asta e exemplul clar ce face 'puterea' in mana prostilor.

1. Nu ai tu de unde sa stii de ce ma iau eu !
2. Nu vad care este lucrul de care ar trebui sa scap.. !? Chiar daca am gresit pot sta linistit, este normal sa greseti !
3. Nu inteleg cum fur curent !
4. Nu trebuie sa le ai cu "computatoarele" ca sa faci o cerere pe forum, nu te-a pus nimeni sa scrii coduri C+.
5. Nu vad cum ash fi eu impacat daca ar ramane cineva cu ban ! (in afara de cei care incalca regulamentul)
6. Nu ai un comportament civilizat, inteleg ca esti un trist dar asta nu iti da dreptul sa ma faci prost, eu nu te-am insultat, ti-ai dat arama pe fata, vezi ca iti bate porumbul in geam acolo in Bacau !
7. Daca te-ai fi uitat putin prin forum ai fi vazut ca de 3 ani de cand sunt admin pe rko, cu 350 de ban`uri date, nu am mai mult de 2 reclamatii sau cereri unban , ceea ce inseamna ca acuratetea cu care dau ban este foarte mare , nu vad vreo asemanare cu puterea in mana prostului.

Ultimul tau mesaj este inutil, eu am postat motivul meu de ban, ia tu ai venit cu un post in care ma ataci si ma faci prost pe baza la ce motiv ???
Daca o faci pe interesantu si esti coclit esti liber sa joci pe alt server !

0 0

Back to top
rezident

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-03-2012, 03:26:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clar asta sa fac , ma mut cu joaca in alta parte.
pt 1. pe mess acuzai ca una, pe forum te iei de alta
2. e normal sa gresesti, dar cand gresesti sa recunosti nu sa inventezi motive doar ca sa ai dreptate
3. am pus un link dupa , sa te uiti la niste ore pe acolo sa vezi o mica diferenta
4. se numeste c++ sau c, una din doua si nici nu are legatura cu ce am zis
5. da bine la statistica de la pctu 7
6. as avea comportament civilizat, dar atitudinea ta pe mess o contrazice. merci pentru reputatie ,caci acum vad -
plus nu eu team nascut sa am dreaptul sa te fac prost, era doar o constatare. bonus pentru cultura ta generala negeneroasa : bacau e oras, nu e lan de porumb. felicitari totusi pentru ripe si efort.
ajungand la 7, deh, daca dai ban cum il dai pe asta, sa tot bagi in ele.

ultimul, acum penultimul, mesaj are un link la final, uitate la poza si vezi data de creare a pozelor. daca asa sau facut pozele, eu ce vina am? tu ai plecat de la prezumtia mea de vinovatie si te astepti ca eu sa ma explic, dar in situatia data nu am cum decat cu http://dart.netai.net/ss/Clipboard01.jpg

0 0

Back to top
swoosh

[rko admin]

(since 07-12-2014 10:54)

Votes: 7

Post Posted: 13-03-2012, 10:00:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista un model de cerere unban! Respecta-l! Nu esti mai presus decat ceilalti!!!!!!!!
Pe cine faci tu prost ma? Pe noi adminii care lasam deoparte jocul desi cateodata avem chef sa jucam, ca sa ne uitam pe codati! Si pentru ce? Pentru ca voi ceilalti sa puteti juca linistiti si sa nu aveti probleme cu codatii! Ca apoi sa vina unul ca tine si sa ne faca prosti pentru ca un admin ti-a dat tie ban din cauza unor 2 poze identice! Care apoi te-a sfatuit sa postezi pe forum pentru ca si alti admini sa-si dea cu parerea daca banul sa ramana sau nu, pentru ca el sa fie sigur ca nu greseste!!!!!
Pfff ce m-a enervat asta!!! GJ o.G!! In legatura cu pozele nu-mi dau cu parerea pana nu posteaza cererea de unban conform modelului!
Oricum pentru limbaj si jigniri eu zic sa ramana banul!!!!! Pleaca prietene pe alt server si afirma-te nu aici!!!!!!!

0 0

Back to top
annya

[愛し ]

(since 05-04-2020 21:11)

Votes: 27

Post Posted: 13-03-2012, 10:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arhiveaza pozele uploadeaza arhiva si pune link aici te rog!Mersi!

What happens when he's your charming prince, but you're not his cinderella?

0 0

Back to top
JohNNy BraVo_BuT_

[Creep]

(since 30-03-2013 11:14)

Votes: 19

Post Posted: 13-03-2012, 12:39:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rezident refa cerere dupa model si numai ataca tu un admin destul de bun pentru o chestie ca asta.In primul rand ai grija la limbaj si numai te ratoi atat deoarece poti ramane cu ban si la revedere si un praz verde.Ciocu mai mic.Nu merita pareri si unban cu comportamentul acesta si un post de unban de 2 lei:) Ar fi bine sa respecti regulile sau acest topic va fi inchis:)
0 0

Back to top
<rKo> | West

[Creep]

(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 13-03-2012, 13:33:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa cum a zis annya, pune-le intr-un director (folder) si fa-le un upload.
Ne uitam la cele originale.

Mersi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
rezident

[Mentally Stable]

Post Posted: 13-03-2012, 23:04:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu inteleg de ce trebuie sa le arhivez, sunt acolo. click dreapta si save as... pe fiecare. munca si din partea mea pentru arhivare si din partea voastra pentru dezarhivare? anyways...
efort doar pentru annya care e o scumpa si ingame si in-forum .
http://dart.netai.net/ss/cstrike.rar (e arhiva pozelor de pe train, nimic altceva, chill)

@ swoosh bv pt discurs, inutil, dar bravo. am fost si eu admin, am facut si eu ce faci tu si restul adminilor dar il consideram privilegiu nu povara.

si eu puteam fi nesimtit, schimbam nick, resetam conexiunea (am ip dinamic) si jukm dar...nu asa se face treaba din pctul meu de vedere.

Posturi unite automat, 13-03-2012, 23:04:47

pot face aici cererea de unban dupa 'model'?
ca sa nu facem alt thread...
Nume jucator: RezidenT
Nume admin: o.j.
Motiv: poza editata sau o poza de doua ori, nu stiu exact
Dovada/Argument: http://dart.netai.net/ss/ pozele pt train aka arhivate http://dart.netai.net/ss/cstrike.rar
Data, ora banului: in ss sunt
IP-ul dumneavoastra: am ip dinamic, nu il mai tin minte, e pe ss .

e mai bine acum? intelegi ce spun acum?

0 0

Back to top
JohNNy BraVo_BuT_

[Creep]

Post Posted: 14-03-2012, 06:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rezident daca mai suferi mult chiar nu primesti unban:) Esti clean bv dar daca mai suferi atat te asigur eu ca nu avem nevoie de oameni ca tn pe sv si playeri sunt destui:) Vai tu "regele" te-a ofensat ca te-a pus sa arhivezi alea? te-a ofensat CA TREBUIE SA FACI DUPA MODEL ca toata lumea? deja o sa stau numai cu ochii pe tine si la prima gafa...ciau ciau.
0 0

Back to top
<rKo> | West

[Creep]

(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 14-03-2012, 07:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o.G ?!

Ce comanda ai folosit pentru poze?

soul edit:

ce comanda ai folosit?
amx_ss "nick" "nr ss" ???
amx_ss2 "nick" "nr ss"
???

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
o.G

[Original Gangster]

Post Posted: 14-03-2012, 14:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

amx_ss2 rezid 3

0 0

Back to top
JohNNy BraVo_BuT_

[Creep]

Post Posted: 14-03-2012, 15:41:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca si ss2 are un defect..Si alin astazi a intampinat aceeasi problema.Au iesit 2 poze de doua ori..
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-02-2025, 13:11:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x