User
Pass
2FA

Reclamatie X-m3n si tot staful (rudele) sale !!!!!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1264
GhineaAndrei

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-02-2013 15:30)

Votes: 3

Post Posted: 15-03-2012, 09:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Dragi colegi din staff si jucatori ai respawn.freakz.ro . Cer ca X-m3n si tot staful sau sa nu mai aive acces pe r1 si am sa va enumar mai jos motivele :

1. de la numirea lui in functia de owner (funtie care a primit o prin conjuctura) pt. k sau retras 2 owneri in aceasi zi, acest x-m3n se crede mult mai SUS decat restul jucatorilor si asta nu o spun eu , am vb. cu mai multi jucatori si cel mai important mi a zis asta un om de incredere si un fost owner (nu are rost numele daca doreste sa ma sustina va vb el)......am trait pa pilea mea aceasta chestie , dupa ce ma abordat el prima oara pe mess sa ma intr de acctivitatea mea si tot felu de chesti aberane , am luat hotararea sa mi se scoata adminul de pe r2 ,nu vroiam sa fac parte din cel staff de inganfati si "zei", canderam admin nu imi zicea nimeni nimik , situatia sa sc radical cand intram ca simplu jucator sau cu alt nume .......lumea imi vb. in "nas" recl un codat ..........erau 2-3 admini spec si nu faceau nimik ...mai recl o data sau ziceam sa si faca treaba primam gag..............ba chear am primit si ban ( se poate verifica). Iar asta nu o zic numai eu , dar nu vreau sa dau nume , poate cei care mi au zis nu vor sa intre in polemica sau pur si simplu sunt simpli jucatori si nu vor sa se implice.

2. din cate stiu eu r2 sa deschis si este un "frate" mai mic al r1 , acest x-m3n a transformat chestia asta intr o rivalitate si nu inteleg ce urmareste ..........la r2 sa muncit mult si nu cred k asta sa urmarit sa se creeze rivalitate.

3. cu toate ca nu recunaste acest x-m3n , el denigreaza sv. r1. prin discuti pe mess si prin masuri date catre jucatori de pe r1 , trage de ei si inceark sa i conv. sa numai intre pe r1 si sa joace pe r2 ( stiu k e mare invidia cand la ore de varf r1 este full si pe r2 sunt 5 jucatori) dar ink o data iti zic , r2 a fost deschis pentru jucatori mai slabuti si nu k un rival al r1.

4.acest x-m3n nu cred k are ce cauta in staful r1 datorita comportamentului si caracterului murdar ............. el una doua in orice postare pe forum ...are urmatoarea fraza "r1 e jos si va fii si mai jos" ..........na fost niciodata asa pt k aici sa format un staff de pasionati de omaneni care au calitate si o varsta ............(eu imi recunosc vina cateodata la nervi mai cobor stacheta si ma pun la mintea voastra) , plus k sa format un nucleu de jucatori f.f. buni ....orice sv. si ar dori acesti jucatori.

5. si ce a mai penala chestie pe care am citito ......u incerci sa ei lgatura cu oameni care modereaza acest sait\forum ca sa ce .............(sincer te faci de ras copile) se vede k nu esti conectat la realitate din cate stiu eu si dak ai avea bun simt rufele murdare se spala in fam...........dar ink o data iti zic si va zic acest individ inceark doar sa "murdareasca" numele de respawn.freakz.ro ........... tu crezi k patronul acestui sait va renuna la un sv. care are o vechime de 1 an si ceva in com. lui , pt. niste ambiti de ale tale ??..........sau crezi k el nu este asa matur si se ia dupa tine .

6. acest x-m3n a primit ban si ex. de la mine .....imi recunosc gresala si nu trebuia sa ii dau ex. pt asta accept pedeapsa ......iar ban si a primit pentru SFIDAREA prelungita a unui admin cu grad mai mare decat el ...........x-m3n cand va bateati joc de mine pe r2 tu ai uitat ca eu am grad mai mare ca tine pe r1.

7. Ca membru fondator al acestui sv. rog sa i se scoata adminul de pe r1 si dak doreste sa intre ca simplu jucator din partea mea este ok .......stiu ca suntem intr o com. si trebuie sa respectam regl impuse .......dar tot o data este un sv. PRIVAT si ne putem alege jucatori ........dupa parerea mea si datorita faptelor petrecuta in ultima sap. acest individ nu face cinste si nu merita sa fie jucator sau admin pe r1.

Va rog sa cititi ce am avut eu de spus si va rog cei cu care am vb. si mi au zis acelasi lucru sa ma sustina ( nu va fie frica x-m3n nu are nici o putere)............si va rog fiti corecti si ast decizia lui proff , crz si sarpe .

Bafta .

Posturi unite automat, 15-03-2012, 09:48:06

Scz ..... mai am un motiv.

8. dak citit niste postari de ale lui acest " x-m3n incearca sa faca "avere" de pe urma acestui sv. r2 ..... cauta 2 owneri care sa de a cate 50 d lei pe luna ( intro euforie de nervi a zis urmatoarea fraza care e postata pe forum se poate verifica dak nu o sterge " numai vreau acces scoatetimi gradul k asa nu ma imbagatesc cu 50 de lei pe care ii iau pe luna ".....dak vrei sa faci afacere din asta esti un "profitor"......pune mana la munca sua faci un proect si dute in "gropa cu lei" dak sti ce i asa .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
oaanaa

[Mentally Stable]

(since 10-11-2013 20:20)

Votes: 8

Post Posted: 15-03-2012, 11:05:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GhineaAndrei wrote:
Sall

Dragi colegi din staff si jucatori ai respawn.freakz.ro . Cer ca X-m3n si tot staful sau sa nu mai aive acces pe r1 si am sa va enumar mai jos motivele :

1. de la numirea lui in functia de owner (funtie care a primit o prin conjuctura) pt. k sau retras 2 owneri in aceasi zi, acest x-m3n se crede mult mai SUS decat restul jucatorilor si asta nu o spun eu , am vb. cu mai multi jucatori si cel mai important mi a zis asta un om de incredere si un fost owner (nu are rost numele daca doreste sa ma sustina va vb el)......am trait pa pilea mea aceasta chestie , dupa ce ma abordat el prima oara pe mess sa ma intr de acctivitatea mea si tot felu de chesti aberane , am luat hotararea sa mi se scoata adminul de pe r2 ,nu vroiam sa fac parte din cel staff de inganfati si "zei", canderam admin nu imi zicea nimeni nimik , situatia sa sc radical cand intram ca simplu jucator sau cu alt nume .......lumea imi vb. in "nas" recl un codat ..........erau 2-3 admini spec si nu faceau nimik ...mai recl o data sau ziceam sa si faca treaba primam gag..............ba chear am primit si ban ( se poate verifica). Iar asta nu o zic numai eu , dar nu vreau sa dau nume , poate cei care mi au zis nu vor sa intre in polemica sau pur si simplu sunt simpli jucatori si nu vor sa se implice.

2. din cate stiu eu r2 sa deschis si este un "frate" mai mic al r1 , acest x-m3n a transformat chestia asta intr o rivalitate si nu inteleg ce urmareste ..........la r2 sa muncit mult si nu cred k asta sa urmarit sa se creeze rivalitate.

3. cu toate ca nu recunaste acest x-m3n , el denigreaza sv. r1. prin discuti pe mess si prin masuri date catre jucatori de pe r1 , trage de ei si inceark sa i conv. sa numai intre pe r1 si sa joace pe r2 ( stiu k e mare invidia cand la ore de varf r1 este full si pe r2 sunt 5 jucatori) dar ink o data iti zic , r2 a fost deschis pentru jucatori mai slabuti si nu k un rival al r1.

4.acest x-m3n nu cred k are ce cauta in staful r1 datorita comportamentului si caracterului murdar ............. el una doua in orice postare pe forum ...are urmatoarea fraza "r1 e jos si va fii si mai jos" ..........na fost niciodata asa pt k aici sa format un staff de pasionati de omaneni care au calitate si o varsta ............(eu imi recunosc vina cateodata la nervi mai cobor stacheta si ma pun la mintea voastra) , plus k sa format un nucleu de jucatori f.f. buni ....orice sv. si ar dori acesti jucatori.

5. si ce a mai penala chestie pe care am citito ......u incerci sa ei lgatura cu oameni care modereaza acest sait\forum ca sa ce .............(sincer te faci de ras copile) se vede k nu esti conectat la realitate din cate stiu eu si dak ai avea bun simt rufele murdare se spala in fam...........dar ink o data iti zic si va zic acest individ inceark doar sa "murdareasca" numele de respawn.freakz.ro ........... tu crezi k patronul acestui sait va renuna la un sv. care are o vechime de 1 an si ceva in com. lui , pt. niste ambiti de ale tale ??..........sau crezi k el nu este asa matur si se ia dupa tine .

6. acest x-m3n a primit ban si ex. de la mine .....imi recunosc gresala si nu trebuia sa ii dau ex. pt asta accept pedeapsa ......iar ban si a primit pentru SFIDAREA prelungita a unui admin cu grad mai mare decat el ...........x-m3n cand va bateati joc de mine pe r2 tu ai uitat ca eu am grad mai mare ca tine pe r1.

7. Ca membru fondator al acestui sv. rog sa i se scoata adminul de pe r1 si dak doreste sa intre ca simplu jucator din partea mea este ok .......stiu ca suntem intr o com. si trebuie sa respectam regl impuse .......dar tot o data este un sv. PRIVAT si ne putem alege jucatori ........dupa parerea mea si datorita faptelor petrecuta in ultima sap. acest individ nu face cinste si nu merita sa fie jucator sau admin pe r1.

Va rog sa cititi ce am avut eu de spus si va rog cei cu care am vb. si mi au zis acelasi lucru sa ma sustina ( nu va fie frica x-m3n nu are nici o putere)............si va rog fiti corecti si ast decizia lui proff , crz si sarpe .

Bafta .

8. dak citit niste postari de ale lui acest " x-m3n incearca sa faca "avere" de pe urma acestui sv. r2 ..... cauta 2 owneri care sa de a cate 50 d lei pe luna ( intro euforie de nervi a zis urmatoarea fraza care e postata pe forum se poate verifica dak nu o sterge " numai vreau acces scoatetimi gradul k asa nu ma imbagatesc cu 50 de lei pe care ii iau pe luna ".....dak vrei sa faci afacere din asta esti un "profitor"......pune mana la munca sua faci un proect si dute in "gropa cu lei" dak sti ce i asa .

+1

0 0

Back to top
nocivel

[Mentally Stable]

(since 11-07-2017 15:34)

Post Posted: 15-03-2012, 12:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oaanaa wrote:
GhineaAndrei wrote:
Sall

Bafta .

+1

+1. Eu am semnalat aceste lucruri inca de la inceputurile R2-ului. Cat despre frecatul de menta....no comment.

"Mama prostilor este mereu gravida !!!"
0 0

Back to top
cr1s5t1
[Banned user]

Banned

(since 18-09-2012 09:00)

Post Posted: 15-03-2012, 13:25:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GhineaAndrei wrote:
Sall

Eu unul nu ma cert , doar raspund la unele aberati si acuze aduse de catre uni care invinovatesc agresiv r1.....uitativa in trecut si analizati ce sa vb pe forum nu numai disc. de acuma si o sa vedeti cine a inceput cu aceasta rivalitate.....eu unul am zis si sustin k nu are rost aceasta rivalitate pt. k r2 sa nascut din r1 si este un frate mai mic ........

Maryo, hai sa nu uitam de unde a inceput totul. Nu de la tine, nu de la mine si cred ca nici de la X-M3N. Cat timp a fost inchis R1, majoritatea ati jucat pe R2. Si multi din adminii de pe R1 au luat in ras R2 si adminii de aici. Nu spun ca ai facut-o tu, din cate imi amintesc tu te-ai enervat din cauza altor probleme, ai luat gag de la un admin mai nou(el nestiind ca si tu esti admin), parca erai nemultumit si de harti...etc, insa nu asta a fost problema.
Problema a inceput cand admini ca Coddy(doar de el imi amintesc acum, insa mai sunt si altii) au inceput sa se ia la cearta cu stafful de pe R2 si sa comenteze de deciziile lor.
Aceasi chestie am facut-o si eu ieri pe R1 ca sa inteleaga cum a fost pt noi sa intre unu-doi jucatori zilnic si sa te bata la cap ca serverul e varza, ca adminii sunt degeaba si altele. (deci ala am fost eu nu altcineva!)
Insa sunt si altii gen Red John si s4rpe, care au jucat linistiti si si-au vazut de treaba.

Daca nu crezi ca e adevarat ce am spus mai sus, se poate verifica in logs, insa te asigur ca asta e esenta acestei rivalitati, pt ca am fost zilnic pe server.

Si in legatura ca unde se fac reclamatii si nu se ia nici o masura, cel mai bun exemplu e pe R1, unde ai dat exterminate fara motiv. Insa nu doar tu ai gresit cu comenzile, mai sunt si altii care dadeau destroy in loc de gag.

Treaba voastra, insa ar fi pacat sa se inchida R2 din cauza unor orgolii ca acestea. Eu chiar am vrut sa ajut ca serverul sa mearga mai departe, insa se pare ca multi dintre voi sunt impotriva si nu inteleg de ce.

Si vezi ca la chestia cu profitul, ca le cere ownerilor 50 lei...iar esti prost informat, mai schimba si tu papagalul.

Si vezi ca prin viata asta doar o data treci, deci pe unde mergi, profita pana pleci...
0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 15-03-2012, 13:32:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edit De fapt am sa fac cum mi s-a zis...Nu mai postez nimic. Bafta!

Last edited by X-M3N on 15-03-2012, 13:38:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GhineaAndrei

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-03-2012, 13:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai intru in polemica cu nimeni de pe r2 sa luat o hotarare de catre crz si eu o respect , doar raspund la acuzatile pe care ni le aduci tu ........

1. gag am luat pentru ca am reclamat un codat .....si dupa ce am luat gag am scris cu say_team : admin de nimik .....si mi am luat ban 120 de min !!!!

2. orgoliu vine din partea unui admin de pe r2 nu dau nume k nu merita sai fac reclama moca......noi de pe r1 nu avem de ce oricum e sv. bo.1 din comunitate..........dar sti u poate iti dai seama si nu recunosti pe uni ii cam macina invidia ....si umbla cu cioara vopsita............dak ar fii asa de corect acel individ nu ar mai trage de lume sa intre pe r2 sau sa umble cu minciuni ............eu de asta am luat foc .....fiecare e liber sa si aleaga sv. da nu vii u ..... sa te rogi de ei si sa murdaresti sv. respawn.freakz.ro cu argumente nefondate si diverse vb. murdare......plus k una doua acel omu ' .....zice k r1 e jos si k va muri si k nush ce ............ma mir k nu si a pus aceste vb. la semnatura !!!!!!

3. ai grija de sch papagalul sa vb.cu cine iti permite ..... uite dovada k cere $$ "1) Acest grad implica si o taxa care trebuie platita in fiecare luna in valoare de 50 RON."

Bye

PS: esti si u ruda cu el sau mai bn zis faci parte din "clanu" lui -

0 0

Back to top
X-M3N
[Banned user]

Banned

(since 01-07-2012 09:06)

Votes: 6

Post Posted: 15-03-2012, 13:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa te uiti si la ce a zis CrZ...faza cu txa...aceeasi chestie:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
GhineaAndrei

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-03-2012, 13:48:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi k r2 ul e putin mai in dr........ din cate stiu tu mi ai interzis sa mai postez acolo .......u cf aici ?

Posturi unite automat, 15-03-2012, 13:43:09

si no mai arde aiurea pe forum ...vezi k nai admin p sv. sefu''

Posturi unite automat, 15-03-2012, 13:45:59

In concl . k sa nu mai intru in polemica si sa ma cobor la un nivel mai jos decat am facuto .....numai am nimic de zis am facut aceasta recl . pt. k asa am considerat eu k e mai bn .......si voi lasa owneri sa ia o decizie .......

Bafta si spor la treba .

Posturi unite automat, 15-03-2012, 13:48:38

si app de pm ul ala care mi lai tr......stai lin dovezi sunt si martori la fell....chear cel care o sa ia o decizie in privinta r2 a intrat d nenumarate ori cu alt nume si a vz. exact cum se vb. ce decizi luati voi acolo si cum va comportati cu jucatori .....deci in concl......omul care va lua decizia stie exact ce mancare de peste este pe r2. k sa numai ma invinovatesti pe mine CU MANA TA TI AI FACUTO!!!!!

0 0

Back to top
cr1s5t1
[Banned user]

Banned

(since 18-09-2012 09:00)

Post Posted: 15-03-2012, 13:49:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GhineaAndrei wrote:
Numai intru in polemica cu nimeni de pe r2 sa luat o hotarare de catre crz si eu o respect , doar raspund la acuzatile pe care ni le aduci tu ........

1. gag am luat pentru ca am reclamat un codat .....si dupa ce am luat gag am scris cu say_team : admin de nimik .....si mi am luat ban 120 de min !!!!

2. orgoliu vine din partea unui admin de pe r2 nu dau nume k nu merita sai fac reclama moca......noi de pe r1 nu avem de ce oricum e sv. bo.1 din comunitate..........dar sti u poate iti dai seama si nu recunosti pe uni ii cam macina invidia ....si umbla cu cioara vopsita............dak ar fii asa de corect acel individ nu ar mai trage de lume sa intre pe r2 sau sa umble cu minciuni ............eu de asta am luat foc .....fiecare e liber sa si aleaga sv. da nu vii u ..... sa te rogi de ei si sa murdaresti sv. respawn.freakz.ro cu argumente nefondate si diverse vb. murdare......plus k una doua acel omu ' .....zice k r1 e jos si k va muri si k nush ce ............ma mir k nu si a pus aceste vb. la semnatura !!!!!!

3. ai grija de sch papagalul sa vb.cu cine iti permite ..... uite dovada k cere $$ "1) Acest grad implica si o taxa care trebuie platita in fiecare luna in valoare de 50 RON."

Bye

PS: esti si u ruda cu el sau mai bn zis faci parte din "clanu" lui -

Tipic tie, degeaba ai varsta pe care zici ca o ai daca te comporti ca un copil. Daca eu ti-am venit cu argumente realiste tu vii cu aceasi replica "esti ruda cu el -". Vino cu contraargumente serioase ca nu am dreptate, nu cu jigniri.
Iar de papagal ti-am spus(si vad ca n-ai inteles, era vorba sa schimbi papagalul ca nu sifoneaza bine, n-am spus ca esti tu papagal -
Iar cu taxa aia de 50 lei se imparte la cati owneri sunt, greu ha?

Nu o sa mai continui, din respect pt fratele tau si pt altii care au muncit la aceste servere si vad ca acum tu iti asumi toata munca lor.

Si vezi ca prin viata asta doar o data treci, deci pe unde mergi, profita pana pleci...
0 0

Back to top
nocivel

[Mentally Stable]

(since 11-07-2017 15:34)

Post Posted: 15-03-2012, 13:51:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rog un moderator sa inchida acest topic, pentru ca devine penibila si puerila treaba.

Asteptati un raspuns din partea ownerilor, insa pana atunci daca vreti sa va balacariti, faceti-o in particular.

O zi buna tuturor

"Mama prostilor este mereu gravida !!!"
0 0

Back to top
GhineaAndrei

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-03-2012, 13:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mi asum nimik stai lin. dak era dupa mine numai aveati voi acces acuma aici ....asa k bati campi si nu iau eu decizi aici.......eu sunt un simplu admin ....nu administrez nimik , doar imi spun parerea si sincer ma "mulez" dupa posibilitatile voastre de a ma intelege.

Si cu asta am inchis orice discutie cu voi ....dak voi mai vb. in acest topic voi ras. la intr aduse doar de colegi din stafu' r1.

0 0

Back to top
s4rp3

[Mentally Stable]

(since 08-10-2014 14:15)

Votes: 16

Post Posted: 15-03-2012, 14:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

Prea multe discutii fara rost... In scurt timp se vor lua deciziile necesare si sanctiunile pt fiecare persoana care a gresit! Pana atunci declar topicul inchis!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by s4rp3, 15 March 2012 12:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-01-2025, 01:30:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x