User
Pass
2FA

Discutii & Fun in stilul Mr5
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 51, 52, 53  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message57255
DANG3R
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 27-11-2012 15:18)

Votes: 13

Post Posted: 20-03-2012, 17:55:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da -
Ar fi calumea numai adminii -

Am o intrebare

Va place Seriarul Mr5

Personaje principale: DANG3R,BEST,NUBBY si victime: Ant0 si Senzo ----))

Urmariti si saptamana viitoare Mr5 -=0))

S4S-DANG3R
S4S-Team

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

(since 25-05-2012 19:18)

Votes: 9

Post Posted: 20-03-2012, 19:00:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la cearta dintre best si anto trb sa le scoateti accesu la amandoi vreo 2 saptamani ca sa se potoleasca

God bless you!!!!:hammers: : :hammers:
0 0

Back to top
KiteYourMom

[Troll]

(since 28-09-2017 07:34)

Votes: 3

Post Posted: 20-03-2012, 19:14:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AsKyUtZA wrote:
la cearta dintre best si anto trb sa le scoateti accesu la amandoi vreo 2 saptamani ca sa se potoleasca
ce acces frate? Tu nu vezi ca ala ma injura si la mine pe server si pe forum si se baga si in cererea mea de unban care nu era adresata lui. Normal ca ii raspund, eu nu las pe orice copil sa ma injure in ultimul hal. Eu nici macar nu l-am injurat/insultat pe el.

-Ant0

0 0

Back to top
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

(since 13-02-2017 14:34)

Votes: 30

Post Posted: 20-03-2012, 19:27:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KiteYourMom wrote:
AsKyUtZA wrote:
ce acces frate? Tu nu vezi ca ala ma injura si la mine pe server si pe forum si se baga si in cererea mea de unban care nu era adresata lui. Normal ca ii raspund, eu nu las pe orice copil sa ma injure in ultimul hal. Eu nici macar nu l-am injurat/insultat pe el.

Si daca nu il lasi sa te injure si ai ripostat si tu cu ce te alegi ? Iti spun eu: cu nimic, ba mai rau, acum te vad si colegii tai de cs cu alti ochi si cred ca esti crescut in mahala ca si precedentul ! Sunteti de pomina !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-03-2012, 19:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KiteYourMom wrote:
AsKyUtZA wrote:

man..uite asculta un sfat de la mine...aku vreo luna si ceva ma certam cu d@nezu noinstop..dar mam pliktisit...deci nare rost si nu rezolv nimik +plus k pic in numele de raw...si dak erai baiat destept faceai alcv...din cate jtiu exista si un topyc de reclamatii..faceai frumos o reclamatie fara sa faci scandal si tu scapai ieftin.....akum o sa km ai probleme din kauza acestor iesiri...bafta si ar fii bine sami asculti sfatu de azi inainte ke o sa te ajute mult

0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 20-03-2012, 19:31:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai fi un nou episod pentru ca la urmatoru faceti cu mana la admin -

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-03-2012, 19:33:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nubby...poate poti trece potin ku vederea k sunt incepatori..dale nijte avertizari si atat..asa am fost si eu

0 0

Back to top
DANG3R
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-03-2012, 20:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu,nu,nu
Merit warn ---

AsKy ti-am zis atuncea ca poate i-au remove ?- ii pt faza cu Senzo,dar uite ca nu am luat remove si doar un warn
Tin ownerii la mine --

Eu o zic mai o data....eu nu m-am nascut pentru admin si nu mor daca mi se scoate accesul,eu vreau doar sa nu mai fiu injurat si sa nu fiu facut codat pe server...
Am intrat acuma 15 min pe serverul TeG,acolo se joaca frumos,nimeni nu injura,nu auzi cuvantul codat si sunt jucatori buni........
Deci la 3 warn-uri remove
Cum fac sa scap de 1 warn ?-
Sa fac mai multe prostii si sa ma aleg cu 2 ?-

S4S-DANG3R
S4S-Team

Last edited by DANG3R on 20-03-2012, 20:06:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
D@NEZU

[Account disabled]

(since 04-07-2012 11:25)

Votes: 80

Post Posted: 20-03-2012, 20:05:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voii in loc sa le asigurati jucatorilor un joc linistit, fara turbulente, voii va bateti joc de ei si de server. Nu mai meritati nici macar slot pe server, asta-i parerea mea!! NUBBBY imi pare rau dar te contrazic. Ant0 si cu xBruceLee nu au gresit cu absolut nimic, e si normal sa se enerveze cand vede ca sunt luati la misto de niste copii de 14 ani. Sa va fereasca dumnezeu sa va prind pe server ca luati playeri la misto ca va tin numai in ***. Mati vazut pe mine sa fac misto de playeri ? Din cauza asta nu se populeaza serverul, din cauza la niste zeii ca voii.
DANG3R, ai niste iesiri nervoase de tot rahatul, mai degraba sunt arfe de pusti cordit. Mai bagi si mesajul ala pe server de mii de ori, "respecta si vei fi respectat". EPIC!

AsKyUtZA wrote:
nubby...poate poti trece potin ku vederea k sunt incepatori..dale nijte avertizari si atat..asa am fost si eu

Au mai trecut cu vederea de cateva ori.
Eu stiu ca incepatori isi vad de treaba lor, si nu fac pe zeii.
Daca bana un player clean atunci poti sa zici ca sunt incepatori si ca mai au de invatat. Da ei isi bat joc de playeri si de server. Deci, asta-i alta mancare de peste, nu?

0 0

Back to top
DANG3R
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-03-2012, 20:06:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D@NEZU tu nu ai fost pe server la faza cu BruceLee si Ant0,asa ca te rog eu nu zice ca nu au gresit cu nimic
Eu nu sunt genul ala,care sta pe PC sa faca rau altora,cum esti tu
Inteleg ca vreti sa i-au remove - ,dar nici chiar asa ....nu te teme ca nu-ti fur locul

S4S-DANG3R
S4S-Team

0 0

Back to top
D@NEZU

[Account disabled]

(since 04-07-2012 11:25)

Votes: 80

Post Posted: 20-03-2012, 20:18:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce te face pe tine sa crezi ca vreau sa iei remove ? Chiar nu-mi pasa de adminu tau.
0 0

Back to top
KiteYourMom

[Troll]

(since 28-09-2017 07:34)

Votes: 3

Post Posted: 20-03-2012, 20:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AsKyUtZA wrote:
KiteYourMom wrote:
AsKyUtZA wrote:

man..uite asculta un sfat de la mine...aku vreo luna si ceva ma certam cu d@nezu noinstop..dar mam pliktisit...deci nare rost si nu rezolv nimik +plus k pic in numele de raw...si dak erai baiat destept faceai alcv...din cate jtiu exista si un topyc de reclamatii..faceai frumos o reclamatie fara sa faci scandal si tu scapai ieftin.....akum o sa km ai probleme din kauza acestor iesiri...bafta si ar fii bine sami asculti sfatu de azi inainte ke o sa te ajute mult

Am facut deja o reclamatie pentru DANG3R si nu am rezolvat nimic. Ba mai mult a inceput sa imi poarte pica si el si Best. In fine, chiar nu mai am ce sa zic.. daca e vorba de warn sau sa nu mai am admin pe mr asta este, chiar nu tin cu dintii de acel rang.. eu vroiam doar sa ajut serverul. Daca ar fi toti adminii ca d@nezu si imba ar ajunge departe serverul asta, pacat si de ei si de owneri care chiar isi dau interesul, doar ca trebuie sa vina cate unu sa strice tot.

-Ant0

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 20-03-2012, 20:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce va place sa va scoateti la iveala imaturitatea... vai vai. - N-as fi eu cine stie ce matur dar macar am bunul simt sa nu ma bag in certuri si chiar daca as fi fost bagat, sa ies cat pot de repede. -

IMBALANCED
0 0

Back to top
AsKyUtZA
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-03-2012, 21:01:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DANG3R wrote:
Nu,nu,nu
Merit warn ---

AsKy ti-am zis atuncea ca poate i-au remove ?- ii pt faza cu Senzo,dar uite ca nu am luat remove si doar un warn
Tin ownerii la mine --

Eu o zic mai o data....eu nu m-am nascut pentru admin si nu mor daca mi se scoate accesul,eu vreau doar sa nu mai fiu injurat si sa nu fiu facut codat pe server...
Am intrat acuma 15 min pe serverul TeG,acolo se joaca frumos,nimeni nu injura,nu auzi cuvantul codat si sunt jucatori buni........
Deci la 3 warn-uri remove
Cum fac sa scap de 1 warn ?-
Sa fac mai multe prostii si sa ma aleg cu 2 ?-

warnu o sa dispara daqca ejti baiat bun...si o sa ai remove l 5 warnuri...si orce admnin e injurat..\k admin trebuie sati faci datoria..de aia ai primit acces..se vede k nu prea le ai
si ai dreptate intr-un fel d@nez dar amintesteti k si noi gresimj..amintesti aku ktv saptamani..dar in fine...si rog ownerii sa dea admine numai la playeri peste 16 ani poate asa o sa inceteze certurile

0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 20-03-2012, 22:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Noi am da doar la playeri peste 16 dar nu le putem cere sa vina cu poza de buletin sa fim siguri ca au 16 sau peste 16 ani.
Adminul se pierde la 3 warn-uri nu la 5 pentru ca ar fi prea mult.
Si daca bine imi amintesc si voi care va-ti certat acum cateva saptamani a-ti fost sanctionati si inca mult mai dur ca acuma.
Warn-u se scoate dupa o saptamana daca ai un comportament ok si hai sa incheiem discutia asta ca fiecare sia primit pedeapsa si nu are rost sa o tot lalaim pe tema asta.

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 51, 52, 53  Next    

The time now is 08-08-2025, 10:30:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password