User
Pass
2FA

oftica...
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2194
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2012 22:24)

Votes: 5

Post Posted: 23-03-2012, 19:55:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau :Fulger
Nick-ul adminului pe care il reclami :Vest | Azul sau hamsteru
Concluzii si consecintele care le astepti :sa ramana fara admin
Motiv/dovada/argument : [ ex: print screen/demo asupra adminului reclamat ]mai nam ce dovada ca omu mia dat ban ca a vrut el ca iam zis lu iazmat ca e inapt ca a zis el sa ies afara ca ma fac de ras si c sunt praf sunt tovarasi ce pot sa le zic....gg asa admini vai de ei....halal admini
astept si eu o dovada ca asi fi codat sau c asi avea ceva daca tot mia dat banu asta.....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
zanmato

[Mentally Stable]

(since 28-10-2015 00:56)

Post Posted: 23-03-2012, 20:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci cred c-o spun din partea tuturor care joaca pe server: esti singuru player arognat de pe server care o ia in serios orice gluma... si da tu chiar te faci de ras pe server in momentu in care faci scor 30 cu 15 si ii zici lu YaZmat ca e praf cu 90 cu 20... daca chiar e praf YaZmat si tu esti bun ia-ti steam si du-te joaca-te pe pgl romania
0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 23-03-2012, 20:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca esti pe masura ca sa injuri playeri pe server si in nici un caz sa intri pe server in lipsa adminilor si sa rupi silent aim si sa ma sune playeri si sa imi spuna ca sa intru pe server sa iti dau ban.
Si inca ceva dragul meu prieten,spune-mi ce inseamna aici, ca nu inteleg.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Incepatoarea

[Mentally Stable]

(since 27-03-2012 22:50)

Votes: 2

Post Posted: 23-03-2012, 20:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite si la acest demo din partea mea
si la acest demo

In al 2 lea demo ai stat in spatele lor dar tu trageai cam cu 1-2 cm deasupra capulu si dadeai cap deci DOH -

Ti-am zis ca te prind -

Last edited by Incepatoarea on 23-03-2012, 20:30:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 20:31:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai tovarase hamster daca tu te crezi jucator de cs..e clar vrei sa te mint? e pur si simplu joc curat acuma o iei cum vrei si bai zmato sau yazmat ca tu esti iazmat nici o tata nu tiam zis nimic te bagi ins eama cu japca mereu ai ceva de zis vezi cumetras de jocu tau si domnu hamster cand moi prinde tu pa mine cu silent sau ce vrea inima ta atunci sa dai ban si sa vi cu reclamati dastea fara inteles yazmat sincer iti zic ca ai silent ai steam? si ce daca?-)) de cand au aparut coduri pt steam vati cumparat toti steam....-
incepatoareo dute si joaca te mario astept parerea lu alex ca cu voi nu se poate vorbi....pacat de servaru asta e prea smeqer dar adminii....nam cuvinte

0 0

Back to top
Incepatoarea

[Mentally Stable]

(since 27-03-2012 22:50)

Votes: 2

Post Posted: 23-03-2012, 20:36:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fulger_Mic wrote:
bai tovarase hamster daca tu te crezi jucator de cs..e clar vrei sa te mint? e pur si simplu joc curat acuma o iei cum vrei si bai zmato sau yazmat ca tu esti iazmat nici o tata nu tiam zis nimic te bagi ins eama cu japca mereu ai ceva de zis vezi cumetras de jocu tau si domnu hamster cand moi prinde tu pa mine cu silent sau ce vrea inima ta atunci sa dai ban si sa vi cu reclamati dastea fara inteles yazmat sincer iti zic ca ai silent ai steam? si ce daca?-)) de cand au aparut coduri pt steam vati cumparat toti steam....-
incepatoareo dute si joaca te mario astept parerea lu alex ca cu voi nu se poate vorbi....pacat de servaru asta e prea smeqer dar adminii....nam cuvinte

Prima data invata limba romana, ca e vai de mama ei si lasa necuratele si apucate de scoala baiete si nu cauta cu mine anturaj - si dece sa ma apuc de mario ? cand o sa devii admin la ESL PRO master league 1 atuncia cauta-ma si spune-mi sa ma apuc de mario pana atuncia gura mica si apucate de invatat limba romana ca esti 0.

P.s Imi place de tine Fulger cand este admin faci scor 30-15 sau 15-11 cand nu este Admin faci scor 60-2 , 100-20 e bine atuncia - ti-am zis din prima seara cand acel player "`" a jucat codat si snow cat ti-a fost ciuda ca te-a batut "`" si ai bagat si tu si ti-am zis in fata esti 0 si cu coduri.

0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 20:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic sa-ti dea ban ca nu stii sa scrii in primul rand :-ss si in al doilea rand pe steam sunt aceleasi coduri ca si pe valve... n-am zis ca nu sunt, eu ti-am propus sa te duci pe servere de steam sa vezi cum se joaca jocu adevarat... nu tentativa ta de gameplay pe server cu respawn si war3 unde chinui un scor contra unor randomi luati din redirecte. Te ataci aiurea, eu n-am nimic cu tine, nici n-am zis macar ca ai cod, altii au venit si au zis ca ai.
0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

Post Posted: 23-03-2012, 20:40:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vezi ca toti sunt impotriva ta si se plange de tine,dece tot continui sa jignesti lumea?
Vezi ca ai 3 demo reclamatie,si tu tot continui sa zici ca joci curat si fara coduri?

0 0

Back to top
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 21:00:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

baaaa hamstereeeee nai o treba bai cumetre cu cs ce kilu meu cod esti 0 in cs dute hamstere si apucate de sanandres ce cod frate toti admini miau facut poze demouri au zis ca sunt curat si vrei sati arat ca ai zis ca sunt curat? doamne frate gasesec uns ervar care imi place s e un admin cre sare cu gura de oftica....frumos asa oftica ba baiatule oftica laste hamstere urat rau de tot din partea ta sa numi fdai voie sa mai joc pfai de capu meu de la un demio care faceam respawn sa ajuns la silent aim:| sti se faci diferenta intre silent aim si joc curat? nai o treaba iti garantez
0 0

Back to top
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 22:06:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai hamstere vino cu dovezi clare astept decizia lu alecx banuiesc ca e singuru care se precipe ca hamsteru sta degeaba decat sa joace stie ...alceva chair nu are habar alex astept sa te uiti pe demouri si sa dai verdictu sa sa lamureasca si adminii tai gata vine unu mai bun pe servar si gata cod sunteti invatati doar cu player care jaoca de 2 saptamani sa faceti fraguri vine unu mai bun si gata destroy,ban ,si exterminated puneti servaru asta la puct alex ca nu ajungi departe cu admii care ii ai
0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

Post Posted: 23-03-2012, 22:19:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai grija la dublu post ca se pedepseste,dublu post.
Si eu nu sunt cumatru tau.

0 0

Back to top
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 22:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate tu crezi ca eu ma zbateam atat sa te conving ca nam cod daca aveam?
fratea in demo 2 fulger2.dem frate daca te uiti atent eram respaun erau niste incepatori nici macar nu se uitau in spate cand trageam da? stateam la respaun simi faceam de cap nuu se uita nici unu trageam la alegere frate daca era aim sarea tinta ca dracu ....nu inteleg ma zbat ca sa pot juca in continuare dar degeaba ca nu ma intelegi....eu iti zic deca ca nam cod nam jucat cu cod imi place servaru rau de tot te rog frumos decat sa te mai uiti o data pe demouri si sa te uiti atent....e la decizia ta si app , nam injurat nici un player nu am vb cu nimeni de cand am intrat pe sv miam vazut de jocu meu...atata tot admi un player care se plange ca iam vb urat ....inafara de yazmat care se baga in seama cu japca ...nam nimic cu el joaca foarte foarte bn omu nu am nimic inpotriva lui te rog frumos sa te uiti mai bn si sami dai voie sa joc in continuare....si alex te rog sa te uiti la cele 2 demouri cu mine te rog dati cu parerea....vreau sa joc...

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 23-03-2012, 22:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fulger_Mic wrote:

Incearca sa fi scurt si la obiect ca nu va sta nimeni sa iti citeasca dramele acestea.

0 0

Back to top
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 22:37:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci alex ....astep pot sa joc....VREAu sa joc
0 0

Back to top
zanmato

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2012, 22:37:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti mielusel acum dintr-o data.... YaZmat nu s-a bagat in seama cu tine cu japca... tu esti cam panicat cand il vezi da nu-mi dau seama de ce... pe italy32 ai terminat harta cu 45 cu 30, pe awp_map aveai 90 cu 10 si ai terminat cu 140 cu 50.... nu inteleg, te emotionezi cand il vezi pe YaZmat? si ti-am mai zis si-ti repet: asta-i server de randomi luati din redirecte, tu chiar crezi ca-mi pasa daca imi dai tu 2 capete si zici "la multi ani" cand pe tine te ia dupaia unu care nici nu stie sa traga - sincer uita-te la ce-ai scris mai sus, uita-te la ce au scris si ceilalti mai sus si vezi ca te-ai abatut cumva de la discutie
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 23 March 2012 20:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 13-08-2025, 22:05:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password