User
Pass
2FA

pt hamsteru...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message529
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-03-2012 22:24)

Votes: 5

Post Posted: 23-03-2012, 21:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate ma lasi sa joc....frate nam nimic nu ai nici o dovada in privinta mea tu zici ca ala e cod? nuj ce miai facut dar ma conectez pe servar dupaaia ma scote afara si zice fatal error urat asa frate.....urat rau de tot inteleg ca va bagti unghia in gat....- vreau decat sa joc atata tot nu am cod nu am nimic sa nam parte de surioara mea daca am cod......poate asa ma credeti si uitate bn te rog la demouri frate e respawn frate eram in spatele lor era normal frate......pf nici nu stiu cum sa fac sa crezi ca nam cod si oftica mare e ca stiu ca zic adevaru si nimeni nu crede.....dar mi sau facut numerate poze sa zis ca sunt curat farte....pff astept parerii .....Cu Respec Fulger
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 23-03-2012, 22:17:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FRATE eu ti-am zis ca nu esti pe masura ca sa injuri pe altii si sau sa iti faci de cap pe server,doar ca nu am chef sa imi sune telefonul la 12 noaptea sa imi zica ca intri pe server cu coduri.
Dar acele 2 demo care le-a facut "incepatoarea"nu iti sunt clare?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fulger_Mic

[Mentally Stable]

(since 25-03-2012 22:24)

Votes: 5

Post Posted: 23-03-2012, 22:26:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate tu crezi ca eu ma zbateam atat sa te conving ca nam cod daca aveam?
fratea in demo 2 fulger2.dem frate daca te uiti atent eram respaun erau niste incepatori nici macar nu se uitau in spate cand trageam da? stateam la respaun simi faceam de cap nuu se uita nici unu trageam la alegere frate daca era aim sarea tinta ca dracu ....nu inteleg ma zbat ca sa pot juca in continuare dar degeaba ca nu ma intelegi....eu iti zic deca ca nam cod nam jucat cu cod imi place servaru rau de tot te rog frumos decat sa te mai uiti o data pe demouri si sa te uiti atent....e la decizia ta si app , nam injurat nici un player nu am vb cu nimeni de cand am intrat pe sv miam vazut de jocu meu...atata tot admi un player care se plange ca iam vb urat ....inafara de yazmat care se baga in seama cu japca ...nam nimic cu el joaca foarte foarte bn omu nu am nimic inpotriva lui te rog frumos sa te uiti mai bn si sami dai voie sa joc in continuare

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 23-03-2012, 22:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ai o reclamatie de facut o faci la sectiunea potrivita data viitoare.

Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 23 March 2012 20:27

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-08-2025, 18:32:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password