User
Pass
2FA

sa se uite cbr

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message761
ice^^

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-06-2012 19:10)

Votes: 4

Post Posted: 25-03-2012, 18:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Nick-ul tau in joc: KillForFun
Nick-ul persoanei reclamate: SpeedyMan si ice
Poze: log NG - http://forum.wow-freakz.com/Intrari-Iesiri-National-Guard-LOG-t62762-120.html
Descriere incident: intra speedyman pe 22 si iese pe 25 , fara sa fie notat ca a iesit , si iese FARA BLACK LIST

Code:
bun ,razboi vrei razboi sa fie!!!
1.M'a dat afara degeaba pe motiv ,inactivitate''ca nu am intrat eri pana la ora 21:00 ca am fost pelcat in excursie!!
El intradevar merita fpk dau si eu poze 

uitati aici lider adevarat care da afara ca..de http://postimage.org/gallery/142qadr4/0518e6e9/

Se vede ca el deja vrea sa imi faca felu...

speedyman nu vezi ca nu te suporta nimeni de pe sv?
in primu rand nu ai fost 2 zile online si in al doilea rand nu sti sa vorbesti asa ca papa Wave

Last edited by ice^^ on 25-03-2012, 23:49:07; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Taft

[Taftz0r.]

(since 02-04-2012 14:04)

Votes: 5

Post Posted: 25-03-2012, 20:21:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ehh dar nu e numai asta, acum 2 zile LOG-urile nu erau corecte , ai bagat fara aplicatii .. chiar nu meritai sa fi leader - , ca leader trebuie sa ai o anumita responsabilitate.. ca player normal esti bun dar nu ca leader imi pare rau -
0 0

Back to top
ice^^

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-03-2012, 20:21:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

logurile sunt toate corecte credema -
si apropo taft ai niku cabron de raspunzi tu cumva?
nu ma intereseaza poti sa raspunzi la orice post da nu la asta deoarece nu esti implicat

0 0

Back to top
Vicente
[Banned user]

Banned

(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 25-03-2012, 21:19:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe mine nu ma suporta lumea?stai vere cuminte ca eu am mai multi prienteni decat ai tu ***** pe ****asa ca stai calm...
Tu nu sti ce e ala liderat tu zici ca daca nu te batem la dgl ne da'i uninvite sau /fwarn -
Tu zici ca vrei sa ti factiunea curata =))si dai afara pe motiv degeaba
Plus hai sa punem owneri sa se uite in log sa vezi ca eu eram on+ca tu ai intrat leader ca nici nu ai dat teste NG...stiu mai multe decat sti tu baietas!
sa nu ziceti ca aberez lucrurile :
poza: http://postimage.org/gallery/142qadr4/0518e6e9/
Nush cum fac eu de intru la lideri ca tine....sa i'au bl degeaba...
Dar nu imi pare rau ca am bl!
Mai bine cu bl si cu prieteni decat fara bl si fara prieteni!
Stiu ca eu am o reputatie cat de cat proasta la admini/helperi pentru ca...ma i'au cu toti in gura cand nu imi convine ceva...dar ma i'au doar cand am drepatate sau is nervos...
Mi'e imi place freakz,nu imi pasa ca sunt civilan sau Ng sau LSV,Ballas cea ce imi pasa este sa pot juca pe sv si sa am prieteni....
Chiar daca am bl acm nu ma voi lasa de freakz
Ma voi muta pe sv de cs pana m'i se va expira bl...
Dar chiar imi pare rau ca nu ma pot bucura de un joc fain,din cauza la uni lideri incapabil care nici nu ar tebui sa foloseasca /lc vreodata
Acestea fiind spuse va urez DISTRACTIE PLACUTA in continuare!
O sa revin dupa BL
atat am de spus
I'm sorry cbr,striker,haos,diablo,hihop,k1dor,krieg,angellz,alexunder,si chiar si killforfun chiar daca mi'a facut acel post pentru care am loat /fpk!dar macar stiu ca am ramas cu prieteni nu cu dujmani!
e ca si faza de la scoala
Mai bine repetent decat prost si trecut cu bani...!

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ice^^

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-03-2012, 21:35:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai ma calm omule daca nu imi intri 2 zile /uninvite nu vad care e problema iti dau ce vreau eu daca nu imi convine de tine asa ca nu mai comenta fate si tu leader si dupa sa comentezi si apropo luam fpk amandoi ca ma grabii eu deoarece avusai treaba pentru ca unii oameni mai au si o viata sociala nu ca tine ba oricum toti miau zis sa nu te bag da eu am fost baietas ai luat testele si team bagat ca puteam sa iti zic respins din prima asa ca nu mai comenta -
bafta

0 0

Back to top
Vicente
[Banned user]

Banned

(since 08-03-2013 15:01)

Votes: 14

Post Posted: 25-03-2012, 21:56:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se vede ca ai 10 ani baietas!
Inavata sa:mp dupa...leader!atat zic
Sa raspunda un admin!gata spam

Am un scut in care prostii ca tine nu pot intra,si sunt mandru de acest lucru,singurul loc fara prosti!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 25 March 2012 22:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-02-2025, 00:02:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x