User
Pass
2FA

Star Dj Red

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message732
Carla

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-12-2015 19:24)

Votes: 6

Post Posted: 27-03-2012, 18:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e o reclamatie in adevaratul sens al cuvantului, adica nu cer o sanctiune sau o iertare de pacate. E vorba doar de principii de viata. Harta aztec acum 3 minute. De pe vechea harta au inceput problemele. Adiccted a jignit toata echipa catalogand-o turma de oi. Bineinteles ca nu puteam lasa un nesimtit sa nu ii dau replica. M-a facut capra, l-am facut bou. Doar eu am luat gag 5 minute. El nu a luat gag ca e amic cu dj red. Am protestat pe noua mapa, si am luat ban. Frumos. Bravo Dj Red, o sa te sprijin sa avansezi ca meriti. Adicted e bine mersi, jigneste 15 playeri, joaca iar cine are curajul sa ia atitudine ia gag si ban. Exact ca pe vremea lui Ceausescu. Bravo. Cu asa admini o sa ajungeti departe. Habar nu am cat ban am luat. Dar asta, dj red nu e bun nici de femeie de serviciu la o firma de salubrizare, eu una nu il angajam nici sa sape santuri. Calca in picioare tot. La cati nervi am, vazand bataia de joc a acestui asa zis admin prea putin ma intereseaza daca o sa imi ridicati banul. Stiu procedura "ai slot, trebuie sa ai un limbaj civilizat bla bla bla...". Nu se poate cu admini vopsiti, care habar nu au de regulament, care dau pedepse de parca ar fi pe mosia lor, care isi bat joc de playeri, care nu sunt buni nici de dos de basca. Imi pare rau dar nu ma pot cobori la nivelul unui *** sapiens numi dj red. Nu mi-as ierta-o niciodata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DjRed
[Banned user]

Banned

(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 27-03-2012, 18:15:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stau sa dau explicatii la nimeni.. Pe zi cat stau e pe server sunt zeci ca tine.. Ai primit gag pentru jignire. Te-am tugat sa iti vezi de joc si sa nu mai comentez. CAnd ti-am dat gag ai avut motivul gagului de la toti adminul on! Deci asteapta sa iti expire banul si incearca sa accepti un regulament ca sa nu se intoarca impotriva ta! O zi placuta!

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
Carla

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2012, 18:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragul meu Dj asacum ai invatat la biologie nu exista doua frunze identice. Prin urmare "pe zi cat esti tu on nu are cum sa fie zeci ca mine". Eu sunt unica asa cum esti si tu. Amprentele tale sunt unice, ADN-ul tau la fel. Prin urmare, citeste regulamentul de o suta de ori, incearca sa il aplici cat poti de corect si nimeni nu o sa mai conteste ceva. Daca in inteligenta ta o jignire gen "capra" nu este egala cu o jignire gen "bou" e grav. Am fost facuta capra l-am facut bou. Daca erai corect dadeai gag si mie si lui. Dar nefiind corect mi-ai dat gag numai mie. Sa stii pntru viitorcapra=bou.
0 0

Back to top
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 27-03-2012, 18:50:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citez : " n-ai cum sa joci la tero , se ingramadesc ca oile " , dupa aceea m-ai facut magar , te-am refacut capra iar tu bou .

Cuvintele oaie / capra nu le cataloghez in categoria jigniri , injurii pe cand magar / bou ...

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Carla

[Mentally Stable]

Post Posted: 27-03-2012, 19:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oaie/capra nu sunt echivalente cu magar/bou, tare, ma tin cu mana de burta de ras. Recunosc nu am mai ras in asa fel de mult timp. Eu stiu care e diferenta -. Primele sunt de genul feminin, urmatoarele de genul masculin. Tare!!! Mare e gradina ta Doamne!!!! Ai grija Dj Red pentru viitor: sa dai gag si ban numai fetelor care jignesc baietii facandu-i magari sau boi. Baietilor care jignesc fetele facandu-le oi sau capre sa nu le dai gag ca nu e jignire dupa inteligenta lui adictted. Doamne cat am putut sa rad!
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 12-11-2024, 10:41:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x