User
Pass
2FA

cerere unban ibone
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1106
ECSTASYY

[BreakeR]

Status: Offline
(since 25-05-2024 09:44)

Votes: 8

Post Posted: 31-03-2012, 19:34:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai fratilor nu va mai bagati ma in seama peste tot chiar asa de greu ii? VA DOARE DACA NU VA BAGATI PESTE TOT?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 31-03-2012, 20:19:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unmor Cstrike wrote:
Profesionistiti toti pe bune !!!!. Deci Twister stii ca eu te stimez si nu vreau sa am treaba cu nimeni , nu tin partea nimanui , de multe ori cei care imi erau apropiati pe aia i-am banat , si toate bune cele bune , recunosc ca il stiu pe Ibone de pe alte server stiu cum joaca de cand joaca , nu stiu daca foloseste cod insa toate demo-urile care sau facut nu au rezultat acest lucru , exista o mare diferenta intre uwc3/clasic si acesta se recunoaste la setari , unde pe uwc3 ajungi la o acc de 32-33 pe un server clasic ajungi la 24-25 maxim (fac exceptie jucatori din PGL) , deci toate aiurelile astea tin de faptul ca nu suportati un jucator care "omoara" mai bine ca voi ... Eu unul nu ma supara , nu ma ingana pe cand voi aveti ceva cu el , stati geana pe el , demo peste demo , poate face repsawn si asa mai departe.... Terminati cu toate astea pe bune !. Si pentru tine Pinin poate nu ai atatea responsabilitati ca altul , asa ca lasa toate astea ca este un timp si pentru toate , faptul ca eu nu joc cs nu inseamna ca nu intru pe forum sa vad care e treaba, sunt motive intemeieate pentru care nu pot intra ca inainte .
Pentru tine K3nT , stiu ca nu joci atat de bine incat sa pui probleme (ma refer la uwc3) si adevarat nu sunt in masura , dar daca ai fi vazut in topicul anterior nu a primit ban au fost inchise toate , nu aparea in nici o lista de ban deci? nu e logic sa ii se de unban . Eu unul atat am avut de zis .

CONCLUZIE: Maturizati-va si lasati toate prostiile cum a zis si twister. Eu unul sustin ca nu are cod* poate setari la cs pentru mai bune performante , asta orice persoana are de la caz la caz cum a invatat sa joace - , si eu am pentru tinta mica si viteza la dreapta la stanga cum sa imi mearga pe diagonala si toate de genu , asa ca cei care suferiti la capitolul a stii ce inseamna counter-strike . invatati.

Imi cer scuze pentru ca am exagerat CsTrike, eram foarte dezamagit pentru ca ai scos banul si de aceea. Nu am nimic personal cu Ibone , i-am dat ban nu numai ca am considerat ca nu este curat dar si pentru faptul ca multi playeri nu mai jucau din cauza lui si aproape toata lumea considera ca are cod. Nu vorbesc in numele tuturor , dar cred ca ceea ce am facut am facut pentru a se ajunge la un verdict. De fiecare data cand juca el pe server amx_page exploda de reclamatii. Eu cred ca parerile si demourile facute sa va faca sa ajungeti la un verdict.
Repet ca nu am nimic personal cu nimeni , imi cer inca odata scuze .

P.S. pentru Twister : nepotism inseamna favoritism pentru familiari , prieteni. Nu cred ca asta este esentialul , dupa cum vezi am folosit "..." - ghilimele . Daca tu consideri ca asta este un motiv sa scoti adminele te rog sa mi-l scoti, nu am cersit nimc la nimeni . Asta este o comunitate si este inevitabil sa apara discutii si conflicte , aplanarea lor este mai importanta.

0 0

Back to top
ShQ

[Creep]

(since 23-05-2017 23:17)

Votes: 12

Post Posted: 01-04-2012, 10:13:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CStrike --- Intra tu level 0 pe server , eu cu pinin in echipa ( ambii level 33 ) , dane 10 -0 cum a facut ibone si dupa eu cred pe bune tot ce zici tu cu skillurile ... Si tu esti un jucator bun de Uwc3 ... deci fane favoarea asta ... ca poate noi suntem chiar slabi la cs in uwc3 ... cum se face ca noi 2 cnd ne intalnim ne ciondanim in cs ... si este o balanta ... la el niciodata nu exista asa ceva ... ca el este level 0 si noi level 30 si ... nu conteaza nu ? Hai lasati-o moarta....
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ECSTASYY

[BreakeR]

(since 25-05-2024 09:44)

Votes: 8

Post Posted: 17-04-2012, 02:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paste Fericit ! -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 17 April 2012 10:49

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 19-07-2025, 09:34:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password