User
Pass
2FA

Druid Tank Cataclysm Guide
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message11205
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Status: Offline
(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 15-02-2012, 11:43:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Burton wrote:
Quote:
La hoarda avem de ales intre:

1. Tauren, acesta ne ofera Enducance (wowhead link)

E Endurance.

In tot guilde-ul ai scris Lancerate in loc de Lacerate, firar druidu vietii.

In rest , o sa ma mai uit , acum am citit putin in trecere.

Nu am observat aceste greseli de ortografie, acum le-am corectat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
marilego

[Mentally Stable]

(since 24-09-2019 11:13)

Votes: 10

Post Posted: 21-02-2012, 10:21:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Druid Tank Guide

Aoe target rotation - Feral Charge (wowhead link) -> Faerie Fire (wowhead link) -> Berserk (wowhead link) -> spam Mangle (wowhead link) si Maul (wowhead link) -> de asemenea incercati sa puneti pe cat mai multe target-uri Lacerate (wowhead link).

pana dai tu faerie fire si berserk or sa sara mobi de pe tine si in plus nu ai zis nimic de thrash si swipe care sunt abilitati aoe pe care tu nici nu le-ai mentionat, este mai bine sa dai charge, thrash, swipe, demo roar, iti va mai ramane cam 0,5 sec de cd in care poti da faerie fire, mangle sau lacerate, si apoi poti relua rotatia cu thrash swipe demo roar
si ce te faci daca tankezi 3+mobi? mangle loveste doar 3, tu daca ai 4-5mobi pe tine,pe restul nu-i tankezi?
totodata este folositor sa faci un macro in care sa-ti pui rotatia iar la final sa pui /cast !maul , astfel maul va fi castat la fiecare cd daca ai rage, asa ca nu vei uita sa-l dai si mai eliberezi si o tasta

exemplu de macro:
pt aoe
/castsequence thrash, swipe(bear), demo roar, mangle(bear), thrash, swipe(bear),demo roar, lacerate
/cast !maul
pt single
/castsequence lacerate, mangle(bear), lacerate, faerie fire, lacerate, pulverize, lacerate, mangle, lacerate, demo roar, lacerate, pulverize
/cast !maul
este o rotatie in care folosesti toate abilitatile de single target si in care eviti cd la abilitati si fara sa fiu nevoit sa fiu atent la cd de la maul, aceasta fiind castat automat daca ai rage
am pus astfel abilitatile pe a evita sa intru in cd cu mangle, distanta intre cele 2 mangle fiind devreo 6-7 sec,mangle avand 6 sec cd imi va permite sa-l dau imd ce iese din cd si totodata imd ce pun 3x lacerate pe tinta,voi putea da pulverize(9% crit este mereu bine venit, criticalul ajutand la procuirea savage defense), aceasta fiind recastat aproximativ la finalul celui anterior sau imd ce expira, astfel nu voi pierde bufful niciodata

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 01-03-2012, 13:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, intradevar sunt folositoare macrourile postate de tine Marilego cat despre trash si swipe am uitat sa mentionez. De asemenea, odata cu aparitia noului boss pe server. am actualizat lista cu Cele mai bune iteme disponibile pe server.

0 0

Back to top
Pufarinaa

[Arch Druid]

(since 23-02-2023 22:39)

Votes: 37

Post Posted: 02-04-2012, 21:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incearca sa pui si link-uri la cuprins sa te duca automat cat dai click la subiectul dorit.
Si cand ai timp sa pui si pictograme, arata mai estetic.

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

Post Posted: 02-04-2012, 21:58:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pufarinaa wrote:
Incearca sa pui si link-uri la cuprins sa te duca automat cat dai click la subiectul dorit.
Si cand ai timp sa pui si pictograme, arata mai estetic.

As pune link-uri cu cuprinsul, dar nu stiu cum, daca imi zici si mie, pun si eu -)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-02-2025, 20:17:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password