User
Pass
2FA

Reclamatie RAUL

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message627
FreaKy1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-01-2013 16:35)

Votes: 6

Post Posted: 04-04-2012, 12:35:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : FreaKy
Admin reclamat : Raul / Hasibah
Harta : de_dust2x2
Dovada : http://www5.zippyshare.com/v/95279781/file.html
http://www5.zippyshare.com/v/61513150/file.html

Nu stiu cum sa spun, dar unii admini au admin degeaba. Mi se pare absurd sa faci ss altui admin de la tine de pe server... E a nu stiu cata oara cand se intampla chestia asta, iar acum, toti playerii de pe servere au inceput sa ma injure ca sunt codat... faceti ceva va rog frumos... nu mi se pare normal comportamentul adminilor de pe serverele mr , in aceasta privinta.

To punish and enslave...
[ M.urder D.eath K.ill ]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vic-

[Mentally Stable]

(since 18-05-2013 08:46)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2012, 13:15:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Freaky, daca te-ai uita un pic pe lista http://forum.wow-freakz.com/Coltul-Rusinii-Admini-Codati-t142140.html ai intelege motivul pentru care sunt verificati si unii care detin grade pe server.

Pe de alta parte, Raul nu intelege foarte bine notiunea de codat, mi s-a intamplat si mie in repetate randuri sa fiu acuzat de el ca am coduri.
Totusi, spre deosebire de alti admini care cum ziceai si tu chiar au acces degeaba, isi face treaba si nu poate fi acuzat pentru asta, eventual mai multa atentie pe viitor.

0 0

Back to top
FreaKy1

[Mentally Stable]

(since 26-01-2013 16:35)

Votes: 6

Post Posted: 04-04-2012, 13:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteleg, dar ceea ce nu inteleg, e ca se face totul asa pe fata... iti dai seama ce cred playerii mai seriosi de pe server , cand vad un admin care face ss altui admin ?
Am jucat la seara adminilor, unde am jucat cu ownerii, si am jucat destul de bine, de ce m-as face de ras jucand cu cod, iar Raul nu a fost in stare sa ne onoreze cu prezenta atunci... ca na... cine stie... oricum mi se pare degradant pentru un admin, care se oftica ca isi ia bataie, sa faca ss altui admin... plus ca zice ca mi-a dat ban , si are demo cu mine cand joc cu cod! Vreau sa il vad, nu sa il tina pentru el. Nu am chef ca de fiecare data cand intru pe server sa ma ia playerii la injuraturi, din cauza incompetentei unora...

To punish and enslave...
[ M.urder D.eath K.ill ]
0 0

Back to top
CrimsoN Moon

[Mentally Stable]

(since 09-04-2012 12:54)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2012, 13:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da mai Freaky dar cum sa'ti explicam ...au fost prinsi ADMINI deci nu playeri cu cod...poate el a crezut ca tu ai avea cod si s'a asigurat pentru ca asa a fost prins si Johnii si JustMe nha...Si sa nu ti se para absurd sa faci ss altui admin ca cine stie poate are cod...orice e posibil pe lumea asta - Dar cu totii suntem colegi pe server si trebuie sa ne respectam unul pe celalalt si in plus trebuie sa respectam si playerii...Poate odata si odata Doamne fereste te va prinde cu cod...in cel mai rau caz...Sper sa nu mai fie certuri intre voi!!
0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 04-04-2012, 13:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa va zic sincer de nenumarate ori m-am uitat pe FreaKy si am facut si demo-uri doar ca sa ma uit atent la ele, evident ca dupa ce le vizionam de vreo 3-4 ori le stergeam pentru ca imi dadeam seama din prima ca nare nimic doar ca eram curios sa vad stilu lui de joc -
Si in lgatura cu ce a zis rolex, da toti suntem colegi dar in cei noi nu ai atata incredere ca si in cei care ti-au fost colegi timp de 3-4 luni.Eu pe FreaKy il stiu de cand eram admin pe Mr cand era clasic si e mult timp de atunci -

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
padrino

[My life,my rulles!! ]

(since 08-05-2014 19:42)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2012, 15:35:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raul ai un avertisment verbal...uita-te inainte nu faci poze deodata -...plus ca freaky din cate stiu a mai trecut prin faze de genu'...Atentie pe viitor!

TC!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by padrino, 04 April 2012 13:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 20:59:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x