User
Pass
2FA

>>Recrutari<<
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10389
IamLegend

[Creep]

Status: Offline
(since 01-12-2012 11:53)

Votes: 11

Post Posted: 04-04-2012, 14:34:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quinwaz wrote:
Trebuie sa ma prezint si eu?
Nume: Marian
Nume in Game: Quinwaz
Despre Mine: Am Nasu Mare -

Last edited by IamLegend on 04-05-2012, 08:46:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ARIADNA

[only priest]

(since 11-10-2020 20:00)

Post Posted: 04-04-2012, 17:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand intri in joc, da w pt invite la Cleo, Selyo, Ioly sau Snikerdog, te asteptam
0 0

Back to top
mitutza

[Mentally Stable]

(since 12-06-2013 03:09)

Votes: 2

Post Posted: 05-04-2012, 12:53:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului: Apocalips
Race/Class :Human DK
Talente:Frost/Unholy(cand o sa il repare)
Profesii:Ench/Jewel
Itemlevel:358
Armory Link:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Apocalips
Varsta :17
Experienta :3
De ce doresti sa vi la noi in guild :Sunteti o guilda cu experienta. M-am saturat de guildel in care nu se face nimic.

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 05-04-2012, 16:04:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

astept wisper pe cleo sau ioly
0 0

Back to top
crazydrift

[Mentally Stable]

(since 25-08-2013 10:58)

Post Posted: 05-04-2012, 22:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara .Astazi am facut o prostie sunt Crazydrift si astazi am cerut inv in raid dar inainte m-am inscris la arena am primit inv in raid dar dupa un timp a venit si inv din arena si am iesit din raid pt a face arena in scopul de a imi cumpara un trinket.Nu am stiut ca nu este bine sa ies si consider ca mai bine ramanea in raid si imi cer scuze si promit sa nu se mai intample sa fac greseli din acestea ma puteti reprimi in Toxic?
0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 05-04-2012, 23:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scuzele sunt acceptate , dar va mai dura pana vor fi iertate
vei primi re-invite in guilda

0 0

Back to top
catasan

[Mentally Stable]

(since 18-04-2012 07:30)

Post Posted: 11-04-2012, 10:41:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului: Talapin
Race/Class :Night Elf/ Hunter
Talente:mm/sur
Profesii:nu am deocamdata
Itemlevel:359
Armory http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Talapin
Varsta :15 ani
Experienta :2 ani
De ce doresti sa vi la noi in guild : Eu imi doresc sa vin la voi in guilda deoarece consider ca este o guilda buna respectabila in care primesti ajutor in caz ca ai nevoie, se fac raiduri des si am auzis numai pareri bune despre aceasta guilda.

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 11-04-2012, 14:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

multumim pt aprecieri , astept un wisper in joc
Bun venit in club

0 0

Back to top
Soulbringer

[Mentally Stable]

(since 04-04-2014 17:30)

Votes: 5

Post Posted: 11-04-2012, 19:02:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului: Cartoonzwtf
Race/Class : Human / Paladin
Talente: Retribution ( PvE ) / Retribution ( PvP )
Profesii: Jwl ( 510 ) / Mining (525)
Itemlevel: 355
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Cartoonzwtf
Varsta : 16
Experienta : Woltk / Cataclysm ( stiu majoritatea scripturilor )
De ce doresti sa vi la noi in guild : Doresc o Guilda care sa fac un PvE serios . Este o Guilda care are un viitor promitator care isi vede de treaba .

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

Post Posted: 12-04-2012, 08:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soulbringer wrote:
Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Cartoonzwtf
De ce doresti sa vi la noi in guild : Doresc o Guilda care sa fac un PvE serios . Este o Guilda care are un viitor promitator care isi vede de treaba .

Frumusico, si tu ai plecat de la Durs mai? Raised eyebrow
Raiduri facem si noi, ce e drept cu pasi mai marunti. In prezent cautam sa consolidam ceva mai mult guilda ca sa putem intocmi niste raiduri sanatoase cu care, in prima faza, sa facem, unul cate unul, fiecare boss pe normal, urmand ulterior sa trecem si la heroice.
Noi cautam sa ne distram cat se poate de mult impreuna in guilda si de aceea, toata lumea e calma si atmosfera e placuta.
Cine nu stie scripturile, il invatam, cine dovedeste dedicare si loialitate fata de guilda, in limita posibilitatilor, il imbracam si il ajutam cum putem.
In prezent, ca guilda, avem un progress destul de modest datorita faptului ca suntem intr-un proces de invatare si consolidare. (Avem Argaloth,Chimareon, Halfus, cred ca si Valiona (nu sunt sigur 100%), toate pe normal si de curand am inceput sa dam tryuri la Maloriak pe 10n la care il vom da jos cat de curand). Nu ne grabim si in timp vom face orice boss. Vointa si perseverenta e, e doar o chestiune de timp.
In paralel cu aceste activitati, farmam pe cat posibil pentru a face guild achievements (dupa cum vezi suntem pe locul 2-3 in topul guildelor in materie de guild achievement points).
In guilda suntem ceva oameni care stim cam toate scripturile si avem si gear destul de consistent (mai putin magmaw si atramedes unde nu le-am studiat pentru ca trebuie sa ne focusam pe bosii mai vechi intai).

Cu acestea fiind zise, daca doresti sa ni te alaturi si esti dispus sa te dedici guildei, din punctul meu de vedere esti binevenit. Experienta ta in PVE ne-ar prinde bine. -

Quinwaz wrote:

0 0

Back to top
Soulbringer

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-04-2012, 09:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Soulbringer wrote:

Frumusico, si tu ai plecat de la Durs mai? Raised eyebrow
Raiduri facem si noi, ce e drept cu pasi mai marunti. In prezent cautam sa consolidam ceva mai mult guilda ca sa putem intocmi niste raiduri sanatoase cu care, in prima faza, sa facem, unul cate unul, fiecare boss pe normal, urmand ulterior sa trecem si la heroice.
Noi cautam sa ne distram cat se poate de mult impreuna in guilda si de aceea, toata lumea e calma si atmosfera e placuta.
Cine nu stie scripturile, il invatam, cine dovedeste dedicare si loialitate fata de guilda, in limita posibilitatilor, il imbracam si il ajutam cum putem.
In prezent, ca guilda, avem un progress destul de modest datorita faptului ca suntem intr-un proces de invatare si consolidare. (Avem Argaloth,Chimareon, Halfus, cred ca si Valiona (nu sunt sigur 100%), toate pe normal si de curand am inceput sa dam tryuri la Maloriak pe 10n la care il vom da jos cat de curand). Nu ne grabim si in timp vom face orice boss. Vointa si perseverenta e, e doar o chestiune de timp.
In paralel cu aceste activitati, farmam pe cat posibil pentru a face guild achievements (dupa cum vezi suntem pe locul 2-3 in topul guildelor in materie de guild achievement points).
In guilda suntem ceva oameni care stim cam toate scripturile si avem si gear destul de consistent (mai putin magmaw si atramedes unde nu le-am studiat pentru ca trebuie sa ne focusam pe bosii mai vechi intai).

Cu acestea fiind zise, daca doresti sa ni te alaturi si esti dispus sa te dedici guildei, din punctul meu de vedere esti binevenit. Experienta ta in PVE ne-ar prinde bine. -

S-a facut o confuzie nu sunt Frumushica sunt varu lui . Pe pladin am muncit amandoi mai mult el PvE dat fiind faptul ca eu am fost 4 luni pe Blizz dar am revenit . Sunt la fel de serios ca varu meu si daca este ceva el poate sa vina sa faca impreuna cu mine raiduri . Acuma decideti daca ma primiti , nu am dorit ca sa ma dau Frumushica chiar daca este si char meu .

Am uitat sa spun ca Frumushica inca este in HUGE . Cu Cartoonzwtf vreau sa intru in Guilda .

0 0

Back to top
IamLegend

[Creep]

Post Posted: 12-04-2012, 09:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze de confuzie. Pe Frumusica il stiu din vedere si am observat ca este un membru de baza al celor de la Huge si am fost surprins putin crezand ca e vorba de aceeasi persoana. -
Ok atunci, vorbeste cu Cleo sau orice alt officer din Toxic aflat online in joc si roaga-i sa iti dea invite. Spune-le ca ai vorbit cu mine si ai postat pe forum aplicatie cand dai de ei. -
Am facut descrierea de mai sus pentru a sti de la inceput la ce sa te astepti.
Bine ai venit si ne vedem in joc (eu ajung online diseara dupa ora 6 cand ies de la serviciu).

Quinwaz wrote:

0 0

Back to top
Soulbringer

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-04-2012, 09:55:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IamLegend wrote:
Imi cer scuze de confuzie. Pe Frumusica il stiu din vedere si am observat ca este un membru de baza al celor de la Huge si am fost surprins putin crezand ca e vorba de aceeasi persoana. -
Ok atunci, vorbeste cu Cleo sau orice alt officer din Toxic aflat online in joc si roaga-i sa iti dea invite. Spune-le ca ai vorbit cu mine si ai postat pe forum aplicatie cand dai de ei. -
Am facut descrierea de mai sus pentru a sti de la inceput la ce sa te astepti.
Bine ai venit si ne vedem in joc (eu ajung online diseara dupa ora 6 cand ies de la serviciu).

Mersi !

0 0

Back to top
ARIADNA

[only priest]

Post Posted: 13-04-2012, 22:28:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

respins

sa-ti dau si motivele pt care nu ti-am dat accept:
desi suntem pe locul 3 la guildele de la alianta, locul este pt numarul de archievment-uri, nu pt alte realizari , bossi sau altceva.
asa cum am spus , nu te vad in stare sa stai ore si ore in sir la farmat plante sau mine , sau sa faci glyph-uri sau gem-e pt archiv
Asa ca mai bine cauti in alta parte pt progres

0 0

Back to top
keris

[Mentally Stable]

(since 25-08-2012 15:47)

Votes: 3

Post Posted: 21-04-2012, 15:35:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului:kysha
Race/Class :draenei paladin
Talente:prot/holy
Profesii:bs /jwl
Itemlevel:357 -prot/350 -holy
Armory Link: momentan nu e disponibil armory
Varsta :25
Experienta :bot/bwd n /hc arcanotron normal dar pe alt char
De ce doresti sa vi la noi in guild : sper sa gasesc o echipa cu care sa pot face mai mult decat ce face globalul, daca va interesereaza gearul meu asa mult ma puteti gasi online in sw in banca veche

ia-ma acasa!-
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 01-12-2024, 08:37:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x