User
Pass
2FA

Demo Gostkid
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Are cod GostKid?
Da
84%
 84%  [ 11 ]
Nu
15%
 15%  [ 2 ]
Total Votes : 13

Author Message3265
GostKid

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-09-2012 23:54)

Votes: 7

Post Posted: 06-04-2012, 08:23:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

why eu zic sa vb pe mes nu aici ca tot omu
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wHy?!

[Mentally Stable]

(since 06-05-2012 09:11)

Votes: 12

Post Posted: 06-04-2012, 08:27:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wHy?! wrote:
GostKid wrote:
why tie tie ciuda ca nu poti face nimic sa ma dai afarqa de tot asta e nu ai cum degeaba mai incerci eu in locul tau ast termina ca poti sa spui ce vreei ca nu ma intereseaza si cu nutu ala care se crede el ala care respecta regulile

Eu ti-as zice sa mai dai pe la scoala ca sa inveti sa mai bagi cate o virgula si un punct,

Eu am demonstrat ce am avut.Ca serverul este plin de admini infecti si codati si in curand se va duce serverul de rapa cu asa admini.Cat credeti ca o sa mai reziste adminii curati cu voi?Api playerii care se respecta?Nu mult asta e sigur.Din cauza voastra 5 din cei mai buni admini au plecat si asa o sa faca si restul.Au ramas pe server admini de 10-11 ani care nu stiu ce-i cu viata lor,au acces dar nu stiu nici o comanda amx si admini smecheri care joaca numai cu scrips,cfl,aim,wall si se cred Pro dar sunt niste faliti in viata.

Posturi unite automat, 06-04-2012, 09:27:02

GostKid wrote:
why eu zic sa vb pe mes nu aici ca tot omu

Eu nu vorbesc pe mess cu un pusti facut praf de pc-ul din ziua de azi.Ca pur si simplu nu ma pot cobora la nivelul tau de prostie sa discutam si sa intelegem unul pe celalalt.Acum ce vrei?NU mai ai admin?Kent nu mai e root si vrei sa vb cu mine pe mess?Pleaca ma la alta masa ca nu ma intereseaza.Eu mi-am demonstrat punctul de vedere.SI in sfarsit si-a dat si static seama.

Demo GostKid :
http://www.girlshare.ro/3603531.8
0 0

Back to top
GostKid

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 08:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

why sati spun eu ceva kent indiferent ca va avea sau nu router eu mereu il voi ajuta pe sv si are rout sti thu linistit si nu ca vreau sa vb cu tn pe mes dar macar asa sa nu fac posturi multe why eu sti ce te rog pe tine sa ma lasi in pace ca thu habar nai eu stiu mai multe ca tine in amxx.mod si in ce vrei thu
0 0

Back to top
wHy?!

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 08:32:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GostKid wrote:
why sati spun eu ceva kent indiferent ca va avea sau nu router eu mereu il voi ajuta pe sv si are rout sti thu linistit si nu ca vreau sa vb cu tn pe mes dar macar asa sa nu fac posturi multe why eu sti ce te rog pe tine sa ma lasi in pace ca thu habar nai eu stiu mai multe ca tine in amxx.mod si in ce vrei thu

Eu nu cred ca ai mai mult habar in amxx,mai ales ca nu exista amxx.mod ca sa stii -...poate amxmodx sau metamod,dar ce stii tu de astea.Viata ca e facuta praf de internet baiatule,mai treci pe la scoala si invata sa scrii si sa mai pui cate o virgula ca te faci de rusine asa.

Demo GostKid :

Last edited by wHy?! on 06-04-2012, 08:34:16; edited 1 time in total
0 0

Back to top
GostKid

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 08:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

facem o proba sa vedem care stie mai multe a? si daca pierzi nu mai aud de tine
0 0

Back to top
wHy?!

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-04-2012, 08:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GostKid wrote:
facem o proba sa vedem care stie mai multe a? si daca pierzi nu mai aud de tine

Pe mine nu ma intereseaza sa te bat pe tine la nivel de cunostiinte ca deja te-am batut fara sa incep.Un tot thread-ul uite ce reiese fata de tine :

-n-ai cultura generala
-nu mai treci pe la scoala
-esti sarac si mananci litere de la cuvinte
-ai crescut cu "baietii" de la colt de bloc => boschetari adica
-3 demo-uri cu tine si mai ai curajul sa zici ca nu ai cod
-esti praf

Posturi unite automat, 06-04-2012, 09:38:36

TOPIC CLOSED PENTRU PROSTIA LUI GOSTKID !

Eu am demonstrat ce am avut.Ca serverul este plin de admini infecti si codati si in curand se va duce serverul de rapa cu asa admini.Cat credeti ca o sa mai reziste adminii curati cu voi?Api playerii care se respecta?Nu mult asta e sigur.Din cauza voastra 5 din cei mai buni admini au plecat si asa o sa faca si restul.Au ramas pe server admini de 10-11 ani care nu stiu ce-i cu viata lor,au acces dar nu stiu nici o comanda amx si admini smecheri care joaca numai cu scrips,cfl,aim,wall si se cred Pro dar sunt niste faliti in viata.

Demo GostKid :
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wHy?!, 06 April 2012 06:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-12-2024, 02:15:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x