User
Pass
2FA

Reclamatie PIMP

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message500
CyborgXd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-07-2012 12:16)

Votes: 2

Post Posted: 06-04-2012, 15:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : Cyborg (Sv ma stia RedBull)
Numele adminului reclamat: pimp
Harta, ora si data faptei: Sunt mai multe fapte.
Motiv/Regula incalcata:
1.)Am ajuns primul CT pe o harta iar el a lasat free. I-am dat arma , a stat 5 sec. si ma impuscat. (Iar cand a facut altcineva asa, imd el a pus la vot banarea acestuia)
2.)Se insulta cu cei care nu au niciun grad , printre care si cu mn.
Sunt si alte fapte dar cu alti payeri.( Asa au plecat cativa de pe sv)
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola... Nu am facut pt ca nu voriam sa-l reclam dar ma convins pana la urma si nam nicio dovada. (Dar ii rog pe toti cei care au fost pe server sa dea RE: aici ) {Ei sunt dovada}

P.S: Am vazut si celalalte reclamatii pentru PIMP iar eu cred ca are ADMIN din flori , pt ca nu isi face treaba,,din contra (o incalca)
In loc sa fie un ex. ca e admin ne baga prostii in cap. Nu e trb mea daca ii dati remove la ADMIN dar peste 90% de pe sv. printre care si unii admini asta ar vrea.

Respect tuturor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Staropramen

[am si eu]

(since 10-02-2024 20:03)

Votes: 67

Post Posted: 06-04-2012, 15:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-a dat arma si iti multumesc dar nu mam putut abtine de la frag -

@ Eu nu am dat votban la nimeni de cateva zile.. knov1c7 a dat si are motivele lui , spre deosebire de alti eu nu ii cer lui socoteala de ce i-a dat.

@ Owneri faceti o treaba minunata si nu vreau sa ne despartim de pe mr4 cu cearta.. TC la reclamatiile mele , scotetimi adminul ( pentru ca am soliticat scoaterea mai demult) si bafta in continuare. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
D3aGl3

[Unknown!]

(since 10-01-2018 21:19)

Votes: 36

Post Posted: 06-04-2012, 15:21:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit ca oricum iti scoteam accesul. TC!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D3aGl3, 06 April 2012 13:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-11-2024, 01:29:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x