User
Pass
2FA

Cum sa ajungi intr-un raid grup !!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message577
Ecclesiophobia

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2012 10:01)

Votes: 2

Post Posted: 07-04-2012, 16:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa evitam discutiile inutile in guild, sau in timpul raidului am facut acest topic ca toata lumea sa stie ce trebuie sa aiba ca sa aibe prioritate la raid.

1. Toti Ranged Dps care pot sa isi faca offspec heal, sa il aibe facut. (gearul nu este un must have, dar ar fi bine sa il strangeti din hc-uri, raiduri daca nu are nimeni nevoie)

2. Toti Healeri sa aibe un spec de dps (acesta este in cazuri de schimbare in raid, pentru iteme este idem ca si mai sus)

3. Toata lumea trebuie sa stie scripturile (indiferent ca ai mai facut bosul sa nu l-ai mai facut, te uiti peste script care este postat pe http://council.hi2.ro/ ,pe acest site veti gasi si addonurile necesare unui raid, si ghiduri utile)

4. Ca o reamintire a regulilor : NU SUFERI DE DPS/HEAL-UL PE CARE IL DAI, INTOTDEAUNA EXISTA UNU MAI BUN !

5. Si sa nu uitam, NIMENI nu are loc rezervat la raiduri, chiar si tanci/healerii pot fi inlocuiti daca este necesar.

6. Dupa failul de astazi reguli noi, TOTI care vor intr-un raid dps/tank vor avea de facut un mic test, fiecare dps trebuie sa posteze in acest topic un screanshot cu dps-ul lor pe un heroic dummy (revin mai tarziu cu link la poza dummy-ului) si cei care vor scoate sub 13k dps, vor sta pe bara, restu sunt bine veniti la raid. Tanci vor avea de domonstrat ca stiu scriptul la fiecare boss.(scriptul asa cum il facem noi !!!) Heal-ul nu a avut probleme pana acuma cu wipe/no attention, deci de ei nu ne atingem inca, dar cum am precizat inca nu ne luam de ei, daca este nevoie atunci si ei vor fi testati.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sarius4Ever
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-06-2014 12:28)

Votes: 33

Post Posted: 25-04-2012, 13:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

parerea mea sincer.. 13k dps.. zik peste 15k..-

Live For The Night

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 04:01:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password