User
Pass
2FA

reclamatie!!!!!!!!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message971
Shut^Down

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-05-2012 13:33)

Votes: 3

Post Posted: 10-04-2012, 12:05:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau :DrF # Shut^Down
Numele adminului reclamat:[pK]Van
Harta, ora si data faptei:deathrun forest2final 10.04.2012 ora numai stiu dar stiu admin care pot sa marturiseaca k mi-a dat ban
Motiv/Regula incalcata:abuz de admin + injura
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola. http://imageshack.us/f/834/deathrunforest2final000h.png/

Deci chiar trebuiesc masuri luate nu cred k e prima oara cand abuzeaza dar mai da si ban - deja e ....
Sa inteleg k dak ai admin nu exista reguli?

LJR: 254.6 Cjr: 265
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DrUpY

[Mentally Stable]

(since 04-03-2020 13:05)

Votes: 17

Post Posted: 10-04-2012, 12:15:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shut Down prima data ai inceput sa'l ameninti ca ii faci reclamatie si ii comentai ff mult pe mapa deathrun_forest_final iar pe deathrun_arctic ai intrat si l'ai amenintat cum ca pana deseara are REMOVE.
Eu cred k ai facut degeaba reclamatie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
hvan

[Gold Warchief]

(since 22-02-2015 15:34)

Votes: 15

Post Posted: 10-04-2012, 12:17:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De obicei la comentatori dinastia ca tine dau direct permanent , ti-am dat 1k min dar am vazut ca ai ip dinamic si ai intrat la loc -...

Ca sa vezi ce inseamna sa fii nou , totu' a inceput pe forest2 , nu se numeste abuz atunci cand imi dau revive prietene , s-au mai multe reclamatii pe tema asta , in caz ca te intereseaza te poti uita la cateva.. nu te-am injurat ," in gatu tau" n u pot numii injuratura .. si oricum , m-ai calcat me nervi cand ai inceput sa ma iei cu '' ai remove , de azi " , bai prietene daca erai asa smecher sa determini tu un owner sa imi dea remove nu te mai amageai cu reclamatia asta de 2 bani - Repet , revive nu e abuz , Dire a spus-o nu eu! + de asta ti-am dat si o sansa , dandu-ti pro la cererea de slot pe care vad ca ai ratat-o , ai continuat sa fii magar si nesimtit ..

0 0

Back to top
Shut^Down

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2012, 18:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu era logic sa comentez io si ceilalti playeri asteptam 1 runda intreaga ca sa jucam si el isi pune bind pe revive si joaca cand vrea asta ti se pare tie corect? asta e clar abuz de admin dar vad k sunteti prea orbi sa vedeti ce se intampla. Si prima data i-am zis sa nu isi mai dea revive nu k ii fac reclamatie mai gandestete unpic. Rog un owner sa dea un verdict cat de curand. As dori sa imi arati unde a spus Dire asta.

0 0

Back to top
DrUpY

[Mentally Stable]

(since 04-03-2020 13:05)

Votes: 17

Post Posted: 10-04-2012, 18:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-pk-Van-t140112.html

Credema asa am fost si eu ca si tine -).

0 0

Back to top
hvan

[Gold Warchief]

(since 22-02-2015 15:34)

Votes: 15

Post Posted: 10-04-2012, 18:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shut^Down wrote:
Nu era logic sa comentez io si ceilalti playeri asteptam 1 runda intreaga ca sa jucam si el isi pune bind pe revive si joaca cand vrea asta ti se pare tie corect? asta e clar abuz de admin dar vad k sunteti prea orbi sa vedeti ce se intampla. Si prima data i-am zis sa nu isi mai dea revive nu k ii fac reclamatie mai gandestete unpic. Rog un owner sa dea un verdict cat de curand. As dori sa imi arati unde a spus Dire asta.

Bai logicule , nu cred ca a fost vreo faza in care sa astepte vreun player dupa mine , nu sunt in halu asta de nesimtit incat sa raman ultimu si sa nu ma simt , sa imi dau kill singur - si de unde si pana unde imi zici tu mie ca de azi am remove ma? ba te-am intrebat cine esti , daca ai mai jcuat pe serveru asta .. si ai inceput cu mistoruile , prietene ti-o garantez ca eu si cu angel si inca cativa .. care foarte putini sau tinut de treaba.. am fost printre primii cand s-a DESCHIS nu cand s-a REDESCHIS pentru a 2-a sau a 5-a oara , si vine o pramatie ca tine sa inceapa sa arunce cu amenintari in stanga si in dreapta .. am fost prea bun cu tine dandu-ti o sansa , gandindu-ma ca te vei schimba .. ai facut o greseala pe care nu eu o sa o regret;)

0 0

Back to top
Shut^Down

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2012, 19:04:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce greseala am facut ma k ti-am zis sa nu iti mai dai revive asta e motiv sa imi dai ban 1000 de min k te-am enervat se da gag omule si faza cu amenintarea a fost dupa ce mi-ai dat ban nu ai avut nici un motiv de ban ti-am zis doar sa nu iti mai dai revive si tu ai inceput cu ce imi faci k dute fa-mi reclamtie tu ai zis nu io. oricum nici nu cred k mai intru pe sv cu asa admini . Mai ganditi si voi cand faceti un regulament.

0 0

Back to top
zarul

[Mentally Stable]

(since 02-09-2016 12:54)

Post Posted: 10-04-2012, 22:23:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va certati ca 2 copii. Fara rost.asteptati sa raspunda un owner si nu va mai atacati unu pe celalalt pt ca, dupa cum vedeti. nu ajungeti nicaieri !

Quote:
reclamatia asta de 2 bani Repet , revive nu e abuz , Dire a spus-o nu eu! + de asta ti-am dat si o sansa , dandu-ti pro la cererea de slot pe care vad ca ai ratat-o , ai continuat sa fii magar si nesimtit ..

magar si nesimtit.... urat din parte ta van.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by |On|RaVeN, 26 May 2012 08:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-02-2025, 02:29:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x