User
Pass
2FA

RECLAMATIE:Admin care joaca codat (Freakz*CmB si altii iau apararea..sau sterg reclamatia)
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1869
Bronson

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-04-2012 09:47)

Votes: 2

Post Posted: 15-04-2012, 21:47:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie mi se face demo,nu joc codat si sunt acuzat k as avea aim,cu toate ca m-am jurat,cu toate ca exista demo cu mine,eu cica tot as fi fost codat! Bine am fost codat!Sa fie cum zic adminii ca si asa nu ai ce face contra lor...Acum o zi,intru spectator si ii fac demo lui Freakz*CmB pt ca prea dadea el HS si ce sa vezi domnul admin sfant joaca cu aim dupa cum se vede in Topicul de mai jos tot cu numele Bronson unde exista demo-ul!
Unii admini au fost deacord cu mine bine inteles printre care si playeri care mi-au spus k am facut bine ca l-am reclamat pt ca el chiar joaca cu aim dar nimeni nu a zis nimik:

http://www.girlshare.ro/3675804 (AICI ESTE DOVADA)

Sile care la toate posturile are ceva de comentat si stie cand cineva joaca codat k doar e admin de mult timp ca prin minune la acest post al meu nu a zis nimik probabil k nici nu s-a uitat la demo si a inchis Topicul fara ca alti admini sa isi mai dea cu parerea!DOAR 6 ADMINI AU AVUT CEVA DE SPUS,ATAT!

Cand i-am spus lui SILE: "Salut Sile!
M-am uitat la multe din comenturile tale postate pt cei codati cu aim sau wall,am vazut ca in majoritatea cazurilor tu inchizi topicul dar nu inainte de ati da si tu cu parerea.
Am facut o reclamatie lui Freakz*CmB pt ca juca cu aim si asta au zis si alti playeri dar eu am venit si cu dovada,in care se vede clar ca joaca cu aim.
Spune-mi te rog ce masuri s-au luat in privinta asta pt ca nu am vazut nici un verdict,nu ai comentat nimica si ai inchis topicul,poate mai erau si alti admini care aveau ceva de spus( pe langa playerii care au zis ca joaca codat)
Te-ai uitat la demo? Se vede clar ca are aim
Ce aveti de gand sa faceti in privinta asta?"

El mi-a raspuns: "De la: SiLe
Catre: Bronson
Trimis: 15-04-2012, 16:24:36
Subiect: Re: Salut
Am de gand sa te trimit la plimbare. bine pa. "

Asa se rezolva lucrurile intre admini iar unii dintre "noi" suntem banati pe nedrept,ca sa vede-ti comportament din partea lor!
Tin sa mai spun pt toti cei care vor citi postul meu,k nu am mintit cu absolut nimik si toate sunt dovezi concrete!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
m13lw#

[+_+]

(since 25-01-2016 08:55)

Votes: 13

Post Posted: 15-04-2012, 22:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba intelege nu joaca niciun admin codat aici, ar fi culmea nesimtirii toti sunt jucatori-admin f vechi aici ( mai vechi de 2 ani ) + multi se si cunosc intre ei si eu nu cred ca prietenii intre ei joaca cu coduri. Stai si fa 2389238 de demo-uri cu cine vrei, fa-l wall-ist, aim-er, etc si tineti parerile pentru tine. Adminii de pe acest server nu mai au 16-17 ani pentru a folosi astfel de "smecherii". Odata ce s-a dat verdictul ce tot comentezi aiurea? Nu-ti convine PA! Vrei dezbateri televizate si sa apara in ziare reclamatia ta? Dute la DD TV si Cancan. Ocupi locul degeaba cand intri pe server.

Last edited by m13lw# on 15-04-2012, 22:17:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Bronson

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2012, 22:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aa deci chiar si dak se demonstreaza prin demo ca un admin este codat si joaca cu aim el defapt nu joaca codat k doar este admin de 2 ani si na...nu este codat chiar si cu demo in fata - Verdictul s-a dat foarte repede fara ca multi din admini s isi dea cu parerea...te-ai uitat la demo?
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-04-2012, 22:50:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ideea este ca trebuie sa-i aratati ca greseste , ca nu are cod , in felul asta joaca linistit .
El este jucator war3 , normal ca daca lui i se pare suspect un jucator/admin , face demo si posteaza , este mai usor sa va dati cu parerea si sa-i demonstrati ca nu are nici un cod adminul in cauza , nu asta se doreste ?
Nu vad nici un aim , tot ce pot sa-ti spun este felicitari pentru ca te-ai implicat , dar intelege ca nu are nici urma de cod , daca ai ceva personal cu el si vrei sa te razbuni , nu asta este metoda .

0 0

Back to top
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 15-04-2012, 23:02:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate cum poti sa spui ca CmB are cod? E admin curat joaca bine e in top pe locul 1.

0 0

Back to top
Klingspor
[Banned user]

Banned

(since 05-05-2012 18:34)

Votes: 12

Post Posted: 15-04-2012, 23:07:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot respectu avioane daca ai tipm mai uitate si pe sin1 sin2 si dm si mqai invatai pe owari de acolo sa admineze ca dau ban asa fara rost si mai posteaza si u pe acolo -

Mai bine ros de lanturi decat de remuscari -
0 0

Back to top
Bronson

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2012, 23:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit un admin care stie sa vorbeasca si care imi da incredere in ceea ce spune prin felul lui de a vorbii si de a explica! Cel mai mare respect il am fata de astfel de oameni! Multumesc! ^AvioanE^ !
Si mie mi s-a facut demo si CmB a zis ca sunt codat ca prea dau eu HS si ca as avea aim,nu am fost codat si cu toatea astea mai ales CmB are aceeasi idee.
I-am facut si eu demo si mie cel putin mi s-a parut ca ar avea aim si din moment ce si eu joc destul de bine dar eu sunt banat si el nu,nu mi se pare corect si asta demonstreaza k sau inselat si in privinta mea plus k si alti playeri au fost deacord cu mine,deci asta mi-a intarit ideea,dar se pare ca si eu m-am inselat din ceea c zici tu! Daca eu as fi fost codat nu are logica d c am facut atata tamtam,cerere de unban,reclamatie cand eu as putea intra oricand(ip dinamic) Dar am vrut sa demonstrez k se inseala si ca nu am jucat deloc codat,daca nu ma interesa,nu mai faceam nici o cerere,nici o reclamatie,nimik si intram doar cu alt nume si gata,dar din moment ce nu au dreptate mai ales CmB e foarte logic sa ma apar si sa incerc sa demonstrez ca nu joc codat! Tin la reputatie si am demnitate! incat sa nu ma complic cu coduri si sa fiu cunoscut k un jucator bun.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 15-04-2012, 23:39:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu asta este metoda de a iti spala onoarea , chiar nu rezolvi nimic , pentru ca nu ai cum .
Incearca sa joci linistit si sa-ti vezi de treaba ta , daca asta spui ca doresti , restul ... lasa sa curga de la sine .
Eu pe war4 eram praf , acum joc pe mr5 mai mult si deja sunt in top , asta ce inseamna ca am cod ?
Sunt zile si zile , ai chef , nu ai ... prinzi o zi buna , o zi proasta ... lasa sa curga , uita , nu pune la suflet .
Nu am vazut demo-ul cu tine , l-am vazut pe cel facut de tine si iti pot garanta ca nu are cod .

Legat de alte servere , nu am acces , nu am treaba .
Nu am admin nici aici , mi-am spus parerea ca un simplu jucator de cs ce face parte din comunitatea asta si jucator war3 inclusiv .
Ownerul plateste serverul , el decide cine joaca si cine nu , dar aici sunt ok , corecti , numai ca trebuie sa-i intelegi si pe ei ca zi de zi au de-a face cu jucatori frustrati ... si este normal sa aiba o stare de scarba .

Joaca linistit si uita incidentul cu CmB , este singurul sfat oferit de mine pentru tine.

0 0

Back to top
Klingspor
[Banned user]

Banned

(since 05-05-2012 18:34)

Votes: 12

Post Posted: 15-04-2012, 23:45:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

avioane u ai postat si pe sin1 sau sin2 odata de iai cam deranjat pe owarii de acolo ca ei fac nereguli si u ai luat apararea unu jucator si nu lea cam comvenit ca luase ban penedrept - ok o seara buna tuturor

Mai bine ros de lanturi decat de remuscari -
0 0

Back to top
Bronson

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-04-2012, 23:47:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exact,ei m-au tratat d la inceput ca pe acei jucatori frustrati dar nu au tinut cont d cum sunt eu defapt si asta puteau s isi dea seama d la bun inceput doar prin felul cum vorbeam cu ei,dar na...cum ai zis si tu " numai ca trebuie sa-i intelegi si pe ei ca zi de zi au de-a face cu jucatori frustrati ... si este normal sa aiba o stare de scarba. "
0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 15-04-2012, 23:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat la demo si e curat.
Nici urma de aim, cauta pe youtube jucatori cu aim si o sa vezi diferenta...
Joaca de mult cs si stie sa traga plus ca playerii cu care joaca nu sunt cine stie ce in ale csului.

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
Bronson

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2012, 00:01:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai da si cand am venit eu s joc k el intra noaptea si atunci intru si eu...cand am inceput s joc mi-a zis k sunt codat k am aim si ban - Dar eu nu sunt ca alti playeri cu care e el obisnuit sa joace si asta nu a inteles.
0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

Post Posted: 16-04-2012, 00:11:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa si sa inteleg ca ai facut demo si reclamatie dc?
Ca e codat ( demoul postat de tine contrazice chestia asta) sau de nervi ca te-a facut pe tine codat si nu ti-ai facut pasenta cum trebuie ca eu pana la urma nu am inteles mai nimic.
Si iti mai repet odata in demoul postat de tine Cmb nu are nimic.

0 0

Back to top
Bronson

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2012, 00:25:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da,el mi-a facut mie demo si din acel demo a spus k am aim ceea ce este o totala nedreptate fata de mine pt k nu am jukt codat dar eu cand l-am urmarit p el asa mi se parea a avea aim si d aceea am postat acest demo dar voi imi spune-ti k m insel,ok atunci asa s fie dar el cand s-a uitat la demo-ul ce mi s-a facut oare nu s-a inselat si s-a luat dupa alti playeri? Eu zic ca da pt ca si eu joc bine,stiu cum joc si nu am jukt codat sau cu aim!
0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

Post Posted: 16-04-2012, 00:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt pareri personale cum ti se pare tie ca el e codat asa i se pare si lui ca tu esti codat. Demo cu tine nu am vazut deci nu pot sa zic nimic ca ai fi codat sau nu.
Dar stii ce se spune despre razbunare nu ?
Ca e arma prostului!
TC! ca o lungim aiurea
Cmb nu are coduri in demoul postat de tine.
Eu astept si alte demouri cu el si o sa-mi dau cu parerea.
Noapte buna!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 16 April 2012 10:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 13-08-2025, 23:28:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password